طرز تهیه کیک کرامبل گیلاس

طرز تهیه کیک کرامبل گیلاس , دستور پخت کیک کرامبل گیلاس

کیک کرامبل گیلاس یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف و اسفنجی دارد و خیلی راحت و سریع تهیه و آماده می‌شود این کیک را می‌توانید با انواع میوه‌های مختلف و متنوع درست کنید و برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک کرامبل گیلاس در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای کیک
تخم مرغ۳ عدد
وانیلنصف قاشق چای خوری
شکر۱ پیمانه
کره نرم شده۱۲۰ گرم
شیر۱ پیمانه
آرد۲ پیمانه
بکینگ پودر۱ و نیم قاشق چای خوری
گیلاس یا آلبالو هسته گرفته شدهتقریبا ۱ لیوان
مواد لازم برای کرامبل
آردنصف پیمانه
گردو خرد شده۴/۱ پیمانه
شکر۴/۱ پیمانه
دارچین ( اختیاری)۱ قاشق چای خوری
پودر بیسکوئیت ساقه طلایی۳ عدد بیسکوئیت
کره نرم۷۰ گرم

طرز تهیه کیک کرامبل گیلاس

مرحله ۱: تهیه مخلوط کره، شکر و دارچین

برای طرز تهیه کیک کرامبل گیلاس ابتدا مقداری کره را در اندازه‌های کوچک خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید و بعد مقداری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس به دلخواه خودتان کمی پودر دارچین روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و عطر دارچین پخش شود.

مرحله ۲: خرد کردن و اضافه کردن بیسکوئیت

سپس بیسکوئیت‌های ساقه طلایی را با گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی و یا به وسیله میکسر کاملا خرد کنید و به مواد اضافه کنید، از هر نوع بیسکوئیتی و با هر طعمی به دلخواه و سلیقه خودتان می‌توانید استفاده کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله ۳: افزودن مغز گردو و آرد

بعد مقداری مغز گردو را نیز کاملا خرد و پودر کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس کمی آرد را روی مواد بریزید و بعد با همزن برقی همه مواد را با هم بزنید و ترکیب کنید تا بافت مخلوط تشکیل شده به شکل خرده نان شود.

مرحله ۴: تهیه مخلوط کره و شکر

سپس برای درست کردن کیک مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط تشکیل شده سبک و کرم رنگ شود.

مرحله ۵: افزودن تخم مرغ و وانیل

سپس تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و همه مواد با هم ترکیب و یکدست شوند بعد با لیسک اطراف ظرف را تمیز دورگیری کنید و سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله ۶: ترکیب وانیل و دورگیری اطراف ظرف

وقتی عطر وانیل در مواد پخش شد همزن برقی را خاموش کنید و با لیسک دوباره اطراف ظرف را دورگیری کنید این کار باعث می‌شود تا بوی زهم تخم مرغ‌ها از بین برود و همه مواد با هم مخلوط شوند و بافت مواد کاملا صاف و یکدست و نرم شود.

مرحله ۷: اضافه کردن شیر

سپس مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده است به ترکیب مواد اضافه کنید و فقط به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

مرحله ۸: مخلوط کردن ترکیبات با آرد

بعد ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک به شکل دورانی و در یک جهت مواد را هم بزنید و با هم ترکیب کنید تا بافت مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست شود و گلوله‌های آرد در آن باقی نماند.

مرحله ۹: تهیه و آماده‌سازی قالب برای پخت

سپس کف یک قالب گرد با سایز ۲۳ سانت را با کره یا روغن مایع چرب کنید و یک کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید و با قالب به آرامی یکی دو بار روی سطح ضربه بزنید تا هوای داخل مایه کیک خارج شود.

مرحله ۱۰: تزیین مایه با گیلاس

بعد با لیسک سطح کیک را صاف کنید و مقداری گیلاس را که از قبل شسته‌اید و خشک شده‌اند از وسط برش دهید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید و برش‌های گیلاس را روی سطح مایه کیک بچینید به طوری که کاملا سطح آن با گیلاس‌ها پوشانده شود.

مرحله ۱۱: اضافه کردن مواد کرامبل

سپس مواد کرامبل را روی برش‌های گیلاس‌ بریزید و روی آن‌ها پخش کنید به طوری که کاملا گیلاس‌ها با کرامبل پوشانده شوند و بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۱۲: تنظیم دمای فر و مدت زمان پخت

اگر از فر برقی یا تستر برای پخت کیک استفاده می‌کنید دمای آن را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر بپزد و سطح آن طلایی رنگ و کیک مغز پخت شود. دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد.

مرحله ۱۳: تست پخت کیک

دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از آن یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته شده و آماده است.

مرحله ۱۴: خارج کردن کیک از فر و قالب

سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود بعد با یک چاقوی تیز اطراف کیک را از لبه‌های قالب جدا کنید و قالب را برگردانید تا کیک به طور کامل از قالب خارج شود و آن را در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۵: تزئین کیک با مواد مختلف

بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید روی کیک مقداری خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده و یا گاناش بریزید و سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده و یا شکلات چیپسی و برش‌های حلقه‌ای موز و گیلاس کیک را تزئین کنید.

مرحله ۱۶: برش زدن و سرو کردن کیک

سپس کیک کرامبل گیلاس را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و آن را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و بعد این کیک جذاب و مقوی را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه و یا نسکافه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.