طرز تهیه عدسی، یک صبحانه مقوی و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه عدسی، یک صبحانه مقوی و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه عدسی عدسی یکی از صبحانه های معروف و سنتی ایرانی است که خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه مرغ با سس لیمو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ با سس لیمو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ با سس لیمو مرغ با سس لیمو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی …

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس نان عدس، با طعم دلنشین و مقوی خود، یک گزینه عالی برای صبحانه‌های پرانرژی یا میان‌وعده‌های سالم است. در …

طرز تهیه نودل کره‌ای

طرز تهیه نودل کره ای با پنیر پیتزا طرز تهیه نودل کره ای قرمز طرز تهیه نودل کره ای با سوسیس طرز تهیه نودل کره ای با مرغ طرز تهیه نودل کره ای تند طرز تهیه نودل کره ای کربونارا طرز تهیه نودل لیوانی کره ای

نودلیت کره‌ای یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با روش‌های مختلف و مواد اولیه متنوعی درست می‌شود و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد، این غذای ساده و فوری را خیلی راحت و سریع می‌توانید آماده و درست کنید، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نودل کره ای در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نودل با طعم دلخواه۲ بسته
آب مرغ۱ پیمانه
لیموی تازهنصف عدد
روغن۲ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک۱ عدد
گوجه پوره شدهنصف لیوان
رب گوجه فرنگینصف قاشق غذاخوری
فلفل تندبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
طعم دهنده۱ عدد داخل بسته نودل

طرز تهیه نودل کره‌ای

مرحله اول

ابتدا پیاز را نگینی یا خلالی و ریز خرد کنید و سپس یک ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع در آن بریزید تا گرم شود، بعد از این‌که روغن داغ شد پیازها را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و نرم شوند.

مرحله دوم

بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری فلفل تند، زردچوبه و پاپریکا را روی پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود، سپس طعم دهنده‌ای که داخل بسته نودلیت است را باز کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: خوشمزه بودن این غذا به خاطر تندی آن است ولی اگر دوست ندارید مقدار فلفل را کمتر بریزید.

مرحله سوم

سپس یک گوجه فرنگی را تمیز بشورید و با رنده ریز رنده کنید تا کاملا پوره و له شود و بعد به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس رب گوجه را هم روی مواد بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شود و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

بعد درب ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا گوجه‌ها بپزند سپس آب مرغ را به همراه یک پیمانه آب جوش به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت متوسط اجازه دهید تا مخلوط به نقطه جوش برسد بعد حرارت را کم کنید.

مرحله پنجم

بعد از این‌که آب به جوش آمد نودل‌ها را با هر طعمی که دوست دارید در آن بریزید و اجازه دهید تا ده دقیقه با هم بجوشند و نودل‌ها نرم شوند، (زمان دقیق پخت نودل روی بسته آن نوشته شده است) سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ششم

برای داخل نودلیت می‌توانید، گوشت مرغ پخته شده را خرد و یا ریش ریش کنید و در نودلیت بریزید و یا با گوشت چرخ کرده و پیاز و جعفری کوفته قلقلی درست کنید و بپزید و داخل نودلیت بریزید و یا قارچ ورقه ای را تفت دهید و در آن بریزید.

مرحله هفتم

بعد مقداری نودلیت را در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و شوید تزئین کنید و روی آن به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان مقداری سس کچاب، سس فلفل، سس هزار جزیزه یا سس فرانسوی بریزید و این غذای تند، ساده و سریع را سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 19 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.