طرز تهیه پنکیک جوی دو سر خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه نان گاتا خوشمزه به روش ارمنی مرحله به مرحله
طرز تهیه نان گاتا نان گاتا یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ارمنستان است که با رسپی ها و طعم های …
طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک دار خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک دار کوکی شکلاتی ترک دار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که معمولا به …
طرز تهیه کیک ارده سنتی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی
طرز تهیه کیک ارده کیک ارده یکی از انواع کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می …
طرز تهیه پنکیک جوی دو سر
پنکیک جوی دو سر یکی از انواع وعده های صبحانه است که بسیار سالم و مقوی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک جوی دو سر در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم پنکیک جوی دو سر | |
شیر | ۱ لیوان |
آرد برنج | ¼ لیوان |
آرد گندم | ¾ لیوان |
جوی پرک | ¾ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر دارچین | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پنکیک جوی دو سر
مرحله اول
برای تهیه پنکیک جو دوسر رژیمی در ابتدای کار شیر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شیر گرم شود. توجه داشته باشید شیر نجوشد در حد گرم شدن کفایت می کند.
مرحله دوم
حالا قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و جوی پرک را به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۵ دقیقه استراحت کند تا جوی پرک نرم شود. در ادامه نمک را به همراه شکر و تخم مرغ درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله سوم
حالا با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شود، سپس مخلوط شیر و جو پرک را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر دارچین مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد خشک را ۳ مرتبه الک کرده، سپس کم کم به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا بافت مایه پنکیک یکدست و یکنواخت شود. در ادامه یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در ادامه کف تابه را با مقداری کره چرب کرده، سپس یک ملاقه از مایه پنکیک درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم اطراف پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود. حالا پنکیک را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن کاملا پخته شود.
مرحله ششم
در نهایت به همین ترتیب پنکیک های جو پرک را درون تابه به خوبی سرخ کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم. توجه داشته باشید این میزان شکر برای افراد رژیمی بسیار مناسب می باشد. نوش جان.
- منبع :
- sweet_paradise_ir