طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه با ژلاتین مرحله به مرحله

طرز تهیه موس شکلاتی خوشمزه با ژلاتین مرحله به مرحله

طرز تهیه موس شکلاتی موس شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و شیک بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، …

طرز تهیه رنگینک ساده و خوشمزه بندری مخصوص بوشهر

طرز تهیه رنگینک ساده و خوشمزه بندری مخصوص بوشهر

طرز تهیه رنگینک رنگینک یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در ماه رمضان مانند شله زرد برای افطاری تهیه می شود، …

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی پاناکوتا زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، …

طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب در شیشه طرز تهیه کمپوت سیب کنسروی طرز تهیه کمپوت به روش ساده طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا طرز تهیه کمپوت سیب قرمز فیلم طرز تهیه کمپوت سیب زرد طرز تهیه کمپوت سیب سبز طرز تهیه کمپوت سیب گلاب

کمپوت سیب یکی از انواع دسرهای بسیار قدیمی و خوشمزه ایرانی است که در گذشته با روش متفاوت تری تهیه می شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپوت سیب در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم کمپوت سیب
سیب۸ عدد
شکر۱۰ قاشق غذاخوری
گلاب¼ لیوان
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کمپوت سیب

مرحله اول

برای تهیه کمپوت سیب خوشمزه به روش خونگی ابتدا سیب ها را به صورت نازک پوست می گیریم، سپس به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم و قسمت های اضافی درون سیب را به آرامی با یک کارد تیز خارج می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله شکر را به همراه ۳ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد، سپس زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه شربت شروع به حباب زدن کرد، سیب های خرد شده را درون شربت می ریزیم و کمی هم می زنیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب ها به خوبی بپزند.

مرحله چهارم

زمان پخت سیب به نوع سیب بستگی دارد و معمولا بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سیب ها باید نرم شده باشند. پس از ۱۵ دقیقه سیب ها را تست می کنیم و اگر به اندازه کافی نرم شده بوند، آنها را از درون شربت خارج می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه سیب ها را از شربت خارج کردیم، حدود ۲۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم تا شربت غلیظ تر شود. زمانی که شربت کمی غلیظ شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم به خوبی خنک شود.

مرحله ششم

در این مرحله سیب ها را درون یک شیشه تمیز با درب فلزی می ریزیم. پس از اینکه شربت خنک شد، آنرا روی سیب ها می ریزیم، سپس کمپوت سیب آماده شده را درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خنک شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.