طرز تهیه شله اسپنوغی؛ ترکیبی خوشمزه از اسفناج و ماش

طرز تهیه شله اسپنوغی؛ ترکیبی خوشمزه از اسفناج و ماش

طرز تهیه شله اسپنوغی در پی یافتن دستور پخت‌های نوین و خوشمزه، سایت آموزشی نکته چی این بار به شما طرز تهیه یک …

طرز تهیه کیک برگردان شلیل ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک برگردان شلیل ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک برگردان شلیل کیک برگردان شلیل یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه کیک کاپوچینو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کاپوچینو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کاپوچینو کیک کاپوچینو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و خیلی راحت …

طرز تهیه سوئیس رول خرما

طرز تهیه سوئیس رول خرما , دستور تهیه سوئیس رول خرما

سوئیس رول خرما یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است و از رولت‌های خوش طعم و پرطرفدار کشور سوئیس محسوب می‌شود و خیلی راحت و سریع می‌توانید آن را به روش‌های مختلف آماده و تهیه کنید، این شیرینی برای پذیرایی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سوئیس رول خرما در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر خرما
خرما۱ کیلو
کره۲۵ گرم
پودر پسته۴/۱ پیمانه
خلال بادام۴/۱ پیمانه
کورن فلکس۴/۱ پیمانه
مواد لازم برای ردیف دوم
بیسکوئیت پتی‌پور۲ بسته ، هر بسته معادل ۸۰ گرم
کره ذوب شده۵۰ گرم
شیر عسلی۲ قاشق چای خوری
خامه۲ قاشق غذا خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
هل۱ قاشق چای خوری
زنجبیلنصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس رولت
کره بادام زمینی۲ قاشق غذا خوری
ارده۲ قاشق غذا خوری
خامه قنادی۱ پیمانه
مغزیجات آجیلبه مقدار لازم

طرز تهیه سوئیس رول خرما

مرحله ۱: آماده‌سازی خرما و ذوب کره

برای طرز تهیه سوئیس رول خرما ابتدا خرماها را آماده کنید برای این کار خرماها را از وسط برش دهید و هسته آن را بیرون بیاورید و خرماها را داخل یک ظرف بریزید سپس مقداری کره را داخل یک ظرف کوچک بریزید و روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود.

مرحله ۲: مخلوط کردن خرماها با کره

بعد کره ذوب شده را روی خرماها بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و کره به خورده خرماها برود سپس مقداری پودر پسته را روی مواد بریزید و هم بزنید و بعد از آن مقداری خلال بادام را روی مخلوط مواد بریزید و با هم ترکیب کنید.

مرحله ۳: ورز دادن مواد

سپس مقداری پودر کورن فلکس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد همه مواد را با هم حسابی ورز دهید تا مخلوط تشکیل شده، بافت یکدستی را تشکیل دهد و همه مغزیجات و خرماها خوب با هم ترکیب و منسجم شوند.

مرحله ۴: فرم دهی اولیه به خمیر

بعد یک کاغذ روغنی را روی یک سطح صاف قرار دهید و خمیر را روی آن بگذارید سپس با فشار دست روی خمیر آن را پهن کنید و فرم دهید و آن را به شکل یک مربع باز کنید، توجه کنید که گوشه‌های کاغذ روغنی خالی بماند و از مواد نریزید.

مرحله ۵: تهیه لایه دوم با بیسکوئیت و کره

برای درست کردن لایه دوم، بیسکوئیت پتی‌پور را داخل میکسر و یا آسیاب بریزید و پودر کنید سپس مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود و بعد به بیسکوئیت‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۶: اضافه کردن شیر عسل

وقتی که کره و بیسکوئیت خوب با هم مخلوط شدن و کره به خورد بیسکوئیت‌ها رفت و بافت مخلوط کمی نرم‌تر شد، سپس مقداری شیر عسل را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید و خوب با هم مخلوط کنید تا شیر عسل به خورد همه مواد برود.

مرحله ۷: ترکیب خامه، دارچین، و پودر هل

سپس مقداری خامه صبحانه را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود و بعد از آن مقداری دارچین و پودر هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین و پودر هل در مخلوط پخش شود.

مرحله ۸: افزودن پودر زنجبیل

بعد کمی هم پودر زنجبیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند مواد را با دست خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست و لطیفی تشکیل شود بعد یک کاغذ روغنی را روی سطح صاف قرار دهید و خمیر تشکیل شده را روی آن بگذارید.

مرحله ۹: پهن کردن خمیر و تهیه لایه‌های رول

سپس خمیر را با فشار دست یا با وردنه به اندازه خمیر خرما پهن و باز کنید و به شکل یک مربع فرم دهید بعد خمیر را از سمت مخالف کاغذ روغنی روی خمیر خرما بیندازید و با دست فشار دهید تا کاملاً به خمیر خرما بچسبد و محکم شود.

مرحله ۱۰: رول کردن و قرار دادن در فریزر

بعد به آرامی کاغذ روغنی روی آن را جدا کنید و سپس به کمک کاغذ روغنی زیر خمیر خرما خمیر دو لایه را رول کنید و بعد داخل قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت در فریزر بماند و استراحت کند و خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله ۱۱: تهیه سس با کره بادام زمینی و ارده

برای درست کردن سس رولت مقداری کره بادام زمینی را داخل یک ظرف بریزید و سپس مقداری ارده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند بعد مقداری خامه قنادی را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله ۱۲: ترکیب مواد سس و تزیین رولت

سپس ترکیب مواد را با همزن برقی بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و عطر و طعم همه مواد به خورد هم برود بعد سس رولت را روی آن بریزید به طوری که تمام سطح آن را بپوشاند و سپس رولت را در اندازه‌های دلخواه و یکسان برش بزنید.

مرحله ۱۳: تزئین نهایی و سرو کردن

بعد برش‌های رولت را با سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و شکلات چیپسی و یا چند حلقه‌ای موز و یا توت فرنگی تزئین کنید و سپس سوئیس رول خرما را داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر سوئیس رول خرما را به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها و یا به عنوان یک میان وعده مقوی و سالم همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.