طرز تهیه اسنیکرز خرما خوشمزه و فوری مرحله به مرحله
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!
طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود …
طرز تهیه شیرینی زعفرانی ساده و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینی زعفرانی شیرینی زعفرانی یکی از انواع شرینی های خوشمزه ایرانی است که طعم و عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده …
طرز تهیه نان پنبه ای خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه نان پنبه ای نان پنبه ای یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و …
طرز تهیه اسنیکرز خرما
اسنیکرز خرما یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی مقوی و پرانرژی است و برای روزهای ماه رمضان بسیار مناسب است تا مواد غذایی و انرژی مورد نیاز بدن شما را تامین کند، اسنیکرز خرما خیلی راحت و سریع درست میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه اسنیکرز خرما در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم اسنیکرز خرما | |
خرما بدون هسته | ۱۰ عدد |
کره پسته یا کره بادام زمینی | ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات ذوب شده | به مقدار لازم |
مغز پسته خرد شده | به مقدار لازم برای تزئین |
طرز تهیه اسنیکرز خرما
آمادهسازی خرماها و پرکردن آنها با کره پسته
برای طرز تهیه اسنیکرز خرما به روش خانگی ابتدا روی خرماها یک برش بزنید و هسته آن را بیرون بیاورید، هسته همه خرماها را خارج کنید و بعد خرما را از محل برش باز کنید و با توجه به ذائقه و با سلیقه خودتان با یک قاشق کوچک کره پسته یا کره بادام زمینی داخل آن بریزید و پر کنید.
ذوب شکلات و بستن خرماها
بعد دو طرف خرما را به هم نزدیک کنید تا کره پسته از داخل آن بیرون نریزید، سپس مقداری شکلات تختهای را داخل یک ظرف بریزید و به روش بن ماری و روی بخار کتری نگه دارید تا ذوب و یکدست شود و بعد از روی بخار کتری بردارید.
تزئین و پوشاندن خرماها با مغز پسته خردشده
وقتی همه خرماها را به این روش آماده کردید یک خلال دندان را از وسط خرما رد کنید به طوری که دو طرف آن بسته شود و بعد با خلال، خرما را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید و کامل بغلتانید به طوری که همه قسمتهای خرما با شکلات پوشانده شود.
فیکس کردن خرماها با خلال دندان
بعد خرما را به وسیله خلال دندان نگه دارید تا شکلات اضافی آن بریزد و بعد از آن داخل یک ظرف کاغذ روغنی قرار دهید و خرما را روی آن بگذارید، همه خرماها را به همین شکل درست کنید و در ظرف بچینید و بعد مقداری مغز پسته را خرد کنید.
خنک کردن و سفت شدن شکلات و کره پسته
سپس مغز پسته خرد شده را روی خرماها بریزید و آنها را تزئین کنید، بعد اجازه دهید تا شکلات روی خرماها خودش را بگیرد و سفت شود، بعد ظرف خرماها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکلات و کره پسته سفت و منسجم شوند.
سرو اسنیکرز خرما به همراه چای
بعد از این مدت خرماها را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی خلال دندان را از آنها خارج کنید و خرماها را داخل یک ظرف مناسب بچینید و در سفرههای افطار و سحر ماه رمضان اسنیکرز خرما مقوی و پر انرژی را همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- chef.samanehgorgani