طرز تهیه کاپ کیک هویج، یک میان وعده بسیار خوشمزه
طرز تهیه کیک آلبالو ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک آلبالو کیک آلبالو یکی از انواع کیک های مجلسی و بین المللی است که بافت نرم و طعم بی نظیری …
طرز تهیه کلوچه کنجدی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کلوچه کنجدی کلوچه کنجدی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، …
طرز تهیه شیرینی بادام و هل، خلق یک طعم جذاب و سنتی
طرز تهیه شیرینی بادام و هل شیرینی بادام و هل یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد …
طرز تهیه کاپ کیک هویج
کاپ کیک هویج یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است و خیلی راحت و سریع آماده میشود کاپ کیک هویج طرفداران زیادی دارد و از آن میتوانید به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک هویج | |
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ و ۴/۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
روغن مایع | ۱ و ۴/۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
جوش شیرین | ۱ و نیم قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
دارچین | ۲ قاشق چای خوری |
نمک | ۴/۱ قاشق چای خوری |
هویج رنده شده | ۲ پیمانه |
گردو خرد شده | ۷ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کاپ کیک هویج
مرحله ۱: زدن تخممرغ و اضافه کردن شکر
برای طرز تهیه کاپ کیک هویج ابتدا تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آنها بیشتر شود بعد شکر را اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آنها کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله ۲: اضافه کردن وانیل و روغن مایع
بعد مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها از بین برود سپس روغن مایع را روی مواد بریزید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود.
مرحله ۳: الک و ترکیب آرد با مواد جانبی
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد مقداری بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر دارچین به آرد اضافه کنید و هم بزنید و ترکیب کنید و بعد دوباره ترکیب آرد را الک کنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۴: اضافه کردن ترکیب آرد و مغز گردو
ترکیب آرد را کم کم و در سه مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و آرد داخل ظرف گلوله نشود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود و بعد مقداری مغز گردوی خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن هویج رنده شده
سپس با لیسک هم بزنید تا گردو در همه قسمتهای مخلوط به طور یکسان پخش شود بعد هویجها را تمیز بشورید و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید سپس هویج رنده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ۶: آمادهسازی و پر کردن قالبهای مافین
بعد داخل قالبهای مافین را با روغن چرب کنید و کپسولهای کاغذی را داخل آنها قرار دهید تا فیکس شوند و تکان نخورند سپس دو سوم از حجم کپسولها را با مایه کاپ کیک پر کنید چون در زمان پخت کاپ کیکها پف میکنند و حجم آنها زیاد میشود.
مرحله ۷: تزئین مایه با مغز گردو و قرار دادن در فر
سپس مقداری مغز گردو را با دست خرد و ریز کنید و بعد روی مایه کاپ کیکها بریزید و آنها را تزئین کنید و سپس قالب کاپ کیکها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله ۸: پخت در فر و تست کیک
بعد اجازه دهید تا کاپ کیکها به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزند و خوب مغز پخت شوند در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیکها از بین میرود و بعد از آن چون حرارت و دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد میزان پخت کیک را تست کنید.
مرحله ۹: گریل کردن سطح کاپ کیکها
برای تست کاپ کیک یک سیخ چوبی را در یک کاپ کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه مواد چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کاپ کیکها مغز پخت شده و آماده هستند اگر سطح کاپ کیکها طلایی نشده بود حرارت بالا یا گریل را روشن کنید.
مرحله ۱۰: خروج کاپ کیک از قالب و خنک کردن آن
سپس اجازه دهید کاپ کیکها به مدت یک دقیقه در فر با حرارت گریل بپزند و سطح آنها طلایی شود بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شوند و سپس کاپ کیکها را به آرامی از داخل قالبهای بیرون بیاورید.
مرحله ۱۰: تزیین و سرو کاپ کیکها
بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان میتوانید روی کاپ کیکها مقداری عسل یا شکلات ذوب شده بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، کنجد و یا خلال بادام و شکلات چیپسی روی آنها را تزئین کنید. در آخر تعدادی کاپ کیک هویج را در ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی و مهمانیها به همراه چای یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- zahra.k