طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی با ارد گندم طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با روغن مایع طرز تهیه زنجبیلی سنتی شیرینی زنجبیلی مشهد شیرینی زنجبیلی تبریز شیرینی زنجبیلی کرمانی شیرینی زنجبیلی عید

شیرینی زنجبیلی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک دارد و خیلی راحت و سریع با روش‌های مختلف و مواد متنوعی آماده و درست می‌شود شیرینی زنجبیلی طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی زنجبیلی
روغن صاف خانگی۶۰ گرم
پودر قند از حریر رد شده۵۵ گرم
زنجبیل۱ قاشق چای خوری
آرد قنادی۱۲۵ گرم
بکینگ پودر۴/۱ قاشق چای خوری
پودر قند برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

مرحله اول

برای طرز تهیه شیرینی زنجبیلی ابتدا روغن صاف خانگی را داخل یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آن یک دست و کرم رنگ شود سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود.

مرحله دوم

بعد بکینگ پودر و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید سپس دوباره ترکیب آرد را الک کنید تا صاف شود و بعد کم کم به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید و با دست ورز دهید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند.

نکته

اگر خمیر خوب منسجم نشده بود دستتان را با مقداری روغن مایع چرب کنید و کمی خمیر را ورز دهید تا کاملاً لطیف و منسجم شود.

مرحله سوم

سپس خمیر تشکیل شده را داخل یک نایلون قرار دهید و اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت نیم ساعت خوب استراحت کند و کاملاً سفت و منسجم شود، بعد خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و با وردنه آن را با ضخامت مناسب پهن و باز کنید.

مرحله چهارم

بعد با کاتر خمیر را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید یا از قالب‌های آماده برای برش زدن خمیر استفاده کنید سپس داخل یک سینی یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف سینی قرار دهید و برش‌های خمیر را با فاصله در آن بچینید.

مرحله پنجم

سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزند اگر از قالب‌های کوچک برای شیرینی‌ها استفاده کرده باشید زمان پخت کمتر می‌شود.

مرحله ششم

بعد از این که شیرینی‌ها پختند سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها کاملاً سرد شوند و بعد به آرامی آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و داخل ظرف دیگری قرار دهید سپس مقداری پودر قند روی شیرینی‌ها الک کنید.

مرحله هفتم

بعد از آن با توجه به سلیقه و دلخواه خودتان می‌توانید مقداری عسل و یا شربت روی شیرینی‌ها بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام، کنجد و یا مغز فندق خرد شده آن‌ها را تزئین کنید و سپس داخل ظرف مناسب بچینید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 26 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.