طرز تهیه نان رول پنبه ای خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان رول پنبه ای خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان رول پنبه ای نان رول پنبه‌ای یکی از انواع نان‌های خوشمزه و فانتزی است که خیلی راحت و سریع درست …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ ساده و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ ساده و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک سفیده تخم مرغ کیک سفیده تخم مرغ یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار …

طرز تهیه کیک فرشته

طرز تهیه کیک فرشته, دستور پخت کیک فرشته برفی

کیک فرشته یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و اسفنجی و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع و با مواد در دسترس آماده و تهیه می‌شود، از این کیک خوش طعم می‌توانید به عنوان یک دسر شیک و مجلسی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک فرشته در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک فرشته
سفیده تخم مرغ بزرگ هم دمای محیط۱۲ عدد
وانیل۱ قاشق چای خوری
نمک۲/۱ قاشق چای خوری
کرم تارتار یا آب لیمو ترش تازه۱ و ۲/۱ قاشق چای خوری
شکر۱ و ۲/۱ پیمانه
آرد کیک۱ پیمانه

طرز تهیه کیک فرشته

مرحله ۱: الک زدن و ترکیب آرد با شکر

ابتدا آرد را در یک ظرف الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست بشود و بعد نصف مقدار شکر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و سپس دوباره ترکیب آرد و شکر را الک کنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و سپس آن را کنار بگذارید.

مرحله ۲: جدا کردن سفیده و اضافه کردن

سپس تخم مرغ‌ها را بشکنید و سفیده‌های آن‌ها را جدا کنید و بعد داخل یک ظرف بزرگ که چربی نداشته باشد بریزید بعد کمی کرم تارتار به سفیده‌ها اضافه کنید اگر کرم تارتار در دسترس نبود می‌توانید از مقداری آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.

مرحله ۳: زدن سفیده‌ها با شکر و نمک

بعد کمی هم نمک به سفیده‌های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا بافت آن‌ها کفی و نرم شود سپس نصف باقیمانده شکر را به آرامی به سفیده‌های تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۴: تهیه مرنگ با سرعت بالای همزن

سپس سرعت همزن برقی را بالا ببرید و به هم زدن ادامه دهید تا مرنگ تشکیل شود به طوری که اگر ظرف را برگرداندید مرنگ به ظرف چسبیده باشد و از داخل آن بیرون نریزد، مرنگ باید سفت و کاملاً فرم گرفته باشد و جای همزن روی آن بماند.

مرحله ۵: اضافه کردن وانیل و آرد به مرنگ

بعد کمی وانیل به مرنگ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و سپس ترکیب آرد و شکر الک شده را روی مرنگ بریزید و به آرامی و با لیسک فولد کنید حدود ۱۲ بار این کار را انجام دهید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله ۶: نحوه‌ی قرار دادن مایه در قالب

بعد از اضافه کردن آرد ترکیب مواد را هم نزنید چون پف کیک از بین می‌رود و فقط آن را فولد کنید سپس مایه کیک را داخل قالب میان تهی ۲۴ سانتی‌ که چرب نشده است بریزید و به آرامی یک تا دو بار روی سطح بکوبید تا هوای آن خارج شود.

مرحله ۷: پخت کیک در فر

سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه خوب بپزد و سطح آن قهوه‌ای طلایی رنگ شود و ترک بخورد.

مرحله ۸: تست پخت کیک با خلال دندان

بعد یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده است و خوب پخته شده سپس قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کیک کمی خنک شود.

مرحله ۹: آماده سازی سطح کیک با پودر قند

سپس با یک چاقو لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و بعد قالب را برگردانید و کیک را به شکل کامل از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد برای این که سطح کیک صاف و یکدست شود مقداری پودر قند روی کیک الک کنید.

مرحله ۱۰: تزئین سطح کیک با خامه

بعد مقداری خامه کم شیرین را داخل قیف بریزید و روی سطح کیک پایپ کنید به طوری که کاملاً سطح کیک را بپوشاند و سپس با مقداری مغز گردو خرد شده و پودر پسته و چند برش از میوه‌های تازه مثل موز و انبه و بلوبری آن را تزئین کنید.

مرحله ۱۱: سرو کردن کیک فرشته

سپس کیک فرشته را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و بعد چند برش از کیک را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده‌ خوش طعم و مقوی و یا یک دسر شیک و مجلسی و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای سرو کنید.

خلاصه دستور کیک فرشته

ابتدا سفیده‌های تخم‌مرغ را با کمی کرم تارتار (یا چند قطره آب لیمو) و نمک هم‌زده و تا زمانی که حباب‌ها بیرون بیایند ادامه دهید. سپس به تدریج شکر را اضافه کرده و بزنید تا مرنگی با بافت سفت به وجود آید. در مرحله بعد، آرد و وانیل را به آرامی با لیسک به مرنگ اضافه کنید. مایه حاصل را در قالب کیک بریزید و در فر، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا روی کیک طلایی و ترک بخورد. پس از خنک شدن، کیک را سرو کنید و در صورت تمایل با پودر قند یا خامه و میوه‌های تازه تزئین نمایید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.