طرز تهیه کیک بلوبری، یک کیک شیک و بسیار لاکچری!
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه کیک انجیر خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک انجیر کیک انجیر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می …
طرز تهیه کیک وانیلی با کرم کاستارد خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک وانیلی با کرم کاستارد کیک وانیلی با کرم کاستارد یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که با …
طرز تهیه کیک بلوبری
کیک بلوبری یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود این کیک خوش طعم را میتوانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و یا یک دسر شیک و جذاب استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک بلوبری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
تخم مرغ متوسط | ۵ عدد |
شکر | ۳۰۰ گرم |
پوست لیمو ترش | پوست ۲ عدد لیمو |
آب لیمو ترش | آب ۱ لیمو ترش |
ماست ساده | ۲۰۰ میلی لیتر |
روغن زیتون یا روغن مایع | ۷۵ میلی لیتر |
آرد کیک | ۳۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
بلوبری یا شاتوت یا توت فرنگی یا آلبالو | ۱۲۰ گرم |
طرز تهیه کیک بلوبری
مرحله ۱: آمادهسازی پوست لیمو ترش
ابتدا لیمو ترشها را تمیز بشورید و خشک کنید و پوست آنها را با رنده ریز رنده کنید، در هنگام رنده کردن پوست لیمو ترش دقت کنید که فقط باید پوست سبز رنگ آن را رنده کنید و به پوست سفید آن نرسید چون باعث تلخ مزه شدن کیک میشود.
مرحله ۲: اضافه کردن پوست لیمو به کره
سپس کره را داخل یک ظرف بریزید و پوست لیمو ترش را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید تا عطر و طعم آنها کاملا با هم مخلوط شود و بعد تخم مرغها را به ترکیب مواد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.
مرحله ۳: ترکیب مواد مرطوب کیک
وقتی که مخلوط کاملاً یکدست شد و بافت آن سبک و حجم آن دو برابر شد ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند سپس مقداری روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۴: افزودن آب لیمو به مخلوط کیک
روغن را فقط به اندازهای که با مواد مخلوط شود هم بزنید سپس آب لیمو ترشها را خوب بگیرید و مقداری از آن را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آن به خورد مواد برود و بافت مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست و نرم و لطیف شود.
مرحله ۵: الک کردن و اضافه کردن آرد
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و سپس دوباره آرد را الک کنید تا یکدست شود و بعد آن را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن بلوبریها
ترکیب آرد را با مخلوط مواد تخم مرغی به آرامی و با لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند و در آخر بلوبریها را که تمیز شستهاید و خشک کردهاید به مخلوط مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً در همه قسمتها پخش شوند.
مرحله ۷: آمادهسازی قالب کیک
سپس قالب مورد نظر را با کره یا روغن مایع چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و یک تا دو بار به آرامی روی سطح ضربه بزنید تا هوای داخل مایه کیک خارج شود و سطح آن را صاف کنید.
مرحله ۸: پخت کیک در فر
سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۲۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه در فر خوب بپزد و سطح و کنارههای آن طلایی رنگ شود.
مرحله ۹: تست پخت کیک
در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود و بعد از آن با یک سیخ چوبی یا خلال دندان میزان پخت کیک را تست کنید و خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده است.
مرحله ۱۰: خنک کردن و جدا کردن کیک از قالب
بعد از این که کیک کاملاً پخت قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس به آرامی با یک چاقوی تیز لبههای کیک را از قالب جدا کنید و کیک را آرام از قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله ۱۱: تزئین کیک با پودر قند و تزئینات
سپس مقداری پودر قند را روی کیک الک کنید و بعد با سلیقه و به دلخواه خودتان مقداری خامه فرم گرفته و یا شکلات ذوب شده را روی کیک بریزید و سطح آن را بپوشانید و با پودر پسته و مغز گردوی خرد شده و بلوبری تازه روی کیک را تزئین کنید.
مرحله ۱۲: برش و سرو کیک بلوبری
بعد از آن کیک بلوبری را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و بعد چند برش را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها و یا یک میان وعده سالم و مقوی و خوش طعم همراه با چای برای پذیرایی سرو کنید.
- منبع :
- parezou