طرز تهیه کیک ماست و لیمو خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک ماست و لیمو خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک ماست و لیمو کیک ماست و لیمو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی …

طرز تهیه فاج شکلاتی خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه فاج شکلاتی خوشمزه به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه فاج شکلاتی فاج شکلاتی یکی از انواع شکلات های خوشمزه و مجلسی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، …

طرز تهیه نان لقمه ای ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان لقمه ای ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان لقمه ای نان لقمه ای یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های …

طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر

طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر , دستور پخت کیک پرتقالی بدون فر و همزن , کیک پرتقالی با قابلمه با ماهیتابه

کیک پرتقالی بدون فر یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که برای پخت آن نیازی به فر نیست و می‌توانید از قابلمه استفاده کنید و آن را روی شعله گاز بپزید این کیک بافت سبک و نرم و لطیفی دارد و خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک پرتقالی بدون فر
آرد۳ لیوان دسته دار
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۵ عدد
شیر۳/۲ لیوان
آب پرتقال۳/۲ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری سر خالی
روغننصف لیوان

طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر

مرحله ۱: آماده‌سازی مخلوط روغن و شکر

برای طرز تهیه کیک پرتقالی بدون فر ابتدا مقداری روغن را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت تقریبا ۲ دقیقه خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و شکر در روغن حل شود و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست و کش‌دار و پفکی شود.

مرحله ۲: اضافه کردن تخم‌مرغ و همزدن

بعد تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مخلوط را به مدت تقریباً یک دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ را از لختگی خارج شود و کاملاً با هم مخلوط شده و بافت یکدست و کرم رنگ و حجیمی تشکیل شود.

مرحله ۳: افزودن شیر و آب پرتقال به مخلوط

سپس مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود بعد هم مقداری آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و به خورد مواد برود.

مرحله ۴: تهیه ترکیب آرد و بکینگ پودر

بعد مقداری آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک بشود و سپس مقداری بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند بعد ترکیب آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید تا بافت آن‌ها صاف و یکدست شود.

مرحله ۵: ادغام آرد با مخلوط اصلی

سپس ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی و به شکل دورانی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شده و بافت یکدستی تشکیل شود و آرد داخل مخلوط گلوله نشود بعد از آن مخلوط تشکیل شده را کنار بگذارید.

مرحله ۶: آماده‌سازی قابلمه برای پخت بدون فر

بعد چون برای پخت این کیک از فر استفاده نمی‌شود در یک قابلمه با قطر ۱۸ سانتی‌متر کمی روغن بریزید و آن را کاملا چرب کنید به طوری که کف و دیواره‌های آن کاملاً چرب شوند سپس روی یک شعله ملایم گاز یک شعله پخش کن قرار دهید.

مرحله ۷: گرم کردن قابلمه قبل از پخت

سپس تقریباً به مدت ۱۵ دقیقه قبل از پخت قابلمه را روی حرارت کم و روی شعله پخش کن قرار دهید تا کاملا داغ شود و بعد از این زمان مایه کیک را داخل قابلمه بریزید و سطح آن را با لیسک یا قاشق صاف کنید و بعد در آن را با دم کنی محکم ببندید.

مرحله ۸: پخت کیک

بعد اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و آماده شود در طول این مدت در قابلمه را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از این زمان میزان پخت کیک را با یک سیخ چوبی تست کنید تا کاملاً مغز پخت شده باشد.

مرحله ۹: تست پخت کیک

یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به سیخ چوبی نچسبیده بود یعنی کیک پخته شده و آماده است سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کیک در دمای محیط کمی خنک شود.

مرحله ۱۰: جدا کردن کیک از قابلمه

بعد با یک چاقوی تیز اطراف کیک را از لبه‌های قابلمه جدا کنید و قابلمه را به آرامی برگردانید و کیک را به شکل کامل و قالبی از داخل قابلمه بیرون بیاورید تا خرد نشود و سپس در ظرف دیگری قرار دهید تا در دمای محیط کاملا سرد شود.

مرحله ۱۱: تزئین کیک با مواد دلخواه

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات ذوب شده یا گاناش روی کیک بمالید و بعد با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز بادام خورد شده، خلال بادام و شکلات چیپسی و چند برش پرتقال و موز روی آن را تزئین کنید.

مرحله ۱۲: برش زدن و سرو کیک

بعد کیک پرتقالی را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و سپس چند برش کیک پرتقالی را در یک ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب و یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.