طرز تهیه رنگینک

طرز تهیه رنگینک کرمانی بندری بوشهری جهرمی ساده خانگی توپی دورنگ با خرمای له شده لاری با آرد نخودچی با بیسکویت آبادانی

رنگینک یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در ماه رمضان مانند شله زرد برای افطاری تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه رنگینک در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ بشقاب متوسط
خرمای با کیفیت۳۰ عدد
مغز گردو۲۰۰ گرم
آرد سفید۱ لیوان
کره۲۵ گرم
پودر هلنصف قاشق چایخوری
پودر قند۲ قاشق چایخوری
روغن مایعبه مقدار کافی
دارچین یا پودر پستهبرای تزیین

طرز تهیه رنگینک

مرحله اول

برای تهیه دسر رنگینک مجلسی ابتدا هسته خرماها را باید خارج کنیم که این کار را می توانید با لوله خودکار انجام دهید. لوله را تمیز با مایع می شوییم و خشک می کنیم، سپس از سمت زیرین خرما داخل خرما می کنیم و هسته آن از طرف دیگر خارج می شود.

مرحله دوم

سپس مغز گردو درسته را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه را مجددا نصف می کنیم و داخل خرما به جای هسته خارج شده قرار می دهیم.می توانید با کارد نیز یک طرف خرما را برش دهید و خرما را خارج کنید و داخل آن مغز گردو قرار دهید.

مرحله سوم

حالا مجددا از همان جایی که برش زدیم آرام خرما را ببندیم. خرماها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و بهتر است به طور ایستاده خرما ها را کنار یکدیگر بچینیم. سپس آرد را داخل تابه ای الک می کنیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

سپس مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و تغییر رنگ بدهد.همین که رنگ آن به قهوه ای روشن زد تابه را از روی حرارت بر می داریم و آرد تفت خورده را الک می کنیم تا اگر گوله ای در آن وجود دارد از بین برود.

مرحله پنجم

مجددا آرد را داخل تابه بر می گردانیم و روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم و به ترتیب پودر هل و کره را به آن اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا کره در آرد ذوب شود و کاملا مخلوط شود و بعد کمی روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله ششم

سپس مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. اگر نیاز بود مجددا کمی روغن اضافه می کنیم.باید مایه ما شبیه به خمیر شود.همین طور به تفت دادن ادامه می دهیم تا شبیه به حلوا شود و مواد منسجم شوند.

مرحله هفتم

حالا تابه را از روی حرارت بر می داریم و مایه آماده شده را  روی خرماهای چیده شده داخل ظرف می ریزیم و با قاشق سطح مایه را صاف می کنیم تا خرماها دیده نشوند و کاملا با مایه پوشیده شوند و در آخر پودر قند را داخل الک می ریزیم.

مرحله هشتم

سپس پودر قند را به صورت پخش روی رنگینک می ریزیم و با کمی پودر دارچین روی رنگینگ را به هر صورتی که دوست داریم تزئین می کنیم و می توانید از انواع مغزیجات مانند پودر یا خلال پسته و بادام نیز استفاده کنید و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.