طرز تهیه دسر موکا به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر موکا به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر موکا دسر موکا یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه رنگینک قالبی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه رنگینک قالبی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه رنگینک قالبی رنگینک قالبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای …

طرز تهیه موس لبو دسر ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه موس لبو دسر ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه موس لبو موس لبو یکی از دسرهای خاص و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه بستنی زمستانی

طرز تهیه بستنی زمستانی بدون ژلاتین طرز تهیه بستنی خانگی طرز تهیه بستنی زمستانی سوگند قیمت بستنی زمستانی طرز تهیه بستنی حرفه ای طرز تهیه بستنی زمستانی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه بستنی زمستانی تصویری طرز تهیه بستنی زمستانی بدون نان میکادو

بستنی زمستانی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه ایرانی است که در فصل زمستان درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی زمستانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سفیده تخم مرغ۲ عدد
پودر قند½ لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری
آبلیمو یا سرکه½ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین۱ قاشق چایخوری
آب یا گلاب برای ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
نان میکادو۲ ورق
شکلات۱۰۰ گرم

طرز تهیه بستنی زمستانی

مرحله اول

برای تهیه بستنی زمستانی خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب و جادار انتخاب می کنیم، سپس سفیده تخم مرغ را از زرده جدا می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ کاملا فرم بگیرد.

مرحله دوم

سفیده تخم مرغ باید به اندازه ای هم زدن شود که در صورت برگرداندن کاسه از داخل ان بیرون نریزد. در ادامه سرکه یا آبلیمو را به همراه وانیل به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

مرحله سوم

در ادامه پودر قند را درون الک می ریزیم، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم. حالا با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

سپس روی حرارت غیر مستقیم بنماری می کنیم. در ادامه مخلوط تخم مرغ و پودر قند را روی بخار کتری قرار می دهیم و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با دور کند همزن برقی به صورت مدام هم می زنیم و دور گیری می کنیم تا مجددا فرم بگیرد و بپزد.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط ژلاتین و گلاب را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه نان میکادو را با یک جسم گرد به قطر ۴ یا ۵ سانتی متر برش می زنیم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله شکلات را به روش بنماری روی حرارت بخار کتری یا سمارو قرار داده و به خوبی هم می زنیم تا ذوب شود، سپس برای ضخیم تر شدن نان میکادو، دو ورقه نان را با شکلات آب شده به هم می چسبانیم.

مرحله هفتم

حالا این مرحله را سریع انجام می دهیم، چون سفیده تخم مرغ در دمای محیط شل میشود، اگر شل شد، آن را مدتی درون یخچال می گذاریم تا مجددا سفت شود. در ادامه مخلوط سفیده تخم مرغ را درون قیف می ریزیم و روی نان های میکادو قالب زده شده پایپ می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله بستنی را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را ببندد. در ادامه از یخچال خارج می کنیم و روی بستنی ها شکلات آب شده می ریزیم، سپس با تراقل آن را تزئین می کنیم، مجددا درون یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.