طرز تهیه پاستا جامبو شلز خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه پاستا جامبو شلز
پاستا جامبو شلز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا جامبو شلز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
پاستا جامبو | ½ بسته |
قارچ | ۶ عدد |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پودر آویشن و پودر سیر | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس بشامل | |
کره | ۲۵ گرم |
آرد گندم | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر سرد | ۲ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاستا جامبو شلز
مرحله اول
برای تهیه پاستا جامبو شلز خوشمزه در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد می کنیم، سپس تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و درون آن مقداری روغن می ریزیم تا داغ شود. حالا پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه فیله مرغ را به صورت نواری برش داده و هنگامی که پیاز طلایی رنگ شد به تابه اضافه می کنیم، سپس حرارت را کمی زیاد می کنیم تا فیله ها آب نیندازند و در مدت زمان ۵ الی ۶ دقیقه به خوبی سرخ می کنیم.
مرحله سوم
حالا قارچ و اسفناج را که از قبل شسته ایم خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر سیر و پنیر خامه ای به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم
حالا به سراغ درست کردن سس بشامل می رویم، برای این منظور کره را درون یک شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود. در ادامه آرد را به شیر جوش اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله پنجم
زمانی که بوی خامی آرد گرفته شد، شیر سرد را کم کم به شیر جوش اضافه کرده و به صورت مداوم هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شده و سس به غلظت فرنی نزدیک شود، سپس از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد، سپس فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم کاملا گرم شود.
مرحله هفتم
حالا جامبو شلز را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد تا نرم شوند. در ادامه درون ظرف مورد نظرمان سس بشامل را می ریزیم، سپس پاستا را از روی حرارت برداشته و آبکش می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله درون هر کدام از جامبوها را با مواد میانی که آماده کرده ایم پر می کنیم و درون ظرفی که سس بشامل ریخته ایم می چینیم، سپس روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم و در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.
مرحله نهم
در صورت نبود فر می توانیم روی حرارت گذاشته و تنها تفاوتش این است که روی پنیر پیتزا طلایی نمی شود. زمانی که روی پنیر پیتزا طلایی شد، ظرف را از فر خارج می کنیم و به همراه سس سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو ابریشمی بلند؛ برای هر مهمونی و روزهایی که میخواهی خاص باشی، عالیه!
- مانتو پاییزه شیک و راحت؛ استایل پاییزی شیک و راحتی که باید حتما امتحان کنی
- پالتو بلند مدل جدید؛ استایلی جذاب و متفاوت برای فصل سرما
- ساعت مچی مشکی دخترونه؛ با این ساعتها همیشه روی مد و شیک به نظر میای
- نگاهی به ۱۵ مدل لباس مجلسی بلند کلوش زیبا برای مهمانیهای رسمی و خاص
- منبع :
- zeinab_siahpoosh