طرز تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ جو سفید سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا در رستوران ها …

طرز تهیه کوکو سبزی اردبیلی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی اردبیلی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی اردبیلی کوکو سبزی اردبیلی یکی از انواع رسپی های بسیار متعدد کوکو سبزی است. در این دستور علاوه بر …

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس نان عدس، با طعم دلنشین و مقوی خود، یک گزینه عالی برای صبحانه‌های پرانرژی یا میان‌وعده‌های سالم است. در …

طرز تهیه کباب انگشتی

طرز تهیه کباب انگشتی دستور پخت کباب انگشتی ترکی

کباب انگشتی یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و طعم آن عالی و فوق‌العاده است، این غذای خوش طعم خیلی راحت و سریع درست می‌شود و طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب انگشتی در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر
گوشت چرخ کرده گوساله۱ کیلو
گوشت چرخ کرده گوسفند۲۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
نمک۱ و نیم قاشق مربا خوری
جوش شیریننصف قاشق مربا خوری
آب لیموی تازه۴ تا ۵ قطره
آبنصف استکان

دستور پخت کباب انگشتی

مرحله اول

ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک ظرف بریزید و بعد پیازها را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید و کنار بگذارید و سپس پیاز را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید و کاملا با هم مخلوط کنید و بعد مقداری نمک اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود و بعد کمی هم جوش شیرین روی مخلوط بریزید و با هم ترکیب کنید، سپس چند قطره آب لیمو تازه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کاملا با هم مخلوط کنید، بعد مخلوط را با دست ورز دهید تا به قوام برسد.

مرحله سوم

بعد از ۵ تا ۶ دقیقه که گوشت را با دست خوب ورز دادید، مخلوط را داخل همزن بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا مخلوط خوب قوام پیدا کند، سپس مواد گوشتی را از همزن بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید.

مرحله چهارم

سپس ظرف مخلوط را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا از شب تا صبح و یا حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت کند تا عطر و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شود و گوشت لذیذ شود، بعد از این مدت از یخچال بیرون بیاورید و کمی ورز دهید.

مرحله پنجم

بعد مخلوط را داخل قیف بریزید و در سینی فر به شکل انگشت و باریک فشار دهید، اگر فرم گوشت‌ها به هم ریخت انگشت دست را در آب بزنید تا خیس شود و بعد با انگشت کباب‌ها را فرم دهید و کنار بگذارید، همه گوشت را به همین شکل درست کنید.

مرحله ششم

سپس در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و بعد کباب‌ها را در آن بریزید و سرخ کنید، سپس تابه را تکان دهید تا همه قسمت‌های کباب‌ها سرخ شود و کاملا مغز پخت شوند و رنگ آن‌ها تغییر کند‌.

مرحله هفتم

بعد از این که کباب‌ها پختند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس ۲ عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و به شکل خلالی خرد کنید و بشورید و بگذارید تا خشک شوند و بعد در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله هشتم

وقتی روغن داغ شد سیب زمینی‌ها را در آن بریزید و سرخ کنید و سپس آن‌ها را در ظرف مناسب بریزید و کباب‌ها را روی آن‌ها بچینید و با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان مقداری سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری روی سیب زمینی‌ها بریزید.

مرحله نهم

سپس کباب انگشتی را با چند برگ نعناع و ریحان و گشنیز تازه تزئین کنید و این غذای خوش طعم و لذیذ را همراه با پلو زعفرانی که دم انداخته‌اید و ته دیگ و یا نان تازه و سیب زمینی سرخ شده، سالاد، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 خرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.