طرز تهیه کوردن بلو خوشمزه و رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوردن بلو خوشمزه و رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوردن بلو کوردون بلو غذایی اروپایی به صورت گوشت پیچیده شده در پنیر است. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای …

طرز تهیه حمص یا هوموس معروف لبنانی مرحله به مرحله

طرز تهیه حمص یا هوموس معروف لبنانی مرحله به مرحله

طرز تهیه حمص حمص، از غذاهای محبوبی است که در کشورهای عربی و همین طور مدیترانه ای تهیه می شود. این غذای خوشمزه …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریواس کردی

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریواس کردی

طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های فصل بهار می باشد که به صورت نوبرانه تهیه می شود و طعمی …

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار خانگی فیلم تهیه سس سالاد سزار فیلم طرز تهیه سالاد سزار رستورانی طرز تهیه سس مخصوص سالاد سزار طرز تهیه سالاد سزار رژیمی با مرغ طرز تهیه سالاد سزار ساده طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل طرز تهیه سالاد سزار ایرانی

اگر با شنیدن نام سالاد سزار به یاد میزهای مجلل رومی که در فیلم‌های تاریخی دیده‌اید می‌افتید باید بدانید که اسم کامل این سالاد هویت واقعی‌اش را فاش می‌کند. بله! سالاد سزار کاردینی! سزار کاردینی مردی مهاجر از ایتالیا بود که در مکزیک رستوران داشت. حدود صدسال پیش با عجله محتویات روی تخته آشپزخانه را درون ظرفی خالی نمود و در همان لحظه سالاد سزار متولد شد! جالب است بدانید که او از کاهوهای رومی برای این سالاد استفاده می‌کرد و از ترکیب اسم خودش و کاهوهای رومی این سالاد شگفت‌انگیز خلق شد. امروزه سالاد سزار را به روش های مختلفی تهیه می کنند. دستور زیر مناسب سبک ذائقه ایرانی است. ما در قسمت مواد اولیه از سس آماده پاستوریزه استفاده کرده ایم و در انتهای آموزش طرز تهیه سس خانگی را اضافه کرده ایم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سزار در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۱۰ تکه
تخم مرغ۳ عدد
سس تند۲ قاشق غذاخوری
پودر پانکو۲ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش بزرگ½ لیمو
نان تست۴ عدد
نمک و فلفلبه اندازه کافی
آویشن و روغن زیتونبه اندازه کافی

طرز تهیه سالاد سزار

مرحله اول

برای تهیه سالاد سزار خوشمزه در ابتدا ظرف گود و بزرگی را انتخاب کنید. سس خردل، زعفران دم کرده و آب لیموترش تازه را به خوبی در ظرف با هم مخلوط کنید و سپس به آن نمک و فلفل را اضافه کرده و کاملا یک دست با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

فیله های مرغ را در این مواد به خوبی بغلتانید به شکلی که تمام فیله ها به شکل کامل با این سس آغشته شود. روی ظرف را سلفون کشیده و آن را برای مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. هرچه مرغ زمان بیشتری در یخچال بماند، خوشمزه تر می شود.

مرحله سوم

مرغ ها را از یخچال بیرون آورده و باید کمی روی آن بکوبید. به هیچ وجه از بیفتک کوب برای این کار استفاده نکنید. بیفتک کوب به دلیل ساختار زبر خودش بافت مرغ را خراب می کند. پیشنهاد ما به شما این است که تکه های فیله مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار دهید.

مرحله چهارم

سپس رویش پلاستیک فریز بگذارید. حالا به کمک یک جسم سنگین مسطح مانند گوشت کوب چوبی به آرامی رویش بکوبید تا کمی پهن شود. دقت کنید که همه تکه ها یک اندازه باشد. زیاد کوبیدن باعث می شود که قطر فیله بیش از حد نازک شده و موقع سرخ شدن متلاشی شود.

