طرز تهیه دسر کنافه خوشمزه و سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه رنگینک قالبی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه رنگینک قالبی رنگینک قالبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای …
طرز تهیه دسر لیمویی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر لیمویی دسر لیمویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و خوش عطر است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …
طرز تهیه سمنو خوشمزه به روش سنتی مرحله به مرحله
طرز تهیه سمنو سمنو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا آنرا برای سفره هفت سین درست می کنند، …
طرز تهیه دسر کنافه
دسر کنافه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ ترکیهای است که خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود، دسر کنافه به زبان ترکی دسر کونفه هم نامیده میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب و شیک است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کنافه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای دسر | |
رشته کاداییف | ۲۵۰ گرم |
کره | ۱۲۵ گرم |
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ورقهای | ۲ بسته معادل ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم |
مواد لازم برای شربت | |
شکر | ۲ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
طرز تهیه دسر کنافه
مرحله اول
ابتدا کاداییفها را با چاقو ریز خرد کنید و سپس مقداری کره را در یک ظرف کوچک بریزید و روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب کنید و سپس روی کاداییفهای خرد شده بریزید و خوب مخلوط کنید تا طعم و عطر کره کاملا به خرد آنها برود.
نکته
برای درست کردن دسر کنافه هم از کاداییف تازه و هم از کاداییف خشک میتوانید استفاده کنید.
مرحله دوم
سپس کف یک تابه مناسب مقداری کره که در محیط نرم شده بریزید و کاملا تابه را چرب کنید و بعد نصف کاداییف را کف تابه بریزید و فشرده کنید، سپس پنیر را روی کل سطح کاداییفها بچینید و بقیه کاداییفها را روی پنیرها بریزید و فشرده کنید.
نکته
دسر کنافه پنیر مخصوصی دارد که نوعی پنیر سفید بدون نمک است و با حرارت کشدار میشود ولی در دسترس نیست و به جای میتوانید از پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزا استفاده کنید.
مرحله سوم
بعد با ته لیوان کاداییفها را کاملا فشرده کنید و سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به شکل کنترل شده آنها را بپزید، به مدت حدودا ده دقیقه طول میکشد تا کاداییفها بپزند و طلایی رنگ شوند در همین فاصله شربت را تهیه و آماده کنید.
مرحله چهارم
دقت کنید که شربت را از قبل آماده نکنید چون باید شربت را به صورت داغ روی دسر داغ بریزید و سرو کنید، برای درست کردن شربت مقداری شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود، وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد به مدت ۷ تا ۸ دقیقه اجازه دهید تا شربت بجوشد و قوام بگیرد، بعد از آن که به غلظت مناسب رسید شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ششم
کاداییفها را موقع سرخ شدن مدام با لیسک یا هر وسیله دیگری فشار دهید و وقتی یک طرف آن سرخ شد، داخل ظرف دیگری برگردانید و خرده رشتههای کاداییفی که در تابه ریخته شدهاند را تمیز کنید که نسوزند و ظاهر و شکل دسر را خراب نکنند.
مرحله هفتم
سپس مقداری کره در تابه بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط ذوب شود و بعد طرف دیگر کنافه را در تابه قرار دهید و اجازه دهید تا سرخ شود وقتی که کنافه طلایی رنگ شد تابه را از روی حرارت بردارید و ۲ ملاقه شربت روی آن بریزید.
مرحله هشتم
بعد از ریختن شربت تابه را روی حرارت قرار دهید تا با شربت بجوشد و شربت کاملا به خورد کنافه برود، دوبار این کار را انجام دهید و سپس کنافه را داخل یک ظرف مناسب برگردانید و بعد دسر را با مقداری پودر پسته یا مغز گردو خرد شده تزئین کنید. در آخر دسر کنافه را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی همراه با بستنی و یا شیر و یا خامه و بقیه دسرها سرو کنید.
- منبع :
- jannah_cuisine