طرز تهیه کاپ کیک انجیر، یک میان وعده جذاب و سالم
طرز تهیه کاپ کیک انجیر
کاپ کیک انجیر یکی از انواع کاپ کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافت آن بسیار سبک و نرم و لطیف است و خیلی راحت و سریع تهیه و درست میشود و از آن میتوانید به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک انجیر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کاپ کیک انجیر | |
آرد | ۲ لیوان فرانسوی دسته دار سر پر |
شکر | ۱ لیوان |
ماست غلیظ | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
کره | ۱۶۰ گرم |
طرز تهیه کاپ کیک انجیر
مرحله ۱: تهیه مخلوط شکر و کره
برای طرز تهیه کاپ کیک انجیر ابتدا مقداری شکر را داخل یک ظرف بریزید و سپس کره را که به دمای محیط رسیده و مقداری نرم شده است به آن اضافه کنید و با همزن برقی مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و پفکی شود.
مرحله ۲: اضافه کردن تخممرغ و وانیل
سپس تخم مرغها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغها از حالت لختگی خارج شوند و خوب با هم مخلوط و یکدست شوند بعد از آن کمی وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط مواد پخش شود و بوی زحم تخم مرغها را بگیرد.
مرحله ۳: آمادهسازی ترکیب آرد و بکینگ پودر
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر را دوبار الک کنید تا بافتی صاف و یکدست تشکیل شود.
مرحله ۴: افزودن آرد و ماست به مخلوط
بعد نصف مقدار آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود و بافت مواد یکدست و صاف شود سپس نصف مقدار ماست را هم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا ماست به خورد مواد برود.
مرحله ۵: مخلوط کردن مواد با همزن برقی
با دور کند همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت صاف و یکدست و نرم و لطیفی تشکیل شود سپس نصب باقیمانده آرد را روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید و بعد نصف باقیمانده ماست را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۶: پر کردن قالبها
بعد داخل قالبهای مافین را با روغن چرب کنید و کپسولهای کاغذی را داخل قالبها قرار دهید تا فیکس شوند و تکان نخورند بعد مقداری از مواد را داخل کپسول را بریزید تا دو سوم از حجم آنها پر شوند و همه کپسولها رو به همین روش آماده کنید.
مرحله ۷: تزئین با انجیر و قرار دادن در فر
سپس تعدادی انجیر را تمیز بشورید و آنها را برش دهید و چند برش از انجیر را روی مایه کاپ کیکها بچینید و تزئین کنید بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله ۸: پخت کاپکیک در فر
بعد اجازه دهید تا کاپ کیکها به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود دقت کنید در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کاپ کیکها از بین میرود و بعد از آن میزان پخت کیکها را با یک سیخ چوبی تست کنید.
مرحله ۹: بررسی پخت کیکها با سیخ چوبی
یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد آن چیزی به سیخ نچسبیده بود یعنی کاپ کیکها خوب پخته شده و آماده هستند سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کاپ کیکها خنک شوند.
مرحله ۱۰: اضافه کردن تزئینات
بعد از این که کاپ کیکها خنک شدند آنها را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید مقداری عسل رقیق یا شکلات ذوب شده و یا شربت بار را به وسیله فرچه روی کاپ کیکها بمالید.
مرحله ۱۱: تزئین نهایی و سرو کردن
سپس کاپ کیکها را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی و یا چند برش حلقهای انجیر و موز تازه تزئین کنید و به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو ابریشمی بلند؛ برای هر مهمونی و روزهایی که میخواهی خاص باشی، عالیه!
- سارافون رنگی جذاب؛ یه انتخاب عالی که هم خوشرنگه هم راحت و شیک.
- طرز تهیه آش لخشک خوشمزه و سنتی به روش مشهدی + نکات مهم
- کنسول چوبی مدرن آرایشی؛ با این طراحی شیک، فضای آرایشیتون رو خاص کنید
- نگاهی به ۱۵ طرح لباس پف دارصورتی شیک مجلسی؛ ایدههایی برای استایل خاص
- منبع :
- zahra.k