مربا، ترشی و چاشنی
طرز تهیه ترشی گل کلم ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی گل کلم ترشی گل کلم یکی از انواع چاشنی های بسیار دوست داشتنی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز و سفید رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی ترشی پیاز رستورانی یکی از انواع ترشی های محبوب و خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران های سنتی به عنوان دورچین غذا استفاده می شود، برای …
طرز تهیه ترشی بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی بامیه ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان می باشد. این ترشی علاوه بر این که طعم …
طرز تهیه سس پیتزا خوشمزه و رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه سس پیتزا سس یکی از مهم ترین چاشنی هایی است که در تهیه غذا و سرو آن به ما کمک می کند. سس ها بیشتر برای روی غذا و روی …
طرز تهیه مربای زردآلو زعفرانی مجلسی و خوشمزه تبریزی
طرز تهیه مربای زردآلو مربای زردآلو یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که علاوه بر صبحانه، در شیرینی پزی هم کاربرد دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با نکته چی …
طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه مربای توت فرنگی مربای توت فرنگی علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، ظاهر بسیار زیبایی نیز دارد، برای مشاهده آموزش درست کردن این مربا خوشرنگ در ادامه با نکته چی …