طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی
کیک مکرون نارگیلی یکی از انواع کیک های خوشمزه و محبوب است که به دلیل وجود پودر نارگیل در رسپی آن بافت نرمی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کیک مکرون نارگیلی | |
آرد | ۱۲۰ گرم |
شکر | ۶۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۳ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
شیر | ¼ لیوان |
مواد لازم برای لایه نارگیلی | |
سفیده تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۶۰ گرم |
پودر نارگیل چرب | ۱۱۰ گرم |
طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه کیک مکرون نارگیلی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج کرده تا با دمای محیط هماهنگ شده و کاملا نرم شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
حالا کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و کمی هم می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه زرده تخم مرغ و وانیل به کاسه اضافه کرده، سپس به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط کره کرمی و کش دار شود.
مرحله سوم
در این مرحله شیر را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کرده و طی ۲ مرحله به کاسه اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
زمانی که بافت مایه کیک یکدست شد هم زدن را متوقف می کنیم، سپس درون قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب ریخته و چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک خارج شود.
مرحله پنجم
حالا به سراغ آماده کردن لایه نارگیلی می رویم، برای این منظور سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ پف کرده و حالت ابری پیدا کند، سپس با برگرداندن کاسه سفیده از آن جدا نشود.
مرحله ششم
حالا شکر را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود. در ادامه پودر نارگیل چرب را به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم می زنیم تا پف سفیده تخم مرغ نخوابد.
مرحله هفتم
حالا مایه نارگیلی را به آرامی درون قالب روی سطح مایه کیک می ریزیم و روی آنرا کاملا صاف می کنیم. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه گریل را روشن کرده تا روی کیک طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت ۲۵ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک پخته است.
مرحله نهم
در ادامه قالب را از فر خارج کرده، سپس اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. زمانی که کیک خنک شد، آنرا از قالب خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم. در نهایت کیک را به اندازه دلخواه برش زده و سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- طراحی ناخن زبرا؛ ۱۵ ایده شیک و مدرن برای جذابیت دستان شما
- 15 ایده النگو طلا ساده روزانه؛ چطور شیک و ساده باشی؟
- اگر دنبال فرش صورتی دخترانه هستید؛ ۱۵ مدل برتر را ببینید
- با بانکه سه تایی طلایی آشپزخانهتان را زیباتر کنید؛ ۱۵ ایده خاص
- دستبند طلا زنانه ظریف؛۱۵ مدل شیک و جذاب برای استایلهای مختلف
- گلدان فانتزی خمیری کیوت؛ ۱۵ مدل جذاب و بامزه برای دکوراسیون منزل
- منبع :
- __mardelinoo__