طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه کیک کدو سبز خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کدو سبز خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کدو سبز کیک کدو سبز یکی از انواع کیک های خوشمزه و متفاوت است که با رسپی های مختلفی درست …

طرز تهیه کیک دارچینی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک دارچینی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک دارچینی کیک دارچینی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که با رسپی های مختلف پخته می …

طرز تهیه کیک انجیر شکلاتی

طرز تهیه کیک انجیر شکلاتی , دستور پخت کیک انجیر شکلاتی

کیک انجیر شکلاتی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که طعم انجیر و شکلات در آن فوق العاده است، از این کیک خوش طعم و مقوی می‌توانید به عنوان یک میان وعده مناسب و یا یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک انجیر شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک انجیر شکلاتی
آرد۳ پیمانه
شکر۴/۳ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
پودر نارگیل ( اختیاری)۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
ماست یا شیر۲ پیمانه
گردوی خرد شده½ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق مرباخوری
انجیر تازهبه مقدار کافی

طرز تهیه کیک انجیر شکلاتی

مرحله ۱: آماده‌سازی آرد و مواد خشک

برای طرز تهیه کیک انجیر شکلاتی ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید بعد با توجه به ذائقه خودتان مقداری پودر کاکائو را روی آرد بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۲: الک کردن و ترکیب آرد با پودر دارچین

سپس مقداری پودر دارچین را به ترکیب آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بعد ترکیب آرد و پودر کاکائو را سه بار الک کنید تا همه مواد کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آرد یکدست و صاف شود و سپس آرد را کنار بگذارید.

مرحله ۳: تهیه کرم کره و شکر

بعد مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آن کرم رنگ و یکدست و کشدار شود سپس تخم مرغ‌ها را با فاصله و یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۴: اضافه کردن تخم‌مرغ به کرم

بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مخلوط را خوب هم بزنید تا تخم مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند و کاملاً با مواد مخلوط و بافت آن‌ها یکدست شوند و حجم مخلوط تشکیل شده دو برابر شود سپس اطراف ظرف را با یک لیسک دورگیری کنید.

مرحله ۵: استفاده از ماست برای بهبود بافت

دورگیری ظرف باعث می‌شود تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و بوی زهم تخم مرغ‌ها از بین برود سپس مقداری ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند و ماست به خورد مواد برود.

مرحله ۶: ادغام آرد و مواد مرطوب

سپس ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و آرد در داخل مواد به شکل گلوله باقی نماند، مواد را آرام هم بزنید تا پف کیک از بین نرود.

مرحله ۷: افزودن پودر نارگیل و مغز گردو

بعد مقداری پودر نارگیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند و سپس مقداری مغز گردو را با دست خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا مغز گردو در تمام قسمت‌های مخلوط به طور یکسان پخش شود.

مرحله ۸: آماده‌سازی قالب

در این مرحله ممکن است که غلظت مواد کمی زیاد باشد که جای نگرانی نیست و بعد از پخت کیک بافت آن سبک و نرم می‌شود، سپس کف و دیواره‌های قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید.

مرحله ۹: چینش انجیرها در قالب

سپس تقریباً به اندازه نصف مایه کیک را داخل قالب بریزید و بعد مقداری انجیر تازه و سفت را که از قبل تمیز شسته‌اید و خشک شده‌اند به شکل حلقه‌ای برش بزنید و روی مایه کیک بچینید سعی کنید برش‌های نازک دهید که در کیک فرو نروند.

مرحله ۱۰: تزئین و  قرار دادن در فر

بعد بقیه مایه کیک را روی انجیرها بریزید تا کاملاً سطح آن‌ها را بپوشاند و با لیسک سطح آن را صاف کنید و سپس روی سطح مایه کیک را هم با چند برش انجیر تازه تزئین کنید و بعد قالب کیک را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله ۱۱: تنظیم دما و زمان پخت

سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بافت آن سفت می‌شود.

مرحله ۱۲: تست پخت و خارج کردن از فر

چون دمای فرهای مختلف با هم فرق می‌کند بعد از این زمان یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته و آماده شده است سپس قالب کیک را از فر بیرون بیاورید.

مرحله ۱۳: خارج کردن کیک از قالب

بعد قالب را در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود سپس با یک چاقوی تیز اطراف کیک را از دیواره‌های قالب جدا کنید و قالب را به آرامی برگردانید و کیک را به آرامی از داخل آن بیرون بیاورید تا خرد نشود و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۴: تزئین و سرو کیک

سپس با توجه به سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات ذوب شده یا گاناش روی کیک بریزید و سپس سطح آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام، مغز فندق خرد شده و یا چند برش انجیر تازه و شکلات چیپسی تزئین کنید. در آخر کیک انجیر شکلاتی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.