طرز تهیه کیک ماست بدون فر خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک ماست بدون فر خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک ماست بدون فر کیک ماست بدون فر یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش بافت است که با رسپی …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه کاپ کیک اوتمیل به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کاپ کیک اوتمیل به روش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کاپ کیک اوتمیل کاپ کیک اوتمیل یکی از انواع کیک های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه کیک پنیری

طرز تهیه دستور کیک پنیر خامه ای طرز تهیه کیک با پنیر صبحانه طرز تهیه روکش کیک با پنیر خامه ای کیک با پنیر ماسکارپونه کیک پنیر چیست

کیک پنیری یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافت آن خیلی سبک و نرم و لطیف است. طرز تهیه کیک پنیری ابتدا با مخلوط کردن کره و شکر آغاز می‌شود، سپس پنیر، وانیل، پوست لیمو، تخم مرغ، و آرد اضافه می‌شوند. با استفاده از بکینگ پودر و نمک، آرد به مواد اضافه می‌شود و پس از اضافه کردن مغز گردو، مخلوط در قالب وارد فر می‌شود. پس از پخت و خنک کردن، کیک با خامه و مواد مختلف تزئین و سرو می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک پنیری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک پنیری
آرد۲ و ۴/۱ پیمانه
شکر۱ و نیم پیمانه
کره۱۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
پنیر ماسکارپونه۱ بسته معادل ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
وانیل خالصنصف قاشق چای خوری
رنده پوست لیموبه مقدار لازم
نمکنوک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک پنیری

مرحله ۱: شروع با کره و شکر

برای طرز تهیه کیک پنیری ابتدا مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و بعد شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت تقریبا ۵ دقیقه هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت آن یکدست و سبک و کرم رنگ و پفکی شود.

مرحله ۲: اضافه کردن پنیر و وانیل

سپس پنیر را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند، بعد از آن مقداری وانیل روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و خشک کنید.

مرحله ۳: استفاده از پوست لیمو ترش

بعد پوست لیمو ترش را با رنده ریز رنده کنید، دقت کنید در هنگام رنده کردن پوست لیمو فقط پوست سبز آن را رنده کنید و به پوست سفید آن نرسید چون باعث تلخ شدن کیک می‌شود و بعد رنده پوست لیمو ترش را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۴: اضافه کردن تخم مرغ و آرد

سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هر کدام را به مدت ۱ دقیقه با همزن بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و کاملا با مواد مخلوط و یکدست شوند و به خورد مواد بروند، بعد آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود.

مرحله ۵: ترکیب بکینگ پودر و نمک با آرد

بعد بکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم کاملا ترکیب شوند و سپس ترکیب آرد را الک کنید تا بافت آن یکدست شود و بعد کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی و به آرامی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله ۶: راهنمای اضافه کردن آرد

بعد از اضافه کردن آرد به مواد، خیلی به هم نزنید چون پف کیک از بین می‌رود فقط به اندازه‌ای که آرد داخل مخلوط گلوله نشود و با هم ترکیب شوند کافی است، در ترکیب این کیک می‌توانید با سلیقه خودتان از مقداری مغز گردو خرد شده هم استفاده کنید.

مرحله ۷: استفاده از مغز گردو و آماده‌سازی قالب

مغز گردو را داخل مخلوط بریزید و کمی هم بزنید تا در همه قسمت‌های مایه پخش شود، برای این کار حتما گردو‌ها را با آرد آغشته کنید تا در مخلوط ته‌نشین نشود، بعد داخل یک قالب میان تهی را با کره یا روغن جامد چرب کنید و در آن آرد بپاشید.

مرحله ۸: آماده‌سازی مایه کیک و قرار دادن در فر

سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و یکی دوبار روی سطح ضربه بزنید تا هوای داخل آن خارج شود و بعد چون مایه این کیک سفت است سطح آن را با لیسک صاف کنید و بعد از آن قالب کیک را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

مرحله ۹: پخت کیک در فر

بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود، در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از آن میزان پخت کیک را تست کنید.

مرحله ۱۰: چک کردن میزان پخت و خنک کردن

یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب مغز پخت شده و آماده است، سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک در قالب خنک شود.

مرحله ۱۱: آماده‌سازی و تزئین با خامه

سپس با یک چاقوی تیز اطراف کیک را از قالب جدا کنید و بعد قالب را برگردانید و کیک را به طور کامل از قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید و سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان روی کیک مقداری خامه فرم گرفته بریزید.

مرحله ۱۲: تزئین کیک با مواد مختلف و سرو

بعد با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام و شکلات چیپسی و برش‌های حلقه‌ای موز و توت فرنگی کیک را تزئین کنید و سپس کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید. در آخر کیک پنیر را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.