طرز تهیه کیک ذرت خوشمزه به روش مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک ذرت خوشمزه به روش مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک ذرت کیک ذرت یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست …

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی قند کنجی، با طعم دلنشین و بافت ترد و خوشمزه‌اش، یکی از این تنقلات است که ساخت آن نه …

طرز تهیه شکر پاره گردویی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شکر پاره گردویی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه شکر پاره گردویی شکر پاره گردویی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و معروف ترکیه‌ای است که بافتی سبک و ترد دارد …

طرز تهیه مافین هویج

طرز تهیه مافین هویج , دستور پخت مافین هویج و گردو خیس

مافین هویج یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف تهیه و آماده می‌شود کیک مافین هویج طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه مافین هویج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم مافین هویج
آرد۱۸۰ گرم معادل ۱ و ۴/۱ پیمانه و ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۲ عدد
ماست کم چرب۱۲۵ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
شکر قهوه‌ای۱ پیمانه
هویج رنده شده۱۴۸ گرم معادل ۱ و ۲/۱ پیمانه
گردو خرد شده۴۲ گرم معادل ۴/۱ پیمانه
روغن۴۷ گرم معادل ۴/۱ پیمانه
جوش شیرین۱ قاشق چای خوری
نمک۴/۱ قاشق چای خوری
وانیل۲/۱ قاشق چای خوری
دارچین۲/۱ قاشق چای خوری
جوز هندی۴/۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل۴/۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه مافین هویج

مرحله ۱: زدن تخم مرغ و شکر

ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی حجم آن‌ها زیاد شود و سپس شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت مواد یکدست و کمی سبک و روشن شود.

مرحله ۲: اضافه کردن ماست و روغن

سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بعد روغن مایع را روی مواد بریزید و کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و روغن به خورد مخلوط مواد برود.

مرحله ۳: افزودن وانیل و هویج رنده شده

بعد وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد سپس هویج‌ها را بشورید و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و بعد به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴: ترکیب آرد و جوش شیرین

سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود و بعد کمی جوش شیرین به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید سپس مقداری وانیل روی آرد بریزید و کمی هم نمک به آن اضافه کنید وهم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن ادویه ها

بعد از آن مقداری دارچین و پودر زنجبیل و پودر جوز هندی به ترکیب مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود سپس ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله ۶: همزدن نهایی و ریختن مایه در قالب

در این مرحله بعد از اضافه کردن آرد فقط به اندازه‌ای هم بزنید که با هم مخلوط شوند و آرد گلوله نشود سپس کف قالب مورد نظر را چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید تا دو سوم از آن پر شود.

مرحله ۷: تزئین مافین با گردو و پختن در فر

سپس با مقداری مغز گردو که از وسط نصف کرده‌اید روی کیک را تزئین کنید و سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

مرحله ۸: بررسی پخت و خنک کردن مافین

بعد از این زمان یک سیخ چوبی یا یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته شده و آماده است سپس قالب را از داخل فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.

مرحله ۹: خارج کردن مافین از قالب و تزئین نهایی

سپس کیک را به آرامی از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان روی کیک را مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده بریزید و بعد با پودر پسته یا پودر گردو و یا چند برش حلقه‌ای موز تزئین کنید.

مرحله ۱۰: برش زدن و سرو مافین هویج

بعد کیک مافین هویج را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یک برش از کیک را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم و یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.