طرز تهیه نان هات کراس بانز مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نان هات کراس بانز
نان هات کراس بانز یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان هات کراس بانز در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم نان هات کراس بانز | |
آرد فانتزی | ۴۵۰ گرم |
شکر | ۴۵ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مایه خمیر | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
کشمش | ۲ فاشق غذاخوری |
مواد لازم روی نان | |
آرد | ⅓ پیمانه |
آب | ¼ پیمانه |
مواد لازم برای رومال | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
عصاره وانیل | به مقدار کافی |
عسل رقیق شده | به مقدرا کافی |
طرز تهیه نان هات کراس بانز
مرحله اول
برای تهیه نان هات کراس بانز خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا نرم شود. در ادامه شیر ولرم را به همراه خمیر مایه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا روی کاسه را با درپوش پوشانده و اجازه می دهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا به عمل بیاید. پس از گذشت این زمان خمیر مایه را به همراه شکر و نمک درون کاسه خمیر زن می ریزیم.
مرحله سوم
حالا تخم مرغ را به همراه پودر هل به کاسه اضافه کرده، سپس آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.
مرحله چهارم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه هم زدن را متوقف کرده و کره به دمای محیط رسیده را به کاسه می افزاییم، سپس به هم زدن ادامه می دهیم تا کره جذب خمیر شود. در ادامه خمیر را از کاسه جدا کرده و درون یک ظرف چرب شده می گذاریم.
مرحله پنجم
حالا روی ظرف را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را ورز می دهیم تا هوای اضافه آن خارج شود.
مرحله ششم
در ادامه خمیر را روی سطح کار گذاشته و با وردنه پهن می کنیم، سپس کشمش را به صورت پخش روی خمیر ریخته و تا می زنیم. حالا روی خمیر را با کیسه فریزر چرب شده می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان از خمیر چانه های ۷۵ گرمی جدا کرده، سپس درون سینی فر را با کاغد روغنی می پوشانیم و چانه ها را با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم. حالا مجددا روی چانه ها را با کیسه فریزر می پوشانیم.
مرحله هشتم
در ادامه اجازه می دهیم چانه ها به مدت ۱ ساعت استراحت کنند تا حجم آنها دو تا سه برابر شود. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت چانه ها، فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله نهم
در ادامه برس را به مخلوط تخم مرغ و مقداری عصاره وانیل آغشته کرده و روی چانه ها را رومال می کنیم، سپس آرد را به همراه آب درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی هم می زنیم تا ترکیب شوند و به غلظت کرم برسد.
مرحله دهم
حالا کرم به دست آمده را درون قیف یکبار مصرف ریخته و به صورت بعلاوه روی خمیرها پایپ می کنیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم نان ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شوند.
مرحله یازدهم
زمانی که روی نان ها طلایی و برشته شد، سینی را از فر خارج کرده و بلافاصله روی آنها را را با عسل رقیق شده رومال می کنیم تا براق شوند. در ادامه اجازه می دهیم نان ها خنک شده، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- حلقه طلای فانتزی با نگین؛ ۱۵ طرح که درخشش استایلتو دوبرابر میکنه
- ۱۵ ایده جذاب دستبند طلای مینیمال و جذاب؛ ساده ولی فوقالعاده شیک
- ۱۵ عکس گوشواره آویز طلا شکیل؛ مدلهای زیبا و شیک برای استفاده روزمره و خاص
- جدیدترین طرحهای دستبند ظریف نقره قلبی؛ ۱۵ مدل شیک و خاص برای خانمها
- مجسمه دکوری صورتک؛ ۱۵ مدل خاص و جذاب برای دکوراسیون مدرن
- ۱۵ مدل ست گلدان و سینی رومیزی؛ طراحیهای لاکچری و خاص برای تزئین فضای خانه
- منبع :
- hediyeh_cooking