طرز تهیه کیک موکا یخچالی، یک کیک بسیار ساده و شیک
طرز تهیه کیک موکا یخچالی
کیک موکا یخچالی یکی از کیکهای خوشمزه و لذیذ است که با روشهای مختلف و با مواد متنوعی تهیه و درست میشود این کیک خوش طعم بافتی بیسکوئیتی و سبک دارد و از آن میتوان به عنوان یک دسر مجلسی و شیک برای پذیرایی استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک موکا یخچالی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک موکا یخچالی | |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای ویلی کم نمک | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | ۳/۲ لیوان |
آب جوش | ۴/۱ لیوان |
پودر نسکافه | ۱ قاشق چای خوری |
پودر قهوه | ۱ قاشق چای خوری |
بیسکوئیت پتی پور | ۴ بسته، ۲ بسته ساده، ۲ بسته شکلاتی |
طرز تهیه کیک موکا یخچالی
مرحله ۱: تهیه مخلوط قهوه و نسکافه
برای طرز تهیه کیک موکا یخچالی ابتدا مقداری آب جوش را داخل یک ظرف کوچک بریزید و سپس پودر قهوه و پودر نسکافه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بعد ظرف را کنار بگذارید تا مخلوط تشکیل شده در دمای محیط کمی خنک شود.
مرحله ۲: تهیه مخلوط خامه و پنیر
سپس مقداری خامه را داخل یک ظرف بریزید و بعد پنیر ماسکارپونه و یا پنیر خامهای را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بافت یکدست و نرمی تشکیل شود اگر از پنیر خامهای استفاده کردید کمی نمک به مخلوط اضافه کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن پودر قند و کاکائو
بعد مقداری پودر قند را به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود سپس مقداری پودر کاکائو را روی مواد الک کنید تا پودر کاکائو در مواد گلوله نشود و یکدست شود.
مرحله ۴: ترکیب مواد مخلوط قهوه
بعد با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا پودر کاکائو کاملاً به خورد مواد رود و بافت نرم و لطیف و یکدستی تشکیل شود سپس ترکیب آب جوش و قهوه و نسکافه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند و بعد کنار بگذارید.
مرحله ۵: انتخاب و تهیه بیسکوئیتها
سپس برای درست کردن و پختن کیک به ۴ بسته بیسکوئیت پتی پور احتیاج دارید که ۲ بسته از آن باید ساده باشد و ۲ بسته دیگر بیسکوئیت شکلاتی باشد، بعد بیسکوئیتها را باز کنید و در دو ظرف بریزید. از هر بیسکوئیتی میتوانید استفاده کنید.
مرحله ۶: آمادهسازی قالب کیک
سپس داخل یک قالب کمربندی با سایز ۱۸ در ۲۰ یک پلاستیک قرار دهید به طوری که کاملا کف و اطراف قالب را بپوشاند و لبههای پلاستیک از قالب بیرون بماند و بعد روی یک بیسکوئیت وانیلی مقداری از کرم شکلاتی بریزید و خوب پخش کنید.
مرحله ۷: چیدن بیسکوئیتها در قالب
بعد یک بیسکوئیت شکلاتی روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا بیسکوئیتها با کرم شکلاتی به هم بچسبند و سپس همه بیسکوئیتها را به همین روش درست کنید و به شکل ایستاده دور تا دور قالب بچینید تا دور قالب با بیسکوئیتها پوشانده شود.
مرحله ۸: پوشاندن داخل قالب با بیسکوئیت و کرم
سپس دوباره بیسکوئیتها را به ترتیب و با رنگ تضاد جلوی بیسکوئیتهای قبلی بچینید تا کل قالب با بیسکوئیت پر شود، هر بیسکوئیتی را که در قالب قرار میدهید با مقداری کرم شکلاتی کاملا سطح آن را بپوشانید و به بیسکوئیت قبلی بچسبانید.
مرحله ۹: پوشش کرمی و قرار دادن در یخچال
وقتی همه قالب با بیسکوئیتهای کرمی پر شد بقیه کرم شکلاتی را روی بیسکوئیتها بریزید و با یک لیسک سطح آن را صاف کنید و سپس روی قالب را با پلاستیک بپوشانید و قالب را در یخچال قرار دهید تا کرم شکلاتی خودش را بگیرد و سفت شود.
مرحله ۱۰: خروج کیک از قالب
بعد از این که بیسکوئیتهای کرمی خودشان را گرفتند قالب را از یخچال بیرون بیاورید و سپس قالب کمربندی را باز کنید و کیک را به آرامی از داخل قالب خارج کنید که شکل و ظاهر آن خراب نشود و بعد کیک را روی یک سطح صاف قرار دهید.
مرحله یازدهم: تهیه خامه قنادی
سپس مقداری خامه قنادی را با همزن برقی هم بزنید تا خوب فرم بگیرد و بافت آن سفت و منسجم شود، میتوانید به دلخواه و با سلیقه خودتان مقدار کمی پودر کاکائو هم به خامه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و سپس خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید.
مرحله دوازدهم: پوشاندن سطح کیک با خامه
بعد با خامه فرم گرفته دور تا دور کیک و سطح آن را بپوشانید، سپس با یک لیسک یا پالت سطح خامه را صاف و یکدست کنید به طوری که کیک کامل با خامه فرم گرفته پوشانده شود، بعد بهتر است کیک را در یخچال قرار دهید تا خامه خودش را بگیرد.
مرحله سیزدهم: تزئین با گاناش
به جای خامه فرم گرفته به دلخواه خودتان میتوانید از گاناش و یا شکلات ذوب شده استفاده کنید، سپس کیک را از یخچال بیرون بیاورید و بعد مقداری شکلات تختهای را رنده کنید و روی سطح کیک پخش کنید به طوری که کاملاً سطح کیک را بپوشاند.
مرحله چهاردهم: سس شکلاتی برای تزئین
سپس مقداری از سس شکلاتی اطراف کیک بریزید و دور تا دور کیک را تزئین کنید و بعد کیک را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد و سس شکلاتی سفت شود و بعد از تقریباً یک ساعت کیک را از یخچال بیرون بیاورید و در ظرف قرار دهید.
مرحله پانزدهم: برش و سرو کیک موکا
بعد کیک موکای یخچالی را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن را داخل ظرف مناسب بچینید و این کیک خوش طعم و دلچسب را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها به همراه انواع دورچین سرو کنید.
- منبع :
- golden.yummy