طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر بیسکویت لیدی فینگر یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و بین المللی است که در دسر تیرامیسو از …

طرز تهیه مافین کدو حلوایی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه مافین کدو حلوایی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه مافین کدو حلوایی مافین کدو حلوایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست …

طرز تهیه کوکی باقلوای پسته ای

طرز تهیه کوکی باقلوای پسته ای , دستور پخت کوکی باقلوای پسته ای

کوکی باقلوای پسته یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافت سبک و تردی دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود این شیرینی خوش طعم و مقوی برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکی باقلوای پسته ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای کوکی
پودر پسته۲/۱ پیمانه
آرد۲ و ۴/۱ پیمانه
نمک۲/۱ قاشق چای خوری
کره هم دمای محیط۱ پیمانه معادل ۲۲۶ گرم
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ بزرگ۱ عدد
گلاب۱ قاشق چای خوری
هل۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تزئین کوکی
عسل۲/۱ یا ۴/۱ پیمانه
گل محمدیبه مقدار لازم
هلبه مقدار لازم
پسته خرد شدهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکی باقلوای پسته ای

مرحله ۱: تهیه ترکیب آرد و پودر پسته

برای طرز تهیه کوکی باقلوای پسته ای ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس آرد را داخل یک ظرف بریزید و پودر پسته را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شود سپس کمی نمک و مقداری پودر هل به ترکیب آن اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.

مرحله ۲: تهیه مخلوط کره و شکر

سپس کره را که به دمای محیط رسیده و مقدار نرم شده است را داخل یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بافت مخلوط سبک و حجیم و کرم رنگ و پفکی شود.

مرحله ۳: اضافه کردن تخم مرغ و گلاب به مخلوط

سپس یک تخم مرغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود و کاملاً با مواد مخلوط و یکدست شود و بعد با توجه به ذائقه خودتان کمی گلاب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن در مواد پخش شود.

مرحله ۴: تهیه خمیر با اضافه کردن آرد

مخلوط مواد را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود سپس ترکیب آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود و خمیر تشکیل شده بافت صاف و یکدستی داشته باشد.

مرحله ۵: تقسیم و پهن کردن خمیر

سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را بین دو کاغذ روغنی که آرد پاشی شده‌اند قرار دهید بعد با وردنه خمیر را بین دو کاغذ روغنی پهن کنید سپس خمیر را با کاغذ روغنی‌ها داخل یک ظرف قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید.

مرحله ۶: استراحت خمیر در یخچال

بعد خمیر را داخل یخچال قرار دهید تا به مدت دو ساعت استراحت کند و خودش را بگیرد و کاملاً سفت و منسجم شود هرچه خمیر بیشتر استراحت کند شکل آن در نهایت صاف‌تر می‌شود و کیفیت بهتری دارد وگرنه ممکن است در فر تغییر شکل دهد.

مرحله ۷: برش خمیر و آماده سازی برای پخت

بعد از آن خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و پلاستیک را از روی آن بردارید و خمیر را با کاتر در شکل و اندازه دلخواه و مناسب برش دهید و یا از قالب‌های آماده برای برش دادن خمیر استفاده کنید سپس داخل سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید.

مرحله ۸: تزئین خمیر و استراحت دوباره در یخچال

بعد برش‌های خمیر را با فاصله داخل سینی فر بچینید و روی آن‌ها را با مغز پسته خرد شده و چند برگ گل محمدی تزئین کنید و سپس دوباره سینی را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا اگر خمیرها نرم شده‌اند دوباره خودشان را بگیرند و سفت شوند.

مرحله ۹: پخت کوکی‌ها در فر

بعد از نیم ساعت سینی را از یخچال بیرون بیاورید و سپس در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۱ دقیقه در فر بپزند.

مرحله ۱۰: خنک کردن کوکی‌ها

وقتی اطراف شیرینی‌ها طلایی رنگ شد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها خنک شوند، بعد به آرامی آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید و سپس برای روی کوکی‌ها فیلینگ درست کنید.

مرحله ۱۱: تهیه فیلینگ

مقداری عسل را داخل یک قابلمه کوچک بریزید سپس یک هل را به شکل کامل و درسته به آن اضافه کنید و بعد کمی هم گل محمدی بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با هم مخلوط کنید تا عطر هل و گل محمدی پخش شود.

مرحله ۱۲: اضافه کردن فیلینگ به کوکی‌ها

بعد از آن عسل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود سپس مقداری از آن را روی کوکی‌ها بریزید و پخش کنید به طوری که سطح کوکی‌ها را بپوشاند اگر می‌خواهید از کوکی‌ها در یخچال نگهداری کنید به آن‌ها عسل نزنید.

مرحله ۱۳: تزئین نهایی کوکی‌ها و سرو کردن

بعد از این که کوکی‌ها را با عسل رومال کردید می‌توانید با سلیقه خودتان مقداری مغز پسته خرد شده روی آن‌ها بریزید و آنها را تزئین کنید و سپس کوکی‌ باقلوای پسته‌ای را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 14 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.