طرز تهیه رب انار خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه سس سزار خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه سس سزار سس سزار یکی از معروف ترین سس های سالاد است که معمولا برای سالاد سزار درست می شود، برای …
طرز تهیه مربا انجیر خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه مربا انجیر مربا انجیر یکی از انواع مرباهای محبوب در سراسر جهان است که همانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو …
طرز تهیه رب انار
رب انار یکی از انواع رب های بسیار محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در تهیه انواع غذاهای سنتی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رب انار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم رب انار | |
انار ملس | به مقدار کافی |
طرز تهیه رب انار
مرحله اول
برای تهیه رب انار ساده در ابتدای کار انار ها را می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم. در ادامه با قاشق پشت انارها می کوبیم تا دانه های آنها خارج شود و پس از آن دانه های انار را درون دستگاه آبمیوه گیری می ریزیم.
مرحله دوم
حالا آب انار را می گیریم، سپس از صافی رد می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم رب انار جوش بیاید و پس از آن کف روی رب انار را با کفگیر می گیریم.
مرحله سوم
در این مرحله آب انار را به صورت مداوم هم می زنیم تا رب انار به غلظت دلخواهمان برسد. در ادامه زمانی که رب انار به غلظت مطلوب رسید حرارت را خاموش می کنیم، سپس اجازه می دهیم رب انار در دمای محیط خنک شود.
مرحله چهارم
در نهایت یک شیشه درب دار انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با یک پارچه تمیز می کنیم. در ادامه رب انار را درون ظرف می ریزیم، سپس درب آن را محکم می بندیم تا از ورود هوا جلو گیری کنیم، سپس در یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- titi1400