طرز تهیه کاکا کدو حلوایی خوشمزه رشتی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موز کاراملی خوشمزه و شیک مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک موز کاراملی کیک موز کاراملی یک کیک فوقالعاده خوشمزه آلمانی است که بافت نرم و سبکی دارد و برای وعده …
طرز تهیه پوست پرتقال شکری خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه پوست پرتقال شکری پوست پرتقال شیکرییکی از انواع شیرینی های ساده و سنتی ایرانی است که معمولا در کنار چای سرو …
آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و مجلسی با لیوان
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد و در مناسبت های خاص …
طرز تهیه کاکا کدو حلوایی
کاکای کدو حلوایی یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی استان گیلان است که می توانیم آنرا با میوه ها و مواد دیگر نیز درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاکا کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کاکا کدو حلوایی | |
آرد سفید | ½ لیوان |
آرد گندم | ½ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر یا ماست | ¼ لیوان |
پوره کدو حلوایی | ۱ لیوان |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه کاکا کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه کاکا کدو حلوایی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی یا برقی به خوبی هم می زنیم تا بافت مواد کشدار و رنگ آن کمی روشن شود.
مرحله دوم
در این مرحله وانیل را به همراه گلاب و شیر یا ماست به کاسه اضافه می کنیم و به هم زدن مواد ادامه می دهیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه پوره کدوحلوایی را اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید پوره کدو حلوایی باید کاملا بدون آب باشد، وگرنه خمیر شیرینی را خراب می کند. در صورت تمایل می توانیم برای اینکه رنگ شیرینی ها جذاب تر شود، مقداری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنیم.
مرحله چهارم
درد این مرحله آرد برنج را با آرد گندم، بکینگ پودر و پودر دارچین درون یک ظرف مناسب ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را با لیسک یا همزن دستی مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه بافت خمیر شیرینی کاملا یکدست شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، با ملاقه از مایه شیرینی درون تابه می ریزیم.
مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا یک سمت شیرینی به طور کامل سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. تمام شیرینی ها را به همین صورت سرخ می کنیم، سپس در ظرف می چینیم و با چای سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_masume1400