طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ و زعفران؛ همراه با نکات کلیدی برای طعم بهتر
طرز تهیه خورش پرتقال
سلام به همه دوستان! امروز میخواهم طرز تهیه خورش پرتقال رو بهتون یاد بدم که یکی از خورشهای خوشمزه و متفاوت ایرانیه. این خورش با طعم ملایم و خوش عطر پرتقال تهیه میشه که همراهی خوبی برای برنج سفیده. از این غذا میتونید در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی استفاده کنید و از طعم دلنشین و متفاوتش لذت ببرید. خب، بریم که مواد لازم و نحوه تهیهش رو با هم بررسی کنیم.
برای تهیه خورش پرتقال، اول سینه مرغ رو به قطعات کوچیک برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. بعد خلال پوست پرتقال و آب پرتقال رو اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزند. پرتقالها رو پوست بگیرید و فیله کنید و در آخر پخت به خورش اضافه کنید. شکر و زعفران هم اضافه کرده و اجازه دهید خورش کمی جا بیفتد. در نهایت، خورش رو با پرتقال و خلال پسته تزئین کنید و به همراه برنج سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۸۰۰ گرم |
پرتقال بدون هسته | ۲ عدد |
آب پرتقال | ۲ پیمانه |
سایر مواد لازم | مقدار مواد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
خلال پسته | ۱ قاشق غذاخوری |
خلال پوست پرتقال | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و روغن مایع | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش پرتقال
مرحله ۱: آمادهسازی و تفت دادن مرغ
ابتدا سینه مرغ رو خوب تمیز کنید و بشورید، بعد به قطعات کوچکتر برش بزنید، تقریباً به اندازههایی که برای جوجه کباب استفاده میشه. حالا یک قابلمه مناسب رو روی اجاق گاز بذارید و کمی روغن داخلش بریزید و اجازه بدید روغن داغ شود. حالا تکههای مرغ رو داخل قابلمه انداخته و شروع کنید به تفت دادن تا وقتی که رنگ مرغها کمی طلایی بشه.
مرحله ۲: افزودن خلال پوست پرتقال
وقتی مرغها کمی سرخ شدن، خلال پوست پرتقال رو بهش اضافه کنید و همچنان ادامه دهید به تفت دادن چند دقیقه دیگه تا عطر پوست پرتقال خوب بلند بشه و همهجا رو پر کنه.
مرحله ۳: پختن مرغ با آب پرتقال
حالا وقتشه که آب پرتقال رو اضافه کنید. دو لیوان آب پرتقال رو به همراه کمی نمک داخل قابلمه بریزید. در قابلمه رو بگذارید و حرارت رو کم کنید تا مرغ و خلال پوست پرتقال به آرومی و با حرارت ملایم بپزند و خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله ۴: آمادهسازی پرتقالها
در این فاصله که مرغ داره میپزه، پرتقالها رو آماده کنید. پوست پرتقالها رو جدا کنید و مطمئن شوید که تمام قسمتهای سفید رنگ پوست هم گرفته شده باشه. بعد پرتقالها رو فیله کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن پرتقالها به خورش
وقتی مرغ کاملاً پخت، پرتقالهای فیله شده رو به قابلمه اضافه کنید. مراقب باشید که پرتقالها خیلی زود به مخلوط اضافه نشن چون اگر زیاد بپزن ممکنه له شن و شکل خورش رو خراب کنن.
مرحله ۶: طعمدار کردن خورش
در این مرحله، شکر و زعفران دم کرده رو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با بقیه مواد مخلوط شوند. حرارت زیر قابلمه رو کمی بیشتر کم کنید و بذارید خورش به آرامی جا بیفتد و آماده سرو شود.
مرحله ۷: تزئین و سرو خورش
وقتی خورش آماده شد، اون رو در ظرف مورد نظرتون بکشید. برای تزئین، از ورقههای پرتقال، خلال پسته یا خلال بادام استفاده کنید تا ظاهری زیبا به خورش ببخشید. حالا خورش پرتقال رو به همراه برنج سفید یا کته سرو کنید و از طعم عالیاش لذت ببرید!
آموزش خورش های خوشمزه
- طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و سنتی به روش رستورانی
- طرز تهیه خورش قارچ خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
- طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه رستورانی مرحله به مرحله
- طرز تهیه خورش غوره مسما مجلسی مرحله به مرحله
مطالب جذاب از سراسر وب
- گلدانهای مینیمال مشکی؛ ۱۵ مدل خاص و شیک برای دکوراسیون مدرن
- ۱۵ مدل ست گلدان و سینی رومیزی؛ طراحیهای لاکچری و خاص برای تزئین فضای خانه
- ۱۵ مدل دستبند ظریف و شیک بوهو؛ انتخابهای منحصر به فرد و جذاب برای استایل بوهو
- ۱۵ مدل شیک کفش مجلسی گلدوزی شده؛ خاصترین انتخاب برای مجالس
- ۱۵ مدل کوله پشتی پاستلی دانشجویی؛ بهترین انتخاب برای دانشگاه
- کیف یکطرفه زنانه سبز نعنایی؛ ۱۵ مدل شیک و خاص برای استایل روزانه
- منبع :
- fanak_fantasy