طرز تهیه کیک کره ای

کیک کره ای انگلیسی کیک با کره و شیر کیک کره ای گردویی کیک کره ای مجلسی کیک کره ای امریکایی کیک کره ای فوری کیک کره ای شف طیبه

کیک کره‌ای یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و طعم کره در آن بسیار دلچسب و فوق العاده است. برای تهیه کیک کره‌ای، ابتدا کره و شکر مخلوط و سپس وانیل و تخم‌مرغ اضافه می‌شود. شیر و مخلوط آرد نیز اضافه شده و پس از انجام مراحل مختلفی نظیر افزودن شکلات چیپسی، پخت در فر و تزئین، کیک کره‌ای آماده سرو می‌شود. این کیک دارای بافت منحصر به فردی است که مرطوب و منسجم است و با تزئینات مختلف می‌توان آن را جذاب‌تر کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک کره ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک کره ای
کره هم دمای محیط۲۲۵ گرم
تخم مرغ متوسط۶ عدد معادل تقریبا ۴۰۰ گرم
شکر۲۵۰ گرم
آرد۳۶۵ گرم
شیر۸۰ گرم
وانیل۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
گردوبه مقدار لازم
شکلات چیپسی نسوزبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک کره ای

مرحله ۱: تهیه مخلوط کره و شکر

برای طرز تهیه کیک کره ای ابتدا مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و پفکی و سبک و یکدست شود.

مرحله ۲: اضافه کردن وانیل و تخم‌مرغ

سپس مقداری وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود بعد تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و با مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن شیر و تهیه مخلوط آرد

بعد شیر ولرم را به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود و بعد مقداری بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید و حسابی با هم ترکیب کنید.

مرحله ۴: ترکیب مخلوط آرد با مواد اصلی

سپس ترکیب آرد را کم کم و در دو تا یا سه مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کند همزن یا با لیسک یا همزن دستی به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و آرد به شکل گلوله در داخل مخلوط مواد باقی نماند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۵: افزودن شکلات چیپسی و آماده سازی قالب

بعد با سلیقه خودتان مقداری شکلات چیپسی را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا شکلات‌ها در همه قسمت‌های مخلوط به طور یکسان پخش شود و سپس یک قالب لوف با سایز ۱۵ در ۲۵ را مقداری چرب کنید و بعد کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید.

مرحله ۶: ریختن مایه و تزئین سطح

سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی یک یا دو بار روی سطح ضربه بزنید تا حباب‌های داخل مایه کیک خارج شود و بعد سطح آن را صاف کنید و با سلیقه خودتان روی آن را با مقداری مغز گردوی خرد شده و شکلات چیپسی تزئین کنید.

مرحله ۷: پختن در فر

بعد از آن قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود، زمان پخت به دما فر بستگی دارد.

مرحله ۸: بررسی پخت کیک

دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول زمان پخت در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از این زمان یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک مغز پخت شده و آماده است.

مرحله ۹: خروج کیک از قالب و خنک کردن

سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد با یک چاقوی تیز لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و قالب را برگردانید تا کیک به طور کامل از آن خارج شود و کیک را در یک ظرف دیگر قرار دهید تا خنک شود.

مرحله ۱۰: توضیحات مربوط به بافت کیک

دقت کنید بافت کیک‌هایی که در آن‌ها از کره استفاده می‌شود کمی مرطوب و منسجم است و زمانی که در یخچال قرار بگیرند مقداری سفت می‌شوند اما وقتی که در دمای محیط قرار بگیرند دوباره مثل پخت اولیه بافت آن‌ها نرم و لطیف می‌شود.

مرحله ۱۱: نگهداری یا تزئین با خامه و شکلات

سپس اگر می‌خواهید کیک را برای مدت طولانی نگهداری کنید آن را در ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال بگذارید و در غیر این صورت با سلیقه خودتان مقداری خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده و یا گاناش روی کیک کره‌ای بریزید و پخش کنید.

مرحله ۱۲: تزئین نهایی و سرو کیک

بعد با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی و برش‌های حلقه‌ای موز و توت فرنگی روی کیک را تزیین کنید سپس کیک کره‌ای را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن را در ظرف مناسب بچینید. در آخر کیک کره‌ای را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.