طرز تهیه کوکی شکلاتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکی شکلاتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکی شکلاتی کوکی شکلاتی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می …

طرز تهیه کیک عصرانه ساده خانگی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک عصرانه ساده خانگی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک عصرانه کیک عصرانه یکی از کیک های بسیار خوشمزه و پنبه ای بین المللی است که همانطور از نامش بر …

طرز تهیه کیک سیب گردویی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک سیب گردویی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک سیب گردویی کیک سیب گردویی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی پخته …

طرز تهیه کیک اسپرسو

طرز تهیه کیک اسپرسو, دستور پخت کیک با قهوه اسپرسو

کیک اسپرسو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف درست می‌شود این کیک بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و برای پذیرایی به عنوان یک دسر شیک بسیار مناسب و پرطرفدار است و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک اسپرسو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک اسپرسو
آرد۲۶۸ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
نمک۴/۱ قاشق چای خوری
پودر قهوه فوری۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ به دمای محیط رسیده۳ عدد
شکر قهوه ای۴/۳ پیمانه و ۱ قاشق غدا خوری
روغن مایع۲/۱ پیمانه
شیر هم دمای محیط۴/۳ پیمانه
وانیل۱ و نیم قاشق چای خوری
چیپس شکلات تلخ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه کیک اسپرسو

مرحله ۱: تهیه مواد خشک

برای طرز تهیه کیک اسپرسو ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس داخل یک ظرف بریزید بعد مقداری بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بعد پودر قهوه را هم به آرد اضافه کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید.

مرحله ۲: زدن تخم‌مرغ

سپس ترکیب آرد و پودر قهوه را دوباره با هم الک کنید تا بافت آن‌ها یکدست و صاف شود و بعد ظرف را کنار بگذارید سپس در یک ظرف دیگر تخم مرغ‌ها را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی پف کنند و حجم آن‌ها زیاد شود.

مرحله ۳: افزودن شکر و وانیل

سپس شکر قهوه‌ای را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی تقریباً به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط تشکیل شده غلیظ و حجم‌دار شود و بافت یکدستی داشته باشد بعد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن در مواد پخش شود.

مرحله ۴: ترکیب مواد آردی با مواد مایع

بعد روغن مایع را روی مخلوط مواد بریزید و فقط به اندازه‌ای که با هم ترکیب شوند هم بزنید و سپس ترکیب مواد آردی و شیر را کم کم و به طور متناوب و در سه مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید به طوری که ابتدا و انتها مواد خشک را بریزید.

مرحله ۵: اضافه کردن شیر و آرد

ابتدا مقداری از ترکیب مواد آردی را بریزید و هم بزنید و بعد کمی شیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید دوباره کمی مواد آردی و سپس کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید، همینطور ادامه دهید تا همه مواد کاملاً با هم مخلوط و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۶: استفاده از چیپس شکلاتی

بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید از مقداری چیپس‌های شکلاتی استفاده کنید و آن‌ها را داخل مخلوط مواد بریزید و با لیسک کمی هم بزنید تا در همه قسمت‌های مخلوط کاملاً پخش شوند و خمیر تشکیل شده بافت صاف و یکدستی داشته باشد.

مرحله ۷: آماده‌سازی و چرب کردن قالب کیک

سپس داخل قالب میان تهی ۲۰ سانتی را با کره یا روغن مایع کاملاً چرب کنید به طوری که تمام قسمت‌های آن چرب شود و بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی ۱ تا ۲ بار روی سطح کار ضربه بزنید تا حباب‌های داخل مایه کیک خارج شود.

مرحله ۸: پخت کیک در فر

بعد قالب کیک را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۲۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه خوب بپزد و آماده شود و سطح آن طلایی رنگ شود.

مرحله ۹: بررسی پخت کیک

چون دمای فرهای مختلف با هم متفاوت است یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبید یعنی کیک آماده و خوب پخته شده است و می‌توانید قالب کیک را از داخل فر بیرون بیاورید.

مرحله ۱۰: خنک کردن و جدا کردن کیک از قالب

بعد قالب را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بماند تا سرد شود و سپس به آرامی و با یک چاقوی تیز لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و قالب را برگردانید و کیک را به شکل کامل از داخل قالب بیرون بیاورید.

مرحله ۱۱: تزئین کیک

سپس کیک را در ظرف دیگری قرار دهید و به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری پودر قند روی آن الک کنید و بعد با خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده و پودر قهوه و پودر پسته و مغز گردوی خرد شده و خلال بادام و شکلات روی آن را تزئین کنید.

مرحله ۱۲: سرو کیک اسپرسو

بعد از آن کیک اسپرسو را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از کیک را داخل یک ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و مجلسی یا یک میان وعده مقوی و سالم برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه و یا نسکافه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.