طرز تهیه کوکی کدو حلوایی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کوکی کدو حلوایی ساده و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه کوکی کدو حلوایی کوکی کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که می تواند یک …

طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک خرمالو کیک خرمالو از کیک های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که با رسپی های بسیار …

طرز تهیه کوکی اسمارتیزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکی اسمارتیزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکی اسمارتیزی کوکی اسمارتیزی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که بافت آن بسیار نرم و لطیفی می باشد، …

طرز تهیه اسنیکرز

طرز تهیه اسنیکرز خانگی بدون فر طرز تهیه اسکیچرز طرز تهیه فیلینگ اسنیکرز طرز تهیه اسنیکرز رژیمی طرز تهیه اسنیکرز خانگی با خرما

اسنیکرز یکی از انواع شکلات های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسنیکرز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مغز میانی اسنیکرز
گلوکز۱ پیمانه
خامه صبحانه۱ پیمانه
شیر پاستوریزه½ پیمانه
شکر۱٫۵ پیمانه
نمک¼ قاشق چایخوری
مواد لازم لایه دوم
گلوکز۱ پیمانه
شکر۱٫۵ پیمانه
بادام زمینی رست شده۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ۱ عدد
آب½ پیمانه
کره بادام زمینی¾ پیمانه
وانیل½ قاشق چایخوری
شکلات شیری یا شکلات تلخبه مقدار کافی

طرز تهیه اسنیکرز

مرحله اول

برای تهیه اسنیکرز به روش خانگی در ابتدای کار شکلات تلخ را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس مقداری از شکلات آب شده را درون قالب های سیلیکونی ریخته و تکان می دهیم.

مرحله دوم

زمانی که درون قالب کاملا شکلاتی شد، قالب را وارونه کرده و اجازه می دهیم شکلات اضافی از قالب خارج شود، سپس قالب را در دمای محیط قرار می دهیم تا شکلات درون قالب ببندد و پوسته اسنیکرز درست شود.

مرحله سوم

حالا مغز درونی اسنیکرز را آماده می کنیم، برای این منظور یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده، سپس گلوکز را به همراه شکر به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مخلوط گلوکز کاملا ذوب شده و تغییر رنگ بدهد.

مرحله چهارم

زمانی که مخلوط گلوکز کرم رنگ شد، خامه صبحانه، شیر و نمک را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. توجه داشته باشید پس از اضافه کردن خامه و شیر، به دلیل سرد بودن مخلوط شکر و گلوکز جمع شده و سفت می شود.

مرحله پنجم

به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط گلوکز کاملا ذوب شده و به دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد برسد. زمانی که مایه درونی به دمای مطلوب رسید و کاراملی شد، مغر بادام زمینی را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه لایه دوم اسنیکرز را آماده می کنیم، برای این منظور شکر و آب را به همراه گلوکز درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم

حالا اجازه می دهیم شکر کاملا درون آب حل شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا سفید و روان شود. توجه داشته باشید سفیده تخم مرغ خامه ای نشود.

مرحله هشتم

حالا اطراف تابه را با برس آغشته به آب تمیز می کنیم تا شربت شکرک نزند. زمانی که شربت درون تابه به دمای ۱۳۵ درجه سانتی گراد رسید تابه را از روی حرارت برداشته، سپس کم کم به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ می افزاییم.

مرحله نهم

در حین اضافه کردن شربت، سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ با حرارت شربت نپزد. در ادامه اسانس وانیل و کره بادام زمینی را به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی  هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله دهم

زمانی که بافت لایه دوم کاملا یکدست و کش دار بود هم زدن را متوقف کرده و کنار می گذاریم تا کمی از دمای آن کاسته شود. در ادامه مقداری از مواد مغزی درون قالب می ریزیم، سپس به خوبی فشار می دهیم تا منسجم شود.

مرحله یازدهم

حالا مقداری از مواد لایه دوم برداشته و در دست فرم می دهیم، سپس روی لایه مغز قرار داده و با دست فشار می دهیم تا لایه مغزی را بپوشاند. در ادامه مقداری شکلات آب شده روی قالب ریخته و با پالت پخش می کنیم.

مرحله دوازدهم

زمانی که شکلات آب شده لایه اول را کاملا پوشاند، قالب را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس اسنیکرزها را از قالب جدا می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.