طرز تهیه اسنک مرغ و بادمجان، یک شام لذتبخش و جدید
طرز تهیه اسنک مرغ و بادمجان
اسنک مرغ و هویج یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و به روشهای مختلف و با مواد متنوع آماده و تهیه میشود و برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است این پیش غذای خوش طعم طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه اسنک مرغ و بادمجان در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد برای ۴ نفر |
ران و سینه مرغ | ۱ عدد |
برگ بو | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
فلفل سیاه و پاپریکا | ۱ قاشق چای خوری از هر کدام |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
آب | ۲ لیوان |
بادمجان | ۲ عدد |
ریحان | ۱ دسته |
پیازچه | ۵ عدد |
سیر | ۱ حبه |
فلفل سبز تند | ۱ عدد |
ادویه دود | ۲ قاشق چای خوری |
پودر کره | ۱ قاشق چای خوری |
لیمو ترش تازه | نصف ۱ عدد |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
نان تست | به مقدار مناسب |
طرز تهیه اسنک مرغ و بادمجان
مرحله ۱: آمادهسازی مرغ با ادویهها و پیاز
ابتدا ران و سینه مرغ را داخل یک قابلمه بریزید و بعد چند برگ بو را به آن اضافه کنید و سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا راهم روی تکههای مرغ بریزید و یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی مواد بریزید.
مرحله ۲: پخت مرغ با سیر
سپس چند حبه سیر را هم پوست بگیرید و بشورید و در قابلمه بیندازید و بعد مقداری آب روی همه مواد بگیرید و در قابلمه را ببندید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا مرغها به مدت یک ساعت خوب بپزند و طعمدار شوند.
مرحله ۳: کباب کردن بادمجان روی گاز یا در فر
در این فاصله بادمجانها را بشورید و خشک