طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه کیک نسکافه و گردو، میان وعده خاص و شیک!

طرز تهیه کیک نسکافه و گردو، میان وعده خاص و شیک!

طرز تهیه کیک نسکافه و گردو کیک نسکافه و گردو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف …

طرز تهیه کیک فرشته، کیک جذاب و لاکچری آمریکایی

طرز تهیه کیک فرشته، کیک جذاب و لاکچری آمریکایی

طرز تهیه کیک فرشته کیک فرشته یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و اسفنجی و نرم و لطیف …

طرز تهیه شیرینی کوکونات

طرز تهیه شیرینی کوکونات , دستور پخت شیرینی رینگ کوکونات

شیرینی کوکونات یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف درست می‌شود و بافت آن بسیار سبک و ترد است، این شیرینی به عنوان یک دسر خوش طعم و مجلسی برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی کوکونات در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی
آرد۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت۲۵ گرم
پودر نارگیل ریز۵۰ گرم
روغن جامد یا کره۹۰ گرم
پودر شکر یا قند۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
اسانس نارگیلچند قطره
مواد لازم برای رویه
شیر عسلی۶۰ گرم
کره۱ قاشق غذا خوری معادل ۱۰ گرم
شکر ( به دلخواه)۲/۱ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل۶۰ تا ۷۰ گرم

طرز تهیه شیرینی کوکونات

مرحله ۱ : تهیه مواد اولیه و اضافه کردن تخم مرغ

ابتدا کره را داخل یک ظرف بریزید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید و هم بزنید و مخلوط کنید سپس پودر قند را روی ترکیب بریزید و با همزن برقی بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و بعد تخم مرغ را به ترکیب مواد اضافه کنید.

مرحله ۲ : مخلوط کردن تخم مرغ و اضافه کردن وانیل

سپس با همزن برقی هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود و کاملاً با مواد مخلوط شود بعد مقداری وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد و بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید.

مرحله ۳ : ترکیب آرد با مواد و اضافه کردن نشاسته

وقتی که بافت آرد سبک و یکدست شد، آن را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس نشاسته ذرت و پودر نارگیل را هم روی ترکیب مواد بریزید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و خمیر جمع شود.

مرحله ۴ : تهیه خمیر و قرار دادن آن در نایلون

خمیر را با دست اصلاً ورز ندهید چون به روغن میافتد فقط خمیر را جمع کنید و سپس خمیر را که بافتی پودری شکل دارد داخل یک نایلون قرار دهید و با دست آن را داخل نایلون باز کنید سپس با وردنه روی آن بکشید تا قطر خمیر دو تا سه میل شود.

مرحله ۵ : برش خمیر و تهیه قطعات در شکل دلخواه

بعد خمیر را از داخل پلاستیک بیرون بیاورید و روی یک سطح صاف قرار دهید و با چاقو یا کاتر آن را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالب‌های آماده برای برش دادن خمیر‌ استفاده کنید، همه خمیر را به همین شکل آماده کنید و برش بزنید.

مرحله ۶ : چیندن قطعات خمیر در سینی و قرار دادن آن در یخچال

سپس در سینی فر یا قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید و برش‌های خمیر را با فاصله در آن بچینید و سپس سینی را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند و خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند.

مرحله ۷ : گرم کردن فر و تنظیم دمای فر

بعد سینی را از یخچال بیرون بیاورید و در فر که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و سپس دمای فر گازی را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اگر از فر برقی یا تستر استفاده می‌کنید هم دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

مرحله ۸ : پخت شیرینی‌ها و قرار دادن آن‌ها در دمای محیط

سپس اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه در فر خوب بپزند و آماده شوند و بعد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها کمی سرد شوند و بعد آن‌ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۹ : تهیه مواد رویه و قرار دادن آن بر روی بخار کتری

بعد برای درست کردن مواد رویه شیر عسلی را داخل یک ظرف بریزید سپس کره و شکر را به آن اضافه کنید و بعد مقداری هم پودر کاکائو روی مواد بریزید و با قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس ظرف مخلوط را روی بخار کتری قرار دهید.

مرحله ۱۰ : حل شدن شکر در مخلوط

اجازه دهید تا شکر در مخلوط حل شود و همه مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند سپس کمی پودر پسته روی مواد بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد هم پودر نارگیل را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر تشکیل شود.

مرحله ۱۱ : اضافه کردن پودر کاکائو و شکل دادن به خمیر

می‌توانید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت آن مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شکلاتی شود سپس مقداری از خمیر را بردارید و با دست فرم دهید و داخل قالب سیلیکونی قرار دهید و فشرده کنید تا شکل بگیرد.

مرحله ۱۲ : قرار دادن قالب‌های سیلیکونی در فریزر

سپس قالب‌های سیلیکونی را داخل فریزر قرار دهید تا خمیر داخل آن سفت و منسجم شود و خودش را بگیرد و بعد از آن خمیر را از داخل قالب‌های سیلیکونی به آرامی بیرون بیاورید، همه خمیر ساده و شکلاتی را به همین شکل آماده کنید و در ظرف بچینید.

مرحله ۱۳ : شکلات ذوب شده و مواد رویه

بعد روی شیرینی‌ها مقداری شکلات ذوب شده بمالید و سپس مواد رویه را که از داخل قالب‌های سیلکونی بیرون آوردید روی شکلات قرار دهید و سپس کمی با دست فشار دهید تا روی شیرینی سفت شود، همه شیرینی‌ها را به همین ترتیب آماده کنید.

مرحله ۱۴ : قرار دادن شیرینی‌ها در یخچال

سپس شیرینی‌ها را داخل یک ظرف بچینید و در یخچال قرار دهید تا خودشان را خوب بگیرند و سفت شوند و بعد از تقریبا ۱ ساعت از یخچال بیرون بیاورید و به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی آن‌ها بمالید.

مرحله ۱۵ : تزئین شیرینی‌ها و سرو

بعد شیرینی‌ها را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و خلال بادام تزئین کنید و سپس شیرینی کوکونات را در ظرف مناسب بچینید و این شیرینی خوش طعم و شیک را برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.