طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی قند کنجی، با طعم دلنشین و بافت ترد و خوشمزه‌اش، یکی از این تنقلات است که ساخت آن نه …

طرز تهیه کیک کرامبل سیب به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کرامبل سیب به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کرامبل سیب کیک کرامبل سیب یکی از انواع کیک های مجلسی و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی …

طرز تهیه کیک کرمدار آلمانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کرمدار آلمانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کرمدار آلمانی کیک کرمدار آلمانی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و بین المللی است که بافتی سبک و نرم دارد. …

طرز تهیه کیک پسته

طرز تهیه کیک پسته ایتالیایی کیک پسته و گلاب کیک پسته ای خانم احدی کیک پسته و نارگیل کیک پسته شف طیبه

کیک پسته یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که طعمی عالی و بافتی سبک و لطیف دارد و به روش‌های مختلف آماده و تهیه می‌شود، کیک پسته را می‌توانید به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک پسته در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک پسته
پسته پودر شده۱ پیمانه معادل ۱۳۰ گرم
آرد قنادی۱۲۳ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین۴/۱ قاشق چای خوری
نمک۴/۱ قاشق چای خوری
کره به دمای محیط رسیده۸۵ گرم
شکر۱۷۵ گرم
خامه ترش یا ماست پر چرب۶۰ گرم
شیر به دمای محیط رسیده۲/۱ پیمانه معادل ۱۲۰ میلی لیتر
رنگ سبز۱ قطره
وانیل۱ قاشق چای خوری
پودر هل۱ قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ هم دمای محیط۸۵ گرم معادل ۲ و نیم سفیده تخم مرغ

طرز تهیه کیک پسته

مرحله ۱: مخلوط کره و شکر

برای طرز تهیه کیک پسته ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل یک ظرف بریزید، سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۳ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بافت یکدست و سبک و کرم رنگ و لطیفی تشکیل شود.

مرحله ۲: افزودن سفیده تخم‌مرغ به مخلوط

بعد با لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید و دوباره مواد را کمی با هم مخلوط کنید سپس در حالی که همزن برقی روشن است و با دور متوسط در حال هم زدن مخلوط است سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله ۳: افزودن وانیل و ماست ترش به ترکیب

سپس مقداری وانیل را به مواد اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را از بین ببرد بعد مقداری ماست ترش را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و در عین حال هم بزنید.

مرحله ۴: آماده‌سازی آرد و افزودن نمک

به جای ماست ترش می‌توانید از خامه ترش شده هم استفاده کنید و داخل مواد بریزید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و سپس کمی نمک به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

مرحله ۵: ترکیب بکینگ‌پودر با آرد

بعد مقداری هم بکینگ پودر و جوش شیرین به آرد اضافه کنید و همه مواد را با هم کاملاً مخلوط کنید سپس مقداری مغز پسته را داخل غذاساز یا آسیاب بریزید و پسته‌ها را پودر کنید فقط مراقب باشید که پسته خیلی هم نزنید که ممکن است روغن بیندازد.

مرحله ۶: اضافه کردن شیر به مواد مخلوط

سپس شیر را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد تخم مرغی در سه مرحله و مابین مواد آردی اضافه کنید به این ترتیب که ابتدا مقداری از شیر را به مخلوط مواد تر اضافه کنید بعد کمی آرد دوباره مقداری شیر و سپس کمی آرد اضافه کنید.

مرحله ۷: ادغام پودر پسته با مخلوط

در حین اضافه کردن شیر و آرد باید همزن برقی با دور متوسط روشن باشد و همه مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند ،در آخر وقتی شیر و آرد تمام شد پودر پسته را به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی دو دقیقه هم بزنید و ترکیب کنید.

مرحله ۸: رنگ‌دهی به مایه با رنگ خوراکی سبز

وقتی بافت مواد کاملاً صاف و یکدست شد کمی رنگ خوراکی سبز روی مواد بریزید و هم بزنید تا رنگ خوراکی کاملاً به خورد مواد برود دقت کنید که مخلوط مواد را زیاد هم نزنید و فقط به اندازه‌ای که بافت آن یکدست و سبز رنگ شود کافی است.

مرحله ۹: آماده‌سازی برای پخت

سپس کف قالب گرد ۲۰ سانتی را چرب کنید و یک کاغذ روغن کف قالب قرار دهید به طوری که کاملاً کف و دیواره‌های قالب را بپوشاند و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و به آرامی یک تا دو بار روی سطح ضربه بزنید تا هوای آن خارج شود.

مرحله ۱۰: پخت کیک در فر

سپس روی مایه کیک را با لیسک صاف کنید و بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۲۱ تا ۳۱ دقیقه خوب بپزد و سطح آن طلایی رنگ شود.

مرحله ۱۱: تست پخت کیک با خلال چوبی

بعد با یک خلال دندان یا سیخ چوبی میزان پخت کیک را تست کنید و یک خلال چوبی را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک کاملاً پخته و آماده شده است بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید.

مرحله ۱۲: خنک کردن و از قالب خارج کردن کیک

قالب را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا که کمی خنک شود و سپس به آرامی کیک را از کاغذ روغنی جدا کنید و آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا کاملاً سرد شود بعد از آن کیک را داخل ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۳: فرم دادن خامه قنادی

سپس مقداری خامه قنادی را داخل یک ظرف بریزید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا خامه فرم بگیرد و بافت آن سفت و منسجم شود اگر خامه قنادی شیرین نبود به دلخواه مقداری شکر هم به آن اضافه کنید تا طعم آن شیرین و دلچسب‌تر شود.

مرحله ۱۴: تزئین کیک با خامه قنادی و پسته

بعد خامه فرم گرفته را داخل قیف مناسب بریزید و روی کیک که سرد شده است پایپ کنید به طوری که تمام سطح کیک با خامه پوشانده شود سپس با مقداری پودر پسته روی خامه را تزئین کنید و بعد کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله ۱۵: سرو کردن کیک

بعد از تقریباً یک ساعت که خامه خودش را گرفت و سفت شد کیک را از یخچال بیرون بیاورید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید سپس چند برش از کیک پسته را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 19 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.