طرز تهیه کیک اسپرسو

طرز تهیه کیک اسپرسو, دستور پخت کیک با قهوه اسپرسو

کیک اسپرسو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف درست می‌شود این کیک بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و برای پذیرایی به عنوان یک دسر شیک بسیار مناسب و پرطرفدار است و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک اسپرسو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک اسپرسو
آرد۲۶۸ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
نمک۴/۱ قاشق چای خوری
پودر قهوه فوری۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ به دمای محیط رسیده۳ عدد
شکر قهوه ای۴/۳ پیمانه و ۱ قاشق غدا خوری
روغن مایع۲/۱ پیمانه
شیر هم دمای محیط۴/۳ پیمانه
وانیل۱ و نیم قاشق چای خوری
چیپس شکلات تلخ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه کیک اسپرسو

مرحله ۱: تهیه مواد خشک

برای طرز تهیه کیک اسپرسو ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس داخل یک ظرف بریزید بعد مقداری بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بعد پودر قهوه را هم به آرد اضافه کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید.

مرحله ۲: زدن تخم‌مرغ

سپس ترکیب آرد و پودر قهوه را دوباره با هم الک کنید تا بافت آن‌ها یکدست و صاف شود و بعد ظرف را کنار بگذارید سپس در یک ظرف دیگر تخم مرغ‌ها را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی پف کنند و حجم آن‌ها زیاد شود.

مرحله ۳: افزودن شکر و وانیل

سپس شکر قهوه‌ای را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی تقریباً به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط تشکیل شده غلیظ و حجم‌دار شود و بافت یکدستی داشته باشد بعد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن در مواد پخش شود.

مرحله ۴: ترکیب مواد آردی با مواد مایع

بعد روغن مایع را روی مخلوط مواد بریزید و فقط به اندازه‌ای که با هم ترکیب شوند هم بزنید و سپس ترکیب مواد آردی و شیر را کم کم و به طور متناوب و در سه مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید به طوری که ابتدا و انتها مواد خشک را بریزید.

مرحله ۵: اضافه کردن شیر و آرد

ابتدا مقداری از ترکیب مواد آردی را بریزید و هم بزنید و بعد کمی شیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید دوباره کمی مواد آردی و سپس کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید، همینطور ادامه دهید تا همه مواد کاملاً با هم مخلوط و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۶: استفاده از چیپس شکلاتی

بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید از مقداری چیپس‌های شکلاتی استفاده کنید و آن‌ها را داخل مخلوط مواد بریزید و با لیسک کمی هم بزنید تا در همه قسمت‌های مخلوط کاملاً پخش شوند و خمیر تشکیل شده بافت صاف و یکدستی داشته باشد.

مرحله ۷: آماده‌سازی و چرب کردن قالب کیک

سپس داخل قالب میان تهی ۲۰ سانتی را با کره یا روغن مایع کاملاً چرب کنید به طوری که تمام قسمت‌های آن چرب شود و بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی ۱ تا ۲ بار روی سطح کار ضربه بزنید تا حباب‌های داخل مایه کیک خارج شود.

مرحله ۸: پخت کیک در فر

بعد قالب کیک را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۲۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه خوب بپزد و آماده شود و سطح آن طلایی رنگ شود.

مرحله ۹: بررسی پخت کیک

چون دمای فرهای مختلف با هم متفاوت است یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبید یعنی کیک آماده و خوب پخته شده است و می‌توانید قالب کیک را از داخل فر بیرون بیاورید.

مرحله ۱۰: خنک کردن و جدا کردن کیک از قالب

بعد قالب را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بماند تا سرد شود و سپس به آرامی و با یک چاقوی تیز لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و قالب را برگردانید و کیک را به شکل کامل از داخل قالب بیرون بیاورید.

مرحله ۱۱: تزئین کیک

سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید و به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری پودر قند روی آن الک کنید و بعد با خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده و پودر قهوه و پودر پسته و مغز گردوی خرد شده و خلال بادام و شکلات روی آن را تزئین کنید.

مرحله ۱۲: سرو کیک اسپرسو

بعد از آن کیک اسپرسو را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از کیک را داخل یک ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و مجلسی یا یک میان وعده مقوی و سالم برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه و یا نسکافه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.