طرز تهیه باقلوا پلیسه خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوا پلیسه خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه باقلوا پلیسه باقلوا پلیسه یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ و ساده است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی …

طرز تهیه کیک کرامبل سیب به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کرامبل سیب به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک کرامبل سیب کیک کرامبل سیب یکی از انواع کیک های مجلسی و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای پذیرایی …

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای

طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای , دستور پخت تارت کرمدار میوه ای

تارت کرمدار میوه‌ای یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که با انواع میوه‌ها درست می‌شود و طعمی عالی دارد، این شیرینی خوش طعم خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ۲ عدد
پودر قند۱۲۰ گرم معادل ۱ پیمانه سر خالی
وانیل۴/۱ قاشق چای خوری
روغن مایع۸۰ گرم معادل ۴/۱ پیمانه به اضافه ۳ قاشق سوپ خوری
کره نرم۵۰ گرم
آرد۳۶۰ گرم معادل ۲ پیمانه به اصافه ۴/۳ پیمانه
مواد لازم برای کرم میانی
شیر۴۰۰ گرم معادل ۲ پیمانه سر پر
زرده تخم مرغ۱ عدد
وانیل۲/۱ قاشق چای خوری
شکر۳۰ گرم معادل ۳ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت۳۵ گرم معادل ۴ قاشق سوپ خوری
خامه قنادی فرم گرفته۲۰۰ گرم
میوه دلخواهبه مقدار لازم

طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای

مرحله اول

برای طرز تهیه تارت کرمدار میوه ای ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را به آن‌ها اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد.

مرحله دوم

سپس روغن مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود و بعد کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا کره کاملاً با مواد ترکیب و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست شود.

مرحله سوم

بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس کم کم روی مخلوط مواد الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خمیر جمع شود و بعد کمی با دست ورز دهید تا خمیر تشکیل شده نرم و لطیف و یکدست شود که به دست نمی‌چسبد.

مرحله چهارم

برای این که متوجه شوید که مقدار آرد کافی بوده است مقداری از خمیر را بردارید، نباید روی آن ترکی وجود داشته باشد بعد از آن که خمیر را خوب ورز دادید یک سوم از خمیر را جدا کنید و داخل یک نایلون قرار دهید و سپس در فریزر بگذارید.

مرحله پنجم

اجازه دهید تا خمیر به مدت یک ساعت در فریزر استراحت کند و کاملاً سفت و منسجم شود سپس مابقی خمیر را روی یک سطح صاف بین دو نایلون قرار دهید با وردنه به ضخامت ۳ تا ۴ میلی ‌متر باز کنید و بعد خمیر را داخل یک قالب گرد قرار دهید.

مرحله ششم

سایز قالب بهتر است به قطر ۲۳ سانتیمتر باشد، سپس اضافه‌های خمیر را برش بزنید تا لبه‌های خمیر صاف شود و کاملا کف و دیواره قالب را بپوشاند و بعد قالب را در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند و در این فاصله کرم را درست کنید.

مرحله هفتم

برای درست کردن کرم ابتدا مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و سپس یک زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده تخم مرغ از لختگی خارج شود و کاملاً با شیر مخلوط شود بعد شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هشتم

وقتی که شکر در شیر کاملاً حل شد مقداری وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد سپس نشاسته ذرت را روی مخلوط الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله نهم

سپس مخلوط را از صافی رد کنید تا بافت آن کاملاً یکدست شود و بعد داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام مخلوط را هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد وقتی که غلظت آن به غلظت فرنی رسید مخلوط را از روی حرارت بردارید.

مرحله دهم

سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا کرم از حرارت بیفتد و بعد مقداری خامه قنادی فرم گرفته را که از قبل آماده کرده‌اید و در یخچال قرار داده‌اید تا منسجم شود، روی کرم بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله یازدهم

بعد کرم آماده شده را داخل قالب خمیر تارت که در یخچال قرار داده بودید تا استراحت کند، بریزید و سطح آن را با لیسک کاملا صاف و یکدست کنید و روی کرم را با میوه‌های دلخواه مثل شاتوت یا توت فرنگی و یا تمشک با سلیقه و به دلخواه خودتان تزئین کنید.

مرحله دوازدهم

سپس خمیری را که در فریزر قرار داده بودید در بیاورید و روی میوه‌ها رنده کنید و سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیر به مدت تقریباً ۳۰ دقیقه بپزد.

مرحله سیزدهم

بعد از این زمان قالب تارت را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا شیرینی به آرامی کاملاً خنک شود و سپس قالب را به آرامی برگردانید و تارت را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف مناسب سرو قرار دهید.

مرحله چهاردهم

سپس تارت میوه‌ای را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و با چند برش میوه تازه مثل موز توت فرنگی آناناس و یا شاتوت تزئین کنید و این دسر شیک و خوش طعم را برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع دورچین و مخلفات و چای سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.