طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، این کوکو …

طرز تهیه کیک انجیر خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک انجیر خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک انجیر کیک انجیر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می …

طرز تهیه کیک وانیلی با کرم کاستارد خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک وانیلی با کرم کاستارد خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک وانیلی با کرم کاستارد کیک وانیلی با کرم کاستارد یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با …

طرز تهیه کیک بلوبری

طرز تهیه کیک بلوبری, کیک بلوبری آشپزخانه کوچک من , کیک لیمو بلوبری , طرز تهیه بلوبری , بلو کیک برزیلی , کیک با پودر ژله بلوبری

کیک بلوبری یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود این کیک خوش طعم را می‌توانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و یا یک دسر شیک و جذاب استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک بلوبری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
تخم مرغ متوسط۵ عدد
شکر۳۰۰ گرم
پوست لیمو ترشپوست ۲ عدد لیمو
آب لیمو ترشآب ۱ لیمو ترش
ماست ساده۲۰۰ میلی لیتر
روغن زیتون یا روغن مایع۷۵ میلی لیتر
آرد کیک۳۰۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
بلوبری یا شاتوت یا توت فرنگی یا آلبالو۱۲۰ گرم

طرز تهیه کیک بلوبری

مرحله ۱: آماده‌سازی پوست لیمو ترش

ابتدا لیمو ترش‌ها را تمیز بشورید و خشک کنید و پوست آن‌ها را با رنده ریز رنده کنید، در هنگام رنده کردن پوست لیمو ترش دقت کنید که فقط باید پوست سبز رنگ آن را رنده کنید و به پوست سفید آن نرسید چون باعث تلخ مزه شدن کیک می‌شود.

مرحله ۲: اضافه کردن پوست لیمو به کره

سپس کره را داخل یک ظرف بریزید و پوست لیمو ترش را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا عطر و طعم آن‌ها کاملا با هم مخلوط شود و بعد تخم مرغ‌ها را به ترکیب مواد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.

مرحله ۳: ترکیب مواد مرطوب کیک

وقتی که مخلوط کاملاً یکدست شد و بافت آن سبک و حجم آن دو برابر شد ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند سپس مقداری روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۴: افزودن آب لیمو به مخلوط کیک

روغن را فقط به اندازه‌ای که با مواد مخلوط شود هم بزنید سپس آب لیمو ترش‌ها را خوب بگیرید و مقداری از آن را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آن به خورد مواد برود و بافت مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست و نرم و لطیف شود.

مرحله ۵: الک کردن و اضافه کردن آرد

سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و سپس دوباره آرد را الک کنید تا یکدست شود و بعد آن را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید.

مرحله ۶: اضافه کردن بلوبری‌ها

ترکیب آرد را با مخلوط مواد تخم مرغی به آرامی و با لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند و در آخر بلوبری‌ها را که تمیز شسته‌اید و خشک کرده‌اید به مخلوط مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً در همه قسمت‌ها پخش شوند.

مرحله ۷: آماده‌سازی قالب کیک

سپس قالب مورد نظر را با کره یا روغن مایع چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و یک تا دو بار به آرامی روی سطح ضربه بزنید تا هوای داخل مایه کیک خارج شود و سطح آن را صاف کنید.

مرحله ۸: پخت کیک در فر

سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۲۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه در فر خوب بپزد و سطح و کناره‌های آن طلایی رنگ شود.

مرحله ۹: تست پخت کیک

در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود و بعد از آن با یک سیخ چوبی یا خلال دندان میزان پخت کیک را تست کنید و خلال دندان‌ را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده است.

مرحله ۱۰: خنک کردن و جدا کردن کیک از قالب

بعد از این که کیک کاملاً پخت قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس به آرامی با یک چاقوی تیز لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و کیک را آرام از قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۱: تزئین کیک با پودر قند و تزئینات

سپس مقداری پودر قند را روی کیک الک کنید و بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان مقداری خامه فرم گرفته و یا شکلات ذوب شده را روی کیک بریزید و سطح آن را بپوشانید و با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده و بلوبری تازه روی کیک را تزئین کنید.

مرحله ۱۲: برش و سرو کیک بلوبری

بعد از آن کیک بلوبری را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و بعد چند برش را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی‌ها و یا یک میان وعده سالم و مقوی و خوش طعم همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 آبان 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.