طرز تهیه سس سزار خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس سزار خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس سزار سس سزار یکی از معروف ترین سس های سالاد است که معمولا برای سالاد سزار درست می شود، برای …

طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی نازخاتون ترشی نازخاتون از چاشنی های بسیار خوشمزه و فوری شمال کشورمان است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه سس تارتار خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس تارتار خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سس تارتار سس تارتار یکی از انواع سس های خوشمزه و پرطرفدار رستورانی است که معمولا با غذاهای سوخاری سرو می …

طرز تهیه لیمو شکری

طرز تهیه لیمو شکری خشک طرز تهیه لیمو شکری زنجبیلی طرز تهیه لیمو شکری با لیمو سبز لیمو شکری مامی سایت گرفتن تلخی لیمو شکری طرز تهیه لیمو شکری نی نی سایت

لیمو شکری یکی از انواع چاشنی های قدیمی ایرانی است که می توانیم از آن به جای قند در کنار چای نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لیمو شکری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لیمو ترش تازه زرد۵۰۰ گرم
شکر۲۵۰ گرم
برگ نعنا تازه (اختیاری)به مقدار کافی

طرز تهیه لیمو شکری

مرحله اول

برای تهیه لیمو شکری خوشمزه ابتدای کار لیمو ترش تازه را می شوییم و با دستمال حوله ای کاملا خشک می کنیم، سپس به صورت حلقه ای برش می زنیم و هسته های آن را برای جلوگیری از تلخ شدن لیمو شکری از لیمو جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا یک شیشه درب دار انتخاب می کنیم، سپس می شوییم و درون آن را با دستمال حوله ای کاملا خشک می کنیم. در ادامه یک ردیف از حلقه های لیمو درون شیشه می چینیم، سپس روی آن مقداری شکر و برگ نعنا می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله به همین ترتیب ادامه می دهیم تا حلقه های لیمو و شکر تمام شود. در ادامه درب شیشه را محکم می بندیم تا از ورود هوا درون ظرف جلوگیری کنیم. در ادامه لیمو شکری را در یک جای خنک قرار می دهیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید در صورتی که لیمو شکری را درون یخچال قرار دهید، شکر سریع آب نمی شود. در ادامه لیمو شکری را در جای خنک غیر از یخچال قرار می دهیم. دقت کنید به دلیل نبود آب، لیمو شکری کپک نمی زند.

مرحله پنجم

در این مرحله شیشه را تکان می دهیم تا لیمو و شکر با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه هر ۲ روزی یک بار درب لیمو شکری را باز می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و مقداری شکر یا عسل به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت این کار را مرتب انجام می دهیم تا شکر آب شده و روی لیمو شکری ها را آب بگیرد. در ادامه پس از گذشت ۱ ماه لیمو شکری را درون یخچال قرار می دهیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.