طرز تهیه باقلوا گردویی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوا گردویی به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوا گردویی باقلوا گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با ترکیبات مختلفی درست می شود، …

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه نان رول پنبه ای خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان رول پنبه ای خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه نان رول پنبه ای نان رول پنبه‌ای یکی از انواع نان‌های خوشمزه و فانتزی است که خیلی راحت و سریع درست …

طرز تهیه کیک پنیر و گردو

طرز تهیه کیک پنیر و گردو , دستور پخت نان با مغز پنیر و گردو

کیک پنیر و گردو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع پخته می‌شود و بافتی سبک و نرم و لطیف دارد، کیک پنیر و گردو را می‌توانید به روش‌های مختلف درست کنید و از آن به عنوان یک دسر شیک و مناسب استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک پنیر و گردو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کیک پنیر و گردو
آرد۲ پیمانه معادل ۳۰۰ گرم
پودر شکر۱ پیمانه معادل ۱۵۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
کره و روغن با هم۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای۲۰۰ گرم
گردو خرد شده۶۰ گرم
نمکبه مقدار لازم
وانیل۳/۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری سر پر
رنده پوست لیمو۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه کیک پنیر و گردو

مرحله ۱: تهیه مخلوط کره و شکر

برای طرز تهیه کیک پنیر و گردو ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و کمی نرم شده است داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید تا کاملاً نرم و یکدست شود، سپس مقداری پودر شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا بافت مخلوط سبک و کشدار و سفید رنگ شود.

مرحله ۲: اضافه کردن پنیر و تخم‌مرغ‌ها به مخلوط

سپس پنیر را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بعد تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ ترکیب مواد را به مدت یک دقیقه با همزن هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله ۳: افزودن وانیل و پوست لیمو

سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد بعد یک لیمو را تمیز بشورید و خشک کنید و پوست سبز آن را با رنده ریز رنده کنید و داخل مواد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴: تهیه مخلوط آرد

در هنگام رنده کردن پوست لیمو مواظب باشید که به پوست سفید داخلی آن نرسید چون باعث تلخ شدن کیک می‌شود و فقط پوست سبز رویی را رنده کنید بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس کمی نمک به آن اضافه کنید.

مرحله ۵: تهیه مخلوط آرد و بکینگ پودر و الک کردن

بعد مقداری بکینگ پودر روی آرد بریزید و با آن کاملاً مخلوط کنید و سپس ترکیب آرد را روی مخلوط مواد تخم مرغی الک کنید و با همزن دستی یا لیسک خیلی آرام و به شکل دورانی فقط به اندازه‌ای که با هم کاملا مخلوط و یکدست شوند، هم بزنید.

مرحله ۶: اضافه کردن مغز گردو و آماده‌سازی قالب

سپس مقداری مغز گردو را با دست خرد کنید داخل مخلوط مواد بریزید و کمی هم بزنید تا در همه قسمت‌ها پخش شود بعد کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی در قالب قرار دهید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید.

نکته: افزایش عطر و طعم گردو با تفت دادن

اگر می‌خواهید طعم گردو در داخل کیک بیشتر احساس شود می‌توانید قبل از این که گردو را به مخلوط مواد داخل کیک اضافه کنید، آن را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی آن را تفت دهید تا عطر گردو پخش شود.

مرحله ۷: پخت کیک در فر

بعد قالبی کیک را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزد، دقت کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود.

مرحله ۸: تست پخت و برداشتن کیک از فر

بعد از آن با یک سیخ چوبی میزان پخت کیک را تست کنید و سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته شده و آماده است سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید.

مرحله ۹: خنک کردن کیک و بیرون آوردن از قالب

سپس اجازه دهید تا کیک در دمای محیط کمی سرد شود و بعد به آرامی از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملاً خنک شود، اگر در داخل کیک از کره استفاده کرده‌اید کیک را در یخچال قرار ندهید چون بافت آن سفت می‌شود.

مرحله ۱۰: تزئین کیک با عسل یا شکلات و گردو

بعد از این که کیک سرد شد با توجه به سلیقه و به دلخواه خودتان می‌توانید مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی کیک بریزید و پخش کنید و سپس با مغز گردوی خرد شده و یا پودر گردو کیک را تزئین کنید و در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله ۱۱: سرو کیک به عنوان میان‌وعده

در آخر چند برش از کیک پنیر و گردو را داخل ظرف مناسب قرار دهید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و یا یک دسر شیک و خوش طعم و مناسب برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.