طرز تهیه کیک کافی شاپی آلمانی

طرز تهیه کیک کافی شاپی آلمانی , دستور پخت کیک کافی شاپی آلمانی

کیک کافی شاپی آلمانی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ آلمانی است که طعم آن فوق العاده و بافت آن سبک و نرم و لطیف است این کیک خوش طعم خیلی راحت با روش‌های مختلف آماده می‌شود و برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک و پرطرفدار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک کافی شاپی آلمانی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
آرد۲۵۰ گرم
خمیر مایه۵ گرم
شکر۳۵ گرم
وانیلبه مقدار لازم
تخم مرغ۱ عدد
شیر ولرمنصف لیوان
کره۵۰ گرم
مواد لازم برای رویه کیک
کره۱۰۰ گرم
شکر۷۰ گرم
وانیلبه مقدار لازم
عسل۱ قاشق غذا خوری
خامه۳ قاشق غذا خوری
پرک بادام۱۵۰ گرم
مواد لازم برای فیلینگ
پودینگ۱ بسته
شیر۲ لیوان
شکر۸۰ گرم
کره۸۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین۱ قاشق غذا خوری
آب۳/۱ لیوان

طرز تهیه کیک کافی شاپی آلمانی

مرحله اول

برای طرز تهیه کیک کافی شاپی آلمانی ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور آرد را الک کنید تا صاف و یکدست شود سپس آرد را داخل یک ظرف بریزید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند بعد مقداری شکر را روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس وانیل را به مواد اضافه کنید و بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بعد تخم مرغ را روی مواد بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و به خورد آرد برود سپس مقداری شیر ولرم را روی مواد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله سوم

بعد مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و کمی نرم شده است به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه خمیر تشکیل شده را ورز دهید تا بافت آن صاف و یکدست و نرم و لطیف شود و به دست نچسبد.

مرحله چهارم

سپس خمیر را داخل یک ظرف قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند و عمل بیاید و پف کند و حجم آن زیاد شود در این فاصله مواد میانی کیک را آماده و درست کنید.

مرحله پنجم

برای مواد میانی کره را که به دمای محیط رسیده در داخل یک ظرف بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود سپس کمی عسل روی مواد بریزید.

مرحله ششم

بعد عسل را هم بزنید تا به خورد مخلوط برود و سپس خامه را روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند و بعد پرک بادام را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید سپس ظرف مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید.

مرحله هفتم

مخلوط را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا شل و نرم شود و سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید بعد خمیر را که خوب استراحت کرده است کمی با دست ورز دهید و آن را پف‌گیری کنید تا خمیر نرم و لطیف و یکدست شود.

مرحله هشتم

سپس اطراف قالب رینگی را با کره چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید و سپس خمیر را داخل قالب قرار دهید و با یک وردنه کوچک سطح آن را صاف و مرتب کنید و بعد مواد میانی را روی آن بریزید و سطح مواد را با لیسک صاف کنید.

مرحله نهم

سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای آن را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۵۰ دقیقه بپزد و طلایی رنگ شود در این فاصله زمانی مواد فیلینگ را برای روی کیک آماده کنید.

مرحله دهم

برای درست کردن فیلینگ یک بسته پودینگ را داخل یک ظرف بریزید و سپس ۲ لیوان شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و شیر را روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید و سپس مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید

مرحله یازدهم

سپس مخلوط را مدام هم بزنید تا غلظت آن مانند فرنی شود بعد از اینکه مخلوط به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و مقداری کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب و با مواد مخلوط شود، سپس مخلوط را کنار بگذارید تا سرد شود

مرحله دوازدهم

بعد مخلوط را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود، سپاس مقداری خامه صبحانه را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید خامه بیرون نریزد.

مرحله سیزدهم

سپس مقداری پودر ژلاتین را در یک لیوان بریزید و آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و به روش بنماری آن را روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا پودر ژلاتین در آب حل شود و بافت آن شفاف شود و بعد مخلوط را کنار بگذارید تا کمی سرد شود.

مرحله چهاردهم

بعد از این که ژلاتین خنک شد آن را به خامه اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و سپس پودینگ را که خوب خنک شده است از یخچال بیرون بیاورید و روی خامه بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت یک دست و صافی تشکیل شود.

مرحله پانزدهم

سپس کیک را با یک برش افقی از وسط نصف کنید و بعد مواد میانی ژله‌ای را روی لایه اول کیک بریزید و پخش کنید وسط آن را صاف کنید سپس لایه روی کیک را به ۸ قسمت مساوی و مثلثی شکل تقسیم کنید و روی لایه ژلاتینی میانی بچینید.

مرحله شانزدهم

بعد کیک را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت خوب استراحت کند و طعم خامه کاملاً به خورد کیک برود و جا بیفتد سپس کیک را از یخچال بیرون بیاورید و به سلیقه خودتان با پودر یا خلال پسته و یا خلال بادام تزئین کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 20 تیر 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.