طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یا نان نخودچی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی شهر قزوین می باشد.یکی از معروفترین و خوش …

طرز تهیه کاپ کیک موزی، خوشمزه و سالم برای بچه‌ها!

طرز تهیه کاپ کیک موزی، خوشمزه و سالم برای بچه‌ها!

طرز تهیه کاپ کیک موزی کاپ کیک موزی یکی از شیرینی های ساده و بسیار خوش طعم بین المللی است که برای پذیرایی …

طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این کوکو …

طرز تهیه موس کیک زعفرانی

طرز تهیه موس کیک زعفرانی, دستور پخت موس کیک زعفرانی

موس کیک زعفرانی یکی از انواع دسرهای شیک و خوشمزه است که بافتی سبک و لطیف دارد این دسر خیلی راحت درست می‌شود، موس کیک زعفرانی برای پذیرایی بسیار مناسب است، لایه اصلی موس کیک زعفرانی تقریباً مانند پاناکوتا زعفرانی آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه موس کیک زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کیک اسفنجیبه مقدار لازم
شیر۲ و نیم لیوان
زعفران دم کرده غلیظبه مقدار لازم
وانیلخیلی کم
خامه فرم داده۱ و نیم لیوان
پودر ژلاتین۴ قاشق غدا خوری پر
آب سرد۱ لیوان
شکر۶ قاشق غذا خوری

طرز تهیه موس کیک زعفرانی

مرحله ۱: تهیه کیک اسفنجی

ابتدا برای درست کردن موس کیک زعفرانی به کیک اسفنجی نیاز دارید که می‌توانید خودتان در منزل بپزید یا از بیرون تهیه کنید و استفاده کنید، بعد از آن برای درست کردن قسمت اصلی دسر مقداری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف مناسب بریزید.

مرحله ۲: حل کردن ژلاتین با روش بن‌ماری

سپس کمی آب به آن اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد ظرف ژلاتین را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات ژلاتین کاملاً حل شوند و بافت مخلوط شفاف و یکدست شود بعد ظرف ژلاتین را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مرحله ۳: تهیه مخلوط شیر، شکر و وانیل

سپس مقدار شیر را داخل یک ظرف بریزید بعد شکر را به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید بعد هم مقداری وانیل را روی مخلوط بریزید، با هم ترکیب کنید تا عطر وانیل در آن پخش شود بعد از آن مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید.

مرحله ۴: اضافه کردن ژلاتین و گلاب به مخلوط شیر

مخلوط باید به اندازه‌ای روی حرارت بماند که فقط شکرها در شیر کاملاً حل شود، ژلاتین را که سرد شده است به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید کمی گلاب هم به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید.

مرحله ۵: فرم گرفتن خامه با همزن برقی

سپس مقداری خامه را داخل یک ظرف بریزید، با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد به طوری که جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید خامه از داخل آن بیرون نریزد سپس خامه فرم گرفته را به مخلوط مواد اضافه کنید.

مرحله ۶: اضافه کردن خامه فرم گرفته به مخلوط

بعد خامه فرم گرفته را با مخلوط هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، سپس مقداری از مخلوط مواد را داخل قالب مورد نظر بریزید بعد قالب را به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را خوب بگیرد و بافت آن منسجم شود.

مرحله ۷: تهیه سطح اولیه موس کیک با کیک اسفنجی

بعد از این مدت وقتی که احساس کردید دسر کمی نیم بند شده قالب را از یخچال بیرون بیاورید، سپس کیک اسفنجی را به اندازه قالب برش بزنید، حالا سطح کیک را با مقداری شیر کاملا مرطوب کنید بعد کیک اسفنجی را روی قالب دسر قرار دهید.

مرحله ۸: ثابت کردن بافت موس در یخچال

مجدداً قالب را در یخچال قرار دهید تا دسر کاملاً ببندد و خودش را بگیرد، بعد از تقریباً دو تا سه ساعت که بافت دسر کاملاً منسجم شد قالب را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی دسر را از داخل قالب خارج کنید تا شکل و بافت آن خراب نشود.

مرحله ۹: تزئین و سرو موس کیک زعفرانی

سپس دسر را برگردانید، به طوری که کیک اسفنجی در پایین آن قرار بگیرد داخل ظرف دیگری بگذارید بعد با سلیقه خودتان روی دسر را با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام یا شکلات چیپسی تزئین کنید. در آخر موس کیک زعفرانی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 آبان 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.