طرز تهیه کاپ کیک انجیر

طرز تهیه کاپ کیک انجیر , دستور پخت کاپ کیک انجیر

کاپ کیک انجیر یکی از انواع کاپ کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است و خیلی راحت و سریع تهیه و درست می‌شود و از آن می‌توانید به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک انجیر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک انجیر
آرد۲ لیوان فرانسوی دسته دار سر پر
شکر۱ لیوان
ماست غلیظ۱ لیوان
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ۲ عدد
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
کره۱۶۰ گرم

طرز تهیه کاپ کیک انجیر

مرحله ۱: تهیه مخلوط شکر و کره

برای طرز تهیه کاپ کیک انجیر ابتدا مقداری شکر را داخل یک ظرف بریزید و سپس کره را که به دمای محیط رسیده و مقداری نرم شده است به آن اضافه کنید و با همزن برقی مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و پفکی شود.

مرحله ۲: اضافه کردن تخم‌مرغ و وانیل

سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ‌ها از حالت لختگی خارج شوند و خوب با هم مخلوط و یکدست شوند بعد از آن کمی وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط مواد پخش شود و بوی زحم تخم مرغ‌ها را بگیرد.

مرحله ۳: آماده‌سازی ترکیب آرد و بکینگ پودر

سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر را دوبار الک کنید تا بافتی صاف و یکدست تشکیل شود.

مرحله ۴: افزودن آرد و ماست به مخلوط

بعد نصف مقدار آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود و بافت مواد یکدست و صاف شود سپس نصف مقدار ماست را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا ماست به خورد مواد برود.

مرحله ۵: مخلوط‌ کردن مواد با همزن برقی

با دور کند همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت صاف و یکدست و نرم و لطیفی تشکیل شود سپس نصب باقیمانده آرد را روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید و بعد نصف باقیمانده ماست را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۶: پر کردن قالب‌ها

بعد داخل قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کپسول‌های کاغذی را داخل قالب‌ها قرار دهید تا فیکس شوند و تکان نخورند بعد مقداری از مواد را داخل کپسول را بریزید تا دو سوم از حجم آن‌ها پر شوند و همه کپسول‌ها رو به همین روش آماده کنید.

مرحله ۷: تزئین با انجیر و قرار دادن در فر

سپس تعدادی انجیر را تمیز بشورید و آن‌ها را برش دهید و چند برش از انجیر را روی مایه کاپ کیک‌ها بچینید و تزئین کنید بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۸: پخت کاپ‌کیک در فر

بعد اجازه دهید تا کاپ کیک‌ها به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود دقت کنید در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کاپ کیک‌ها از بین می‌رود و بعد از آن میزان پخت کیک‌ها را با یک سیخ چوبی تست کنید.

مرحله ۹: بررسی پخت کیک‌ها با سیخ چوبی

یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد آن چیزی به سیخ نچسبیده بود یعنی کاپ کیک‌ها خوب پخته شده و آماده هستند سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاپ کیک‌ها خنک شوند.

مرحله ۱۰: اضافه کردن تزئینات

بعد از این که کاپ کیک‌ها خنک شدند آن‌ها را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید مقداری عسل رقیق یا شکلات ذوب شده و یا شربت بار را به وسیله فرچه روی کاپ کیک‌ها بمالید.

مرحله ۱۱: تزئین نهایی و سرو کردن

سپس کاپ کیک‌ها را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی و یا چند برش حلقه‌ای انجیر و موز تازه تزئین کنید و به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 شهریور 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.