طرز تهیه رولت مرغ و گوشت، یک انتخاب عالی برای مجالس!

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت, رولت گوشت و مرغ دو رنگ, رولت گوشت و مرغ مجلسی

رولت مرغ و گوشت یک غذای فوق‌العاده مجلسی و خوش‌طعم است که به‌راحتی می‌تواند نظر هر مهمانی را به خود جلب کند. با ترکیب غنی و متنوع مواد اولیه، این غذا تجربه‌ای لذیذ و به یاد ماندنی را برای شما و مهمانانتان رقم می‌زند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت مرغ و گوشت در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار
سینه مرغ یا ترکیب ران و سینهیک عدد
گوشت چرخ‌کردهحدود ۲۰۰ گرم
هویج۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۱ یا ۲ حبه
زرشکبه میزان دلخواه
گردو خرد شدهبه میزان دلخواه
فلفل دلمه‌اینصف یک عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زعفران دم‌کرده۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه‌فرنگی۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آب۱ تا ۲ لیوان
پودر سوخاریدر صورت نیاز

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه

برای طرز تهیه رولت مرغ و گوشت، هویج‌ها را به صورت آبپز بپزید و به شکل نگینی خرد کنید. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. سیر را له کنید یا ریز خرد نمایید.

مرحله ۲: تهیه مخلوط گوشت

به پیاز تفت‌داده‌شده، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند، تفت دهید. ادویه‌ها را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

مرحله ۳: اضافه کردن سایر مواد

در این مرحله هویج پخته‌شده، ۱ قاشق غذاخوری زرشک، و گردوی خردشده را به مخلوط گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا ترکیبات خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله ۴: آماده‌سازی مرغ

مرغ را با فلفل دلمه‌ای و مقداری از پیاز خرد شده چرخ کنید. به مخلوط چرخ‌کرده‌ی مرغ، نمک و ادویه‌های دلخواه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

مرحله ۵: شکل‌دهی به رولت

مخلوط مرغ را روی سطح صافی پهن کرده و با استفاده از وردنه یا دست، به شکل مستطیل درآورید. مواد گوشتی که از قبل آماده کرده‌اید را روی مرغ پهن کرده و به آرامی رولت را بپیچید.

مرحله ۶: پخت رولت

بسته به ترجیح شما برای پخت، می‌توانید رولت را در فر بپزید یا در روغن سرخ کنید، . در صورت پخت در فر، رولت را برای مدت ۷۵ دقیقه در فر قر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا به طور کامل پخته شود. در صورت سرخ کردن، رولت را ابتدا در پودر سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ به مدت کافی سرخ کنید.

مرحله ۷: تهیه سس

برای سس، پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ها را اضافه کرده و با آب مخلوط کنید تا سس آماده شود. در صورت تمایل، رولت پخته‌شده را ۳۰ دقیقه به همراه سس درون یک قابلمه قرار دهید و اجازه دهید کمی با سس پخته شود.

مرحله ۸: سرو کردن

رولت را برش زده و در کنار سس آماده‌شده سرو نمایید. این دستور پخت، تجربه‌ای لذت‌بخش و خاطره‌انگیز از یک غذای مجلسی را برای شما به ارمغان می‌آورد. از تهیه و سرو این غذای خوشمزه لذت ببرید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 4 آذر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.