طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک دارد و خیلی راحت و سریع با روشهای مختلف و مواد متنوعی آماده و درست میشود شیرینی زنجبیلی طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی زنجبیلی | |
روغن صاف خانگی | ۶۰ گرم |
پودر قند از حریر رد شده | ۵۵ گرم |
زنجبیل | ۱ قاشق چای خوری |
آرد قنادی | ۱۲۵ گرم |
بکینگ پودر | ۴/۱ قاشق چای خوری |
پودر قند برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
مرحله اول
برای طرز تهیه شیرینی زنجبیلی ابتدا روغن صاف خانگی را داخل یک ظرف بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت آن یک دست و کرم رنگ شود سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود.
مرحله دوم
بعد بکینگ پودر و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید سپس دوباره ترکیب آرد را الک کنید تا صاف شود و بعد کم کم به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید و با دست ورز دهید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند.
نکته
اگر خمیر خوب منسجم نشده بود دستتان را با مقداری روغن مایع چرب کنید و کمی خمیر را ورز دهید تا کاملاً لطیف و منسجم شود.
مرحله سوم
سپس خمیر تشکیل شده را داخل یک نایلون قرار دهید و اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت نیم ساعت خوب استراحت کند و کاملاً سفت و منسجم شود، بعد خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و با وردنه آن را با ضخامت مناسب پهن و باز کنید.
مرحله چهارم
بعد با کاتر خمیر را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید یا از قالبهای آماده برای برش زدن خمیر استفاده کنید سپس داخل یک سینی یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف سینی قرار دهید و برشهای خمیر را با فاصله در آن بچینید.
مرحله پنجم
سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزند اگر از قالبهای کوچک برای شیرینیها استفاده کرده باشید زمان پخت کمتر میشود.
مرحله ششم
بعد از این که شیرینیها پختند سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینیها کاملاً سرد شوند و بعد به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و داخل ظرف دیگری قرار دهید سپس مقداری پودر قند روی شیرینیها الک کنید.
مرحله هفتم
بعد از آن با توجه به سلیقه و دلخواه خودتان میتوانید مقداری عسل و یا شربت روی شیرینیها بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام، کنجد و یا مغز فندق خرد شده آنها را تزئین کنید و سپس داخل ظرف مناسب بچینید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو عید با طراحی جذاب؛ ۱۵ ایده خوشگل برای یه استایل متفاوت و خاص تو عید!
- مانتو کتی شیک و راحت؛ مدلی که توی هر موقعیت ازش استفاده میکنی!
- مانتو اورسایز جدید؛ این مدل دقیقا همون چیزی هست که برای استایل کژوال نیاز داری!
- دیوارکوب سفالی دستساز؛ ۱۵ مدل خاص که دکور خونت رو متفاوت میکنه
- دستبند شیک پسرونه؛ ۱۵ مدل جدید که هر استایلی رو خاصتر میکنه!
- گردنی ظریف دخترانه ترند؛ ۱۵ مدل لاکچری که هر دختری باید داشته باشه
- منبع :
- helma.cooking