طرز تهیه کمپوت سیب خوشمزه و خونگی مرحله به مرحله
طرز تهیه دالگونا با بستنی، دسری جدید و بسیار شیک!
طرز تهیه دالگونا با بستنی دالگونا با بستنی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و جذاب است که خیلی راحت درست میشود دالگونا با …
طرز تهیه بستنی کاکائویی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه بستنی کاکائویی بستنی کاکائویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه کمپوت سیب
کمپوت سیب یکی از انواع دسرهای بسیار قدیمی و خوشمزه ایرانی است که در گذشته با روش متفاوت تری تهیه می شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپوت سیب در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم کمپوت سیب | |
سیب | ۸ عدد |
شکر | ۱۰ قاشق غذاخوری |
گلاب | ¼ لیوان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کمپوت سیب
مرحله اول
برای تهیه کمپوت سیب خوشمزه به روش خونگی ابتدا سیب ها را به صورت نازک پوست می گیریم، سپس به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم و قسمت های اضافی درون سیب را به آرامی با یک کارد تیز خارج می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله شکر را به همراه ۳ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد، سپس زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه شربت شروع به حباب زدن کرد، سیب های خرد شده را درون شربت می ریزیم و کمی هم می زنیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب ها به خوبی بپزند.
مرحله چهارم
زمان پخت سیب به نوع سیب بستگی دارد و معمولا بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سیب ها باید نرم شده باشند. پس از ۱۵ دقیقه سیب ها را تست می کنیم و اگر به اندازه کافی نرم شده بوند، آنها را از درون شربت خارج می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه سیب ها را از شربت خارج کردیم، حدود ۲۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم تا شربت غلیظ تر شود. زمانی که شربت کمی غلیظ شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم به خوبی خنک شود.
مرحله ششم
در این مرحله سیب ها را درون یک شیشه تمیز با درب فلزی می ریزیم. پس از اینکه شربت خنک شد، آنرا روی سیب ها می ریزیم، سپس کمپوت سیب آماده شده را درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خنک شود.
- منبع :
- cooking.zahra71