طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی در رنگ های متنوع مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی در رنگ های متنوع مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی شیرینی مرنگ یکی از انواع شیرینی های ساده و پفکی خوشمزه بین المللی است که با طعم های …

طرز تهیه پنکیک پفکی ساده خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پنکیک پفکی ساده خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پنکیک پنکیک یکی از انواع کیک های کوچک و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای صبحانه سرو می شود، برای …

طرز تهیه نان پیتا با فر و بدون فر در ماهیتابه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان پیتا با فر و بدون فر در ماهیتابه مرحله به مرحله

طرز تهیه نان پیتا نان پیتا یکی از انواع نان های خوشمزه خاورمیانه است که در کشورهایی مثل لبنان و ترکیه از محبوبیت …

طرز تهیه برساق

طرز تهیه برساق تهران، استان تهران طرز تهیه برساق استان تهران طرز تهیه برساق خانگی طرز تهیه برساق ساده طرز تهیه برساق با خمیر مایه طرز تهیه برساق با شیر طرز تهیه برساق با بکینگ پودر فیلم طرز تهیه برساق

برساق یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که به صورت سنتی در شهرهای مختلف کشور پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه برساق در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برساق
تخم مرغ۱ عدد
ماست۱ لیوان
نمک¼ قاشق چایخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
آردحدود ۵ تا ۶ لیوان
روغن جامد⅓ لیوان
آب ولرم۱ و ¼ لیوان
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر½ لیوان
زردچوبه½ قاشق چایخوری

طرز تهیه برساق

مرحله اول

برای تهیه برساق خوشمزه به روش سنتی ابتدا خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری از شکر و ¼ لیوان آب ولرم داخل یک ظرف مناسب با هم ترکیب می کنیم، سپس درب ظرف را می پوشانیم و آنرا کنار می گذاریم تا خمیر مایه فعال شود.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه ماست، باقیمانده شکر، نمک، پودر هل، زردچوبه، باقیمانده آب ولرم و روغن داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. حالا خمیر مایه فعال شده را به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس آرد را به صورت کنترل شده روی مواد درون کاسه الک کرده و با لیسک یا قاشق چوبی مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف شکل بگیرد که به دست نچسبد.

مرحله چهارم

زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم، سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم. در ادامه خمیر را به صورت یک چونه بزرگ می پیچیم و درون کاسه چرب شده قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را کنار می گذاریم تا به مدت یک ساعت در فضای آشپزخانه استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را هواگیری می کنیم، سپس آنرا به سطح کار منتقل می کنیم. در ادامه کمی آردپاشی می کنیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را به چونه های کوچک به اندازه یک نارنگی کوچک تبدیل می کنیم و روی سطح آردپاشی شده می چینیم. در ادامه روی چونه ها را با پارچه می پوشانیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت می دهیم تا خمیر کمی پف کند.

مرحله هفتم

در همین حین یک تابه گود روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که برساق ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، چونه ها را با پشت آبکش تخت می کنیم.

مرحله هشتم

سپس درون روغن می اندازیم و اجازه می دهیم سرخ شوند. این کار باعث می شود که طرح آبکش روی برساق ها بیفتد و ظاهر جذاب تری داشته باشند. پس از اینکه یک سمت برساق ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله نهم

حالا صبر می کنیم تا سمت دیگر برساق ها نیز رنگ بگیرد، سپس آنها را از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در نهایت این شیرینی خوشمزه را به همراه چای سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.