طرز تهیه استیک مرغ مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه استیک مرغ
استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه استیک مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
سویا سس | ۱ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
سس کچاپ تند | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
طرز تهیه استیک مرغ
مرحله اول
برای تهیه استیک مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را درون زیپ کیپ گذاشته و با بیفتک کوب روی آن می کوبیم تا ضخامت آن به ۲ سانتی متر برسد. حالا حبه های سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سینه مرغ را به همراه سیر رنده شده، سویا سس، سس خردل، سس کچاپ تند، آب لیمو ترش تازه و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا درون یک ظرف درب دار ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
حالا درب ظرف را بسته و به مدت سه ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سینه مرغ مزه دار شود. پس از گذشت این زمان تابه گریل را روی حرارت زیاد گذاشته و روی آنرا با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس سینه مرغ را روی تابه گذاشته و هر طرف را به مدت ۶ دقیقه گریل می کنیم تا کاملا پخته شود. توجه داشته باشید حرارت بالا باشد تا سینه مرغ آب نیندازد.
مرحله پنجم
لازم است بدانید آب انداختن سینه مرغ باعث می شود بافت آن سفت شود. پس از گذشت این زمان استیک مرغ را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به دلخواه با سس قارچ و پوره سیب زمینی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- asburrger