مرحله پنجم

حالا نیاز به دو ظرف بزرگ گود دارید. در یکی از ظرف ها تخم مرغ ها را به خوبی با سس تند مخلوط کنید و در ظرف دیگر پودر سوخاری پانکو را بریزید. برای زیباتر شدن سوخاری ها پیشنهاد می شود از پودر پانکو که درشت است استفاده کنید.

مرحله ششم

به آرامی فیله ها را از ظرف خارج کرده و ابتدا آن ها را کاملا در تخم مرغ بغلتانید. سپس فیله ها را در پودر پانکو فرو کنید تا به شکل کامل سطح مرغ با پودر سوخاری پوشیده شود. تابه بزرگی را روی حرارت داغ کنید و سپس به اندازه کافی روغن سرخ کردنی به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

حالا باید هر دو سمت مرغ ها به شکل کامل سرخ کنید تا طلایی شوند. دقت کنید که حرارت بالا باعث سوختن مرغ ها می شود. باید مرغ ها را بر روی حرارت یکنواخت متوسط سرخ کنید. برای هر طرف مرغ ۵ الی ۶ دقیقه کافی است.

مرحله هشتم

اگر از سس آماده سزار استفاده می کنید می توانید آن را با کمی پارمزان مخلوط کنید. نان تست را به صورت مکعب های یک اندازه برش بزنید. بهتر است از گوشه ی تست استفاده نکنید تا همه ی نان ها یک دست باشند.

مرحله نهم

نان ها را با روغن زیتون و آویشن مزه در کرده و بر روی سینی فر بچینید و بگذارید تا به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت برشته شوند. می توانید روی گاز هم این کار را انجام دهید اما حتما باید از تابه بزرگی استفاده کنید.

مرحله دهم

تابه کوچک باعث می شود تا تکه های نان تست به هم بچسبد و به خوبی سرخ نشود. کاهوی تازه بخش اصلی و جدانشدنی سااد سزار است. مهم ترین نکته یک سالاد سزار خوب این است که سبزیجاتش ترد و سرد باشد.

مرحله یازدهم

برای اینکار کاهو ها را شسته و به اندازه بزرگ خرد کنید. می توانید از کاهو پیچ یا انواع دیگر کاهو استفاده کنید. دقت کنید که باید کاملا کاهو ها تازه باشد و اجازه دهید تا آب اضافی کاهو ها خارج شود. می توانید آن ها را در آبکش ریخته و محکم تکان دهید.

مرحله دوازدهم

به این نکته مهم توجه داشته باشید که آب اضافه در زیر ظرف سالاد تمام زحمت شما را به باد خواهد داد. برای گرفتن نتیجه بهتر توصیه می کنم تا تکه های کاهو را قبل از سرو به مدت ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا ترد و سرد شود.

مرحله سیزدهم

کاهو های سرد را در ظرفی ریخته و رویش را با گوجه گیلاسی و زیتون برش خورده تزیین کنید. تکه های فیله مرغ و نان برشته را روی آن بریزید می توانید روی آن ها کمی پنیر پارمزان بپاشید. بهتر است سالاد را بلافاصله بعد از تهیه میل کنید. نوش جان

مرحله چهاردهم

اگر می خواهید سس سزار را خودتان در منزل تهیه کنید از دستور زیر استفاده کنید. ۳ قاشق غذاخوری مایونز را با ۱ قاشق سس خردل به خوبی مخلوط می کنیم. ۲ قاشق غذاخوری سرکه را به همرا ۶ قاشق روغن زیتون و ۲ قاشق آبلیمو به مخلوط اضافه می کنیم.

مرحله پانزدهم

سپس مواد را به خوبی هم می زنیم. در انتها ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده را با ۴ قاشق پنیر پارمزان رنده شده و کمی نمک مخلوط می کنیم. تا زمانی که کاملا یکنواخت شود مخلوط را هم می زنید و سس سزار شما آماده است!

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.