طرز تهیه شیرینی سه آرد خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی سه آرد
شیرینی سه آرد یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد و به روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست میشود برای تهیه و آماده کردن این شیرینی خوش طعم از ترکیب سه آرد مختلف استفاده میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی سه آرد در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی سه آرد | |
آرد شیرینی | ۸۰ تا ۱۰۰ گرم |
روغن جامد | ۲۰۰ گرم |
آرد برنج | ۱۴۵ گرم |
آرد نخود | ۱۴۵ گرم |
پودر قند | ۱۵۰ گرم |
طرز تهیه شیرینی سه آرد
مرحله ۱: تهیه و ترکیب سه آرد
برای طرز تهیه شیرینی سه آرد ابتدا مقداری آرد شیرینی را داخل یک ظرف بریزید و سپس آرد برنج را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند بعد آرد نخود را هم روی ترکیب آردها بریزید و خوب با هم ترکیب کنید و سپس آنها را الک کنید تا یکدست و صاف شوند.
مرحله ۲: افزودن ادویهها به ترکیب آردها
بعد با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان میتوانید مقداری پودر هل و یا پودر زنجبیل یا ترکیبی از هر دو را به آردها اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید تا عطر آنها در مواد پخش شود و بعد کنار بگذارید سپس مقداری روغن جامد را داخل یک ظرف بریزید.
مرحله ۳: آمادهسازی مخلوط روغن و قند
به جای روغن جامد میتوانید از روغن صاف قنادی و یا از ترکیب روغن اصیل و کره دوغ گرفته شده استفاده کنید سپس پودر قند را به روغن جامد اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا بافت مخلوط یک دست و سفید و خامهای شکل شود.
مرحله ۴: ترکیب مخلوط روغن و قند با آردها
بعد از این که مخلوط آماده شد ترکیب آردها را کم کم در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و آردی داخل ظرف باقی نماند سپس خمیر را جمع کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یک دست و نرم و لطیف شود.
مرحله ۵: استراحت خمیر در دمای محیط
سپس خمیر را داخل یک ظرف قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط به مدت نیم ساعت خوب استراحت کند و کاملاً منسجم شود بعد از این مدت خمیر را دوباره کمی ورز دهید تا حبابهای داخل آن از بین برود.
مرحله ۶: آمادهسازی خمیر برای پخت
بعد در یک سینی یا قالب کاغذ روغنی قرار دهید و سپس مقداری از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک را بردارید و با دست فرم دهید و داخل سینی فر قرار دهید همه خمیر را به همین شکل آماده کنید و سپس گلولهها را در سینی فر با فاصله از هم بچینید.
مرحله ۷: طرحدار کردن خمیر با مهر شیرینی
سپس مهر دلخواه شیرینی را داخل نشاسته ذرت بزنید و بعد روی خمیرها فشار دهید و طرح آن را ایجاد کنید، دقت کنید قبل از این که روی هر خمیر مهر بزنید حتما مهر شیرینی را داخل نشاسته ذرت بزنید و خیلی هم تکان ندهید و بعد روی خمیر بزنید.
مرحله ۸: پخت شیرینی در فر
بعد سینی را در طبقه وسط فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا شیرینیها را به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه خوب بپزند و سطح آنها طلایی رنگ شود و بعد سینی را از فر بیرون آورید.
مرحله ۹: خنک کردن شیرینیها در دمای محیط
سپس سینی را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت بمانند و شیرینیها کاملاً سرد شوند و بعد به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید تا پودر و یا شکسته نشوند و بعد از آن شیرینیها را داخل ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله ۱۰: تزئین شیرینیها با عسل و مواد دیگر
بعد با توجه به سلیقه و به دلخواه خودتان میتوانید مقداری عسل و یا شکلات ذوب شده را روی شیرینیها بمالید و با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده و یا خلال بادام و کمی کنجد روی آنها را تزئین کنید.
مرحله ۱۱: سرو شیرینی سه آرد به عنوان میان وعده
سپس تعدادی شیرینی سه آرد را داخل یک ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده مناسب و مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- honar.shirin_2