طرز تهیه کوکی کره ای، تجربهای خوشمزه و خلاقانه در منزل
طرز تهیه کوکی کره ای
کوکی کرهای یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود و بافتی سبک و ترد دارد این شیرینی خوش طعم را میتوانید به روشهای مختلف تهیه کنید و به عنوان یک دسر شیک و مناسب برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکی کره ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کوکی کره ای | |
آرد سفید | ۲۵۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
کره به دمای محیط رسیده | ۱۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ متوسط | ۴۰ گرم معادل ۲ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
وانیل | ۳/۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کوکی کره ای
مرحله ۱: مخلوط کردن کره و قند
برای طرز تهیه کوکی کره ای ابتدا مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت تقریباً ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی تشکیل شود و بافت آن سبک و حجیم و روشن شود.
مرحله ۲: افزودن تخممرغ و آمادهسازی آرد
سپس زردههای تخم مرغ را جدا کنید و کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، بعد از آن آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود.
مرحله ۳: طعم دادن به کوکیها
بعد برای درست کردن کوکی کاکائویی میتوانید به مقدار ۳۰ گرم از آرد را بردارید و به جای آن ۳۰ گرم پودر کاکائو شیرین نشده به بقیه آرد اضافه کنید و کاملاً با هم مخلوط کنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود و پودر کاکائو در آرد گلوله نشود.
مرحله ۴: ترکیب آرد و مواد خیس
سپس مقداری وانیل و کمی نمک روی آرد بریزید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید و بعد از آن ترکیب آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی و در یک جهت و فقط به اندازهای که با هم مخلوط شوند هم بزنید تا خمیر جمع شود.
مرحله ۵: استراحت خمیر
وقتی که خمیر تشکیل شده صاف و یکدست و نرم و لطیف شد آن را داخل یک نایلون قرار دهید و با دست خمیر را داخل نایلون باز کنید تا کاملا منسجم شود و سپس خمیر را داخل یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند و خوب جا بیفتد.
مرحله ۶: فرمدهی به کوکیها
بعد از این مدت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و سپس با وردنه خمیر را به ضخامت ۴ تا ۵ میلیمتر پهن و باز کنید و سپس با کاتر در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالبهای آماده برای برش زدن استفاده کنید.
مرحله ۷: آمادهسازی برای پخت
سپس کف سینی یا قالب را کاغذ نسوز قرار دهید و برشهای شیرینی را با فاصله در آن بچینید و سپس سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود و بعد از آن سینی را از فر بیرون بیاورید و در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده بگذارید.
مرحله ۸: پخت کوکیها و مراحل تنظیم فر
بعد دمای فر برقی را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کوکیها به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزند و اطراف آنها طلایی رنگ شود چون دمای فرهای مختلف با هم متفاوت است، حتما بعد از ۷ دقیقه میزان پخت کوکیها را چک کنید.
مرحله ۹: خارج کردن کوکیها از فر
اگر بعد از ۷ دقیقه زیر کوکیها طلایی رنگ شده بود سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینیها کمی سرد شوند و بعد به آرامی کوکیها را از کاغذ نسوز جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا سرد و خنک شوند.
مرحله ۱۰: تزئین کوکیها و سرو
سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده روی کوکیها بریزید و پخش کنید و سپس با مقداری پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام و یا کنجد روی آنها را تزئین کنید. در آخر تعدادی کوکی کرهای را داخل یک ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم و شیک و مناسب را برای پذیرایی و مهمانیها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- تونیک شلوار بلند اسپرت؛ راحتترین و شیکترین انتخاب برای استایل های کژوال
- کالکشن ۱۵ طرح شیک تیشرت شورتک ورزشی مردانه؛ راحتی و استایل در کنار هم
- مانتو روزانه شیک ؛ پوششی که همیشه شیک و مدرن به نظر میاد
- ساعت مچی مشکی دخترونه؛ با این ساعتها همیشه روی مد و شیک به نظر میای
- لباس مجلسی پوشیده برا عروسی مختلط؛ ۱۵ مدل خاص برای یه استایل شیک و متفاوت
- منبع :
- firoozeh_af