نظم دهی ادویه ها؛ ۱۵ ایده‌ خلاقانه برای مرتب‌سازی شیشه‌های ادویه

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها

نظم دهی ادویه ها شاید توی نگاه اول یه موضوع ساده به نظر بیاد، ولی وقتی وسط پخت‌و‌پز دنبال زردچوبه می‌گردی و بین کلی شیشه‌ی بی‌برچسب گیر می‌کنی، می‌فهمی که چقدر مهمه! نظم داشتن تو کابینت ادویه فقط برای زیبایی نیست؛ باعث میشه سریع‌تر، راحت‌تر و با آرامش بیشتری آشپزی کنی. مخصوصاً وقتی یه عالمه ادویه مختلف مثل دارچین، فلفل سیاه، تخم گشنیز و زیره داری، اگر جاشون مشخص نباشه یا برچسب نداشته باشن، همه‌چی قاطی میشه و اشتباهات خنده‌دار (یا حتی تلخ!) پیش میاد.

نظم دهی ادویه ها

یه روش خوب برای نظم دادن، استفاده از شیشه‌های یک‌شکل و شفاف با برچسب مشخصه. اینطوری هم ظاهر شیک‌تری داری هم موقع پختن، ادویه‌ها رو راحت‌تر پیدا می‌کنی. بعضی‌ها از جاادویه‌ای چرخان روی کابینت استفاده می‌کنن، بعضی‌ها هم کشوی مخصوص دارن که ادویه‌ها رو خوابیده توش می‌چینن. بسته به فضای آشپزخونه‌ت، هرکدوم می‌تونه عالی باشه. حتی اگه جا نداری، می‌تونی یه قفسه کوچیک دیواری بگیری و ادویه‌ها رو مرتب اونجا بچینی.

نظم دهی ادویه ها

خودم عاشق اینم که ادویه‌ها رو براساس کاربرد دسته‌بندی کنم. مثلاً یه بخش برای ادویه‌های مربوط به غذاهای ایرانی مثل کاری، زردچوبه و دارچین، یه بخش برای غذاهای فرنگی مثل اورگانو و ریحون خشک. این کار باعث میشه وقت پخت غذا ذهنم هم مرتب‌تر باشه. البته دسته‌بندی رنگی هم خیلی جالبه؛ مثلاً همه ادویه‌های قرمز و نارنجی تو یه قسمت، سفیدها تو یه قسمت دیگه.

نظم دهی ادویه ها

یه نکته مهم دیگه تاریخ انقضای ادویه‌هاست. خیلی وقتا یادمون میره که ادویه هم تاریخ مصرف داره. بهتره هر چند ماه یه بار یه نگاه بندازی و اونایی که دیگه بوی خاصی نمی‌دن یا رنگ‌شون تغییر کرده رو دور بریزی. این باعث میشه کیفیت غذاهایی که درست می‌کنی حفظ بشه و طعمش واقعی بمونه. ادویه کهنه فقط جای اضافی می‌گیره و هیچ فایده‌ای نداره.

نظم دهی ادویه ها

در نهایت، نظم دادن به ادویه‌ها نه فقط به آشپزی نظم میده، بلکه حال روحی آدم رو هم بهتر می‌کنه. وقتی یه فضای مرتب و تمیز داری، انگیزه‌ت برای آشپزی هم بیشتر میشه. حتی می‌تونی از این نظم‌دهی عکس بگیری و تو اینستاگرام بذاری، چون خیلیا عاشق دیدن همچین ایده‌هایی هستن. خلاصه، یه تغییر کوچیک می‌تونه کلی تاثیر مثبت داشته باشه؛ هم برای دل خودت، هم برای طعم غذات.

دسته بندی: تزیینات
بروز رسانی توسط در شنبه 17 خرداد 1404
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.