طرز تهیه سوفله کیک کاستلا

طرز تهیه سوفله کیک کاستلا , دستور پخت سوفله کیک کاستلا

سوفله کیک کاستلا یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف تهیه و آماده می‌شود این کیک خوش طعم و ساده بافتی سبک و اسفنجی و نرم و لطیف دارد و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سوفله کیک کاستلا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم سوفله کیک کاستلا
آرد۶۰ گرم
شیر۶۵ گرم
شکر۶۵ گرم
کره۶۵ گرم
تخم مرغ متوسط۴ عدد
وانیلنصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سوفله کیک کاستلا

مرحله اول

برای طرز تهیه سوفله کیک کاستلا ابتدا داخل یک قابلمه کوچک را تا نصف از آب پر کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و بعد یک کاسه مناسب که تحمل گرما را داشته باشد روی قابلمه آب جوش قرار دهید، توجه کنید که آب جوش داخل قابلمه با کف کاسه تماس پیدا نکند.

مرحله دوم

سپس مقداری شیر را داخل کاسه بریزید و بعد کره را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره ذوب شود و کاملاً با شیر مخلوط و یکدست شود بعد از آن کاسه را از روی حرارت بردارید و سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود.

مرحله سوم

بعد آرد را روی مخلوط شیر و کره الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و گلوله‌های آرد داخل مخلوط باقی نماند سپس تخم مرغ‌ها را بشکنید و سفیده‌ها و زرده‌های تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جدا بریزید.

مرحله چهارم

زرده‌های تخم مرغ را به مخلوط شیر و کره و آرد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند و بعد وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و عطر وانیل در مواد پخش شود.

مرحله پنجم

بعد ظرف مخلوط را کنار بگذارید و سفیده‌های تخم مرغ را داخل ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کمی کف کنند سپس شکر را کم کم به سفیده‌های تخم مرغ اضافه کنید و همزمان با همزن هم بزنید تا سفیده‌های تخم مرغ فرم بگیرند.

مرحله ششم

سپس مقداری از سفیده‌های تخم مرغ را که خوب فرم گرفته‌اند بردارید و به مخلوط زرده‌های تخم مرغ و آرد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود و بعد از آن مخلوط مواد را به بقیه سفیده‌های تخم مرغ اضافه کنید.

مرحله هفتم

بعد با لیسک خیلی آرام و به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، دقت کنید که فقط به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید و خیلی زیاد مخلوط مواد را هم نزنید چون پف سفیده‌های تخم مرغ از بین می‌رود.

مرحله هشتم

سپس قالب ۲۰ در ۲۰ مربعی و یا ۲۰ در ۱۸ را با روغن مایع چرب کنید و سپس یک کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و مایع کیک را داخل آن بریزید و بعد قالب را در سینی فر بگذارید و داخل سینی فر را تا نصف قالب کیک با آب جوش پر کنید.

مرحله نهم

بعد قالب کیک را به همراه سینی در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۷۰ دقیقه خوب بپزد و آماده شود و سطح و لبه‌های کیک طلایی رنگ شوند.

مرحله دهم

دقت کنید که در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود و بعد از این زمان یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته شده و آماده است.

مرحله یازدهم

سپس قالب کیک را به همراه سینی از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود و بعد به آرامی با یک چاقو لبه‌های کیک را از قالب جدا کنید و به آرامی کیک را خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

مرحله دوازدهم

بعد از این که کیک در دمای محیط کاملاً سرد شد می‌توانید به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی کیک بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام و شکلات چیپسی تزئین کنید.

مرحله سیزدهم

می‌توانید چند برش از میوه‌های تازه مثل توت فرنگی یا موز و انبه را روی کیک قرار دهید و سپس کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید و بعد سوفله کیک کاستلا را به عنوان یک دسر خوش‌ طعم همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.