طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک کشمشی
برای تهیه کیک کشمشی ابتدا قالب را با کره چرب کرده، سپس آن را در فریزر قرار میدهیم و فر را روشن میکنیم. تخممرغها را با همزن میزنیم تا حجم آنها افزایش یابد و سپس شکر اضافه میکنیم. وقتی بافت مخلوط کرم رنگ و حجیم شد، کمی وانیل اضافه میکنیم. سپس ماست و روغن مایع را اضافه میکنیم. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و به ترکیب اصلی اضافه میکنیم. مایع کیک را در قالبی که قبلا در فریزر گذاشته بودیم میریزیم و کشمش را روی آن میپاشیم. کیک را در فر گرم شده قرار داده و به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کشمشی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک کشمشی | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
ماست چکیده یا سفت | نصف پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
کشمش | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک کشمشی
مرحله اول
برای طرز تهیه کیک کشمشی ابتدا همه قسمتهای یک قالب گرد با قطر ۲۳ سانتیمتر را کاملا با کره یا روغن مایع چرب کنید و بعد مقداری آرد داخل آن بپاشید و سپس قالب را داخل فریزر قرار دهید و بعد فر برقی یا فر گازی را روشن کنید تا گرم شود و برای پختن کیک آماده باشد.
مرحله دوم
برای درست کردن کیک تخم مرغها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و حجم آنها بیشتر شود و پف کنند سپس شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت تقریباً ۷ دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم
وقتی که بافت مخلوط کرم رنگ و حجیم شد و بافت آن سبک و پف کرده شد، بعد کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغها را از بین برود.
مرحله چهارم
بعد ماست را که از قبل به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با مواد ترکیب شود و بافت مخلوط یکدست و صاف شود سپس روغن مایع را روی ترکیب مواد بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید تا به خورد مواد برود.
مرحله پنجم
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و دوباره با هم الک کنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند سپس آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و آرام با لیسک هم بزنید.
مرحله ششم
آرد را به شکل دورانی و در یک جهت با مخلوط مواد ترکیب کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و آرد داخل مخلوط گلوله نشود، سپس قالب را از فریزر بیرون بیاورید و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و مقداری از مایع کیک را داخل قالب بریزید.
مرحله هفتم
سپس روی سطح مایع کیک را کشمش بچینید به طوری که کاملاً سطح مایه را بپوشاند و بعد مقداری از مایه کیک را روی کشمشها بریزید و دوباره یک لایه دیگر کشمش بچینید و بقیه مایه کیک را روی کشمشها بریزید تا کاملاً آنها را بپوشاند.
مرحله هشتم
برای روی سطح کیک هم میتوانید از تعدادی کشمش به شکل تزئینی استفاده کنید و سپس قالب را در فر که از یک ربع قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه کیک بپزد.
مرحله نهم
توجه کنید در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود و بعد از آن یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده است و کاملاً پخته شده است.
مرحله دهم
سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد از این که کیک سرد شد با یک چاقو اطراف کیک را از دیوارههای قالب جدا کنید و سپس کیک را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله یازدهم
بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید روی کیک مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده بریزید و بعد با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام و کنجد یا شکلات چیپسی و چند دانه انگور تازه تزئین کنید.
مرحله دوازدهم
سپس کیک را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و داخل ظرف مناسب بچینید و این کیک خوش طعم و دلچسب را به عنوان یک دسر شیک و مناسب و یا یک میان وعده مقوی و پرخاصیت برای پذیرایی همراه با چای و یا قهوه سرو کنید.
- منبع :
- firoozeh_af