طرز تهیه سوئیس رول خرما، یک میان وعده مقوی و جدید
طرز تهیه هالکا تاتلیسی شیرینی ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه هالکا تاتلیسی هالکا تاتلیسی یکی از انواع شیرینیها خوشمزه و بامیههای معروف ترکیهای است که طعمی عالی و فوق العاده دارد …
طرز تهیه شیرینی توت خوشمزه برای پذیرایی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی توت شیرینی توت یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه خانگی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می …
طرز تهیه کوکی هندوانه ای برای شب یلدا مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکی هندوانه ای کوکی هندوانه ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که معمولا برای شب یلدا …
طرز تهیه سوئیس رول خرما
سوئیس رول خرما یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است و از رولتهای خوش طعم و پرطرفدار کشور سوئیس محسوب میشود و خیلی راحت و سریع میتوانید آن را به روشهای مختلف آماده و تهیه کنید، این شیرینی برای پذیرایی مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سوئیس رول خرما در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر خرما | |
خرما | ۱ کیلو |
کره | ۲۵ گرم |
پودر پسته | ۴/۱ پیمانه |
خلال بادام | ۴/۱ پیمانه |
کورن فلکس | ۴/۱ پیمانه |
مواد لازم برای ردیف دوم | |
بیسکوئیت پتیپور | ۲ بسته ، هر بسته معادل ۸۰ گرم |
کره ذوب شده | ۵۰ گرم |
شیر عسلی | ۲ قاشق چای خوری |
خامه | ۲ قاشق غذا خوری |
دارچین | ۱ قاشق چای خوری |
هل | ۱ قاشق چای خوری |
زنجبیل | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای سس رولت | |
کره بادام زمینی | ۲ قاشق غذا خوری |
ارده | ۲ قاشق غذا خوری |
خامه قنادی | ۱ پیمانه |
مغزیجات آجیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوئیس رول خرما
مرحله ۱: آمادهسازی خرما و ذوب کره
برای طرز تهیه سوئیس رول خرما ابتدا خرماها را آماده کنید برای این کار خرماها را از وسط برش دهید و هسته آن را بیرون بیاورید و خرماها را داخل یک ظرف بریزید سپس مقداری کره را داخل یک ظرف کوچک بریزید و روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود.
مرحله ۲: مخلوط کردن خرماها با کره
بعد کره ذوب شده را روی خرماها بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و کره به خورده خرماها برود سپس مقداری پودر پسته را روی مواد بریزید و هم بزنید و بعد از آن مقداری خلال بادام را روی مخلوط مواد بریزید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۳: ورز دادن مواد
سپس مقداری پودر کورن فلکس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد همه مواد را با هم حسابی ورز دهید تا مخلوط تشکیل شده، بافت یکدستی را تشکیل دهد و همه مغزیجات و خرماها خوب با هم ترکیب و منسجم شوند.
مرحله ۴: فرم دهی اولیه به خمیر
بعد یک کاغذ روغنی را روی یک سطح صاف قرار دهید و خمیر را روی آن بگذارید سپس با فشار دست روی خمیر آن را پهن کنید و فرم دهید و آن را به شکل یک مربع باز کنید، توجه کنید که گوشههای کاغذ روغنی خالی بماند و از مواد نریزید.
مرحله ۵: تهیه لایه دوم با بیسکوئیت و کره
برای درست کردن لایه دوم، بیسکوئیت پتیپور را داخل میکسر و یا آسیاب بریزید و پودر کنید سپس مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا کره ذوب شود و بعد به بیسکوئیتها اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۶: اضافه کردن شیر عسل
وقتی که کره و بیسکوئیت خوب با هم مخلوط شدن و کره به خورد بیسکوئیتها رفت و بافت مخلوط کمی نرمتر شد، سپس مقداری شیر عسل را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید و خوب با هم مخلوط کنید تا شیر عسل به خورد همه مواد برود.
مرحله ۷: ترکیب خامه، دارچین، و پودر هل
سپس مقداری خامه صبحانه را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود و بعد از آن مقداری دارچین و پودر هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر دارچین و پودر هل در مخلوط پخش شود.
مرحله ۸: افزودن پودر زنجبیل
بعد کمی هم پودر زنجبیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند مواد را با دست خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست و لطیفی تشکیل شود بعد یک کاغذ روغنی را روی سطح صاف قرار دهید و خمیر تشکیل شده را روی آن بگذارید.
مرحله ۹: پهن کردن خمیر و تهیه لایههای رول
سپس خمیر را با فشار دست یا با وردنه به اندازه خمیر خرما پهن و باز کنید و به شکل یک مربع فرم دهید بعد خمیر را از سمت مخالف کاغذ روغنی روی خمیر خرما بیندازید و با دست فشار دهید تا کاملاً به خمیر خرما بچسبد و محکم شود.
مرحله ۱۰: رول کردن و قرار دادن در فریزر
بعد به آرامی کاغذ روغنی روی آن را جدا کنید و سپس به کمک کاغذ روغنی زیر خمیر خرما خمیر دو لایه را رول کنید و بعد داخل قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت در فریزر بماند و استراحت کند و خودش را بگیرد و سفت شود.
مرحله ۱۱: تهیه سس با کره بادام زمینی و ارده
برای درست کردن سس رولت مقداری کره بادام زمینی را داخل یک ظرف بریزید و سپس مقداری ارده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند بعد مقداری خامه قنادی را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۱۲: ترکیب مواد سس و تزیین رولت
سپس ترکیب مواد را با همزن برقی بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و عطر و طعم همه مواد به خورد هم برود بعد سس رولت را روی آن بریزید به طوری که تمام سطح آن را بپوشاند و سپس رولت را در اندازههای دلخواه و یکسان برش بزنید.
مرحله ۱۳: تزئین نهایی و سرو کردن
بعد برشهای رولت را با سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و شکلات چیپسی و یا چند حلقهای موز و یا توت فرنگی تزئین کنید و سپس سوئیس رول خرما را داخل ظرف مناسب بچینید. در آخر سوئیس رول خرما را به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی و مهمانیها و یا به عنوان یک میان وعده مقوی و سالم همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- samira__almalki