طرز تهیه باقلوا یخچالی ساده و فوری مرحله به مرحله
طرز تهیه باقلوا یخچالی
باقلوا یخچالی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود و برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است، این نوع از باقلوا، شیرینی محبوب و پرطرفداری است که آن را میتوانید با مغزیجات مختلف و متفاوتی تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه باقلوا یخچالی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی | |
مغزیجات دلخواه | ۱ و نیم لیوان |
شهد | ۳ قاشق غذا خوری |
رشته کادایف | ۳۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
مواد لازم برای شهد | |
شکر | ۱ لیوان |
آب | نصف لیوان |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران دمکرده غلیظ | ۱ قاشق غذا خوری |
آب لیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه باقلوا یخچالی
مرحله اول
برای طرز تهیه باقلوای یخچالی ابتدا مقداری مغزیجات دلخواه را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و مغزها را هم بزنید و تفت دهید و بعد از این که همه قسمتهای آنها تفت داده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و مغزها را داخل ظرفی دیگر بریزید.
مرحله دوم
سپس ۳ قاشق شهد غلیظ به آنها اضافه کنید و هم بزنید، بعد سلفون را باز کنید و مواد آجیلی را داخل آن بریزید و رول کنید و داخل فریزر قرار دهید و اجازه دهید تا خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود، در این فاصله کادایفها را درست کنید.
مرحله سوم
بعد در یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس کادایفها را در آن بریزید و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و خوب سرخ شوند، بعد تابه را از روی حرارت بردارید تا کادایفها کمی از داغی بیفتند.
نکته:
به جای کادایف از شعریه هم میتوانید استفاده کنید ولی باید به جای شهد به آن شیر عسلی اضافه کنید.
مرحله چهارم
سپس ۲ تا ۳ قاشق شهد به کادایفها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید، بعد یک سلفون را روی سطح صاف باز کنید و کادایفها را داخل آن بریزید و کاملا پهن کنید تا ضخامت آن در همه قسمتها یکسان شود و به شکل یک مستطیل درآید.
مرحله پنجم
سپس مغزیجات رول شده را روی آن قرار دهید و کادایفها را به کمک سلفون دور آن رول کنید و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود، بعد از داخل یخچال بیرون بیاورید و در اندازههای یکسان برش بزنید.
مرحله ششم
سعی کنید برشها را به عرض تقریبا ۲ سانتیمتر روی رول ایجاد کنید و بعد از این که برش دادید سلفون را از شیرینیها جدا کنید و آنها را داخل یک ظرف بچینید و کنار بگذارید بعد برای درست کردن شهد ابتدا مقداری شکر را داخل یک ظرف بریزید.
مرحله هفتم
سپس آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و مخلوط کمی غلیظتر شود، بعد با فرچه آغشته به آبلیمو اطراف ظرف را هر چند دقیقه یک بار تمیز کنید تا در آخر شربت شکرک نزند.
مرحله هشتم
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب به شربت اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب پخش شود، سپس مقداری زعفران دمکرده غلیظ را روی شربت بریزید و هم بزنید تا رنگ زعفران در شربت باز شود و عطر و طعم آن به خورد شربت برود.
مرحله نهم
شربت باید به مدت نیم ساعت کم کم بجوشد تا غلیظ شود و به غلظتی شبیه عسل برسد، سپس شربت را روی شیرینیها بریزید و به دلخواه و با سلیقه خودتان با پودر یا خلال پسته، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و یا خلال بادام تزئین کنید.
- منبع :
- shirin.design.art