طرز تهیه کاپ کیک هویج

طرز تهیه کاپ کیک هویج , دستور پخت کاپ کیک هویج ایران کوک

کاپ کیک هویج یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود کاپ کیک هویج طرفداران زیادی دارد و از آن می‌توانید به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک هویج
آرد۲ پیمانه
شکر۱ و ۴/۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
روغن مایع۱ و ۴/۱ پیمانه
بکینگ پودر۱ و نیم قاشق چای خوری
جوش شیرین۱ و نیم قاشق چای خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
دارچین۲ قاشق چای خوری
نمک۴/۱ قاشق چای خوری
هویج رنده شده۲ پیمانه
گردو خرد شده۷ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کاپ کیک هویج

مرحله ۱: زدن تخم‌مرغ و اضافه کردن شکر

برای طرز تهیه کاپ کیک هویج ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و حجم آن‌ها بیشتر شود بعد شکر را اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آنها کرم رنگ و کش‌دار شود.

مرحله ۲: اضافه کردن وانیل و روغن مایع

بعد مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها از بین برود سپس روغن مایع را روی مواد بریزید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود.

مرحله ۳: الک و ترکیب آرد با مواد جانبی

سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد مقداری بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر دارچین به آرد اضافه کنید و هم بزنید و ترکیب کنید و بعد دوباره ترکیب آرد را الک کنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۴: اضافه کردن ترکیب آرد و مغز گردو

ترکیب آرد را کم کم و در سه مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و آرد داخل ظرف گلوله نشود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود و بعد مقداری مغز گردوی خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن هویج رنده شده

سپس با لیسک هم بزنید تا گردو در همه قسمت‌های مخلوط به طور یکسان پخش شود بعد هویج‌ها را تمیز بشورید و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید سپس هویج رنده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۶: آماده‌سازی و پر کردن قالب‌های مافین

بعد داخل قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کپسول‌های کاغذی را داخل آن‌ها قرار دهید تا فیکس شوند و تکان نخورند سپس دو سوم از حجم کپسول‌ها را با مایه کاپ کیک پر کنید چون در زمان پخت کاپ کیک‌ها پف می‌کنند و حجم آن‌ها زیاد می‌شود.

مرحله ۷: تزئین مایه با مغز گردو و قرار دادن در فر

سپس مقداری مغز گردو را با دست خرد و ریز کنید و بعد روی مایه کاپ کیک‌ها بریزید و آن‌ها را تزئین کنید و سپس قالب کاپ کیک‌ها را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۸: پخت در فر و تست کیک

بعد اجازه دهید تا کاپ کیک‌ها به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزند و خوب مغز پخت شوند در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک‌ها از بین می‌رود و بعد از آن چون حرارت و دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد میزان پخت کیک را تست کنید.

مرحله ۹: گریل کردن سطح کاپ کیک‌ها

برای تست کاپ کیک یک سیخ چوبی را در یک کاپ کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه مواد چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کاپ کیک‌ها مغز پخت شده و آماده هستند اگر سطح کاپ کیک‌ها طلایی نشده بود حرارت بالا یا گریل را روشن کنید.

مرحله ۱۰: خروج کاپ کیک از قالب و خنک کردن آن

سپس اجازه دهید کاپ کیک‌ها به مدت یک دقیقه در فر با حرارت گریل بپزند و سطح آن‌ها طلایی شود بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شوند و سپس کاپ کیک‌ها را به آرامی از داخل قالب‌های بیرون بیاورید.

مرحله ۱۰: تزیین و سرو کاپ کیک‌ها

بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان می‌توانید روی کاپ کیک‌ها مقداری عسل یا شکلات ذوب شده بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، کنجد و یا خلال بادام و شکلات چیپسی روی آن‌ها را تزئین کنید. در آخر تعدادی کاپ کیک هویج را در ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی و مهمانی‌ها به همراه چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 30 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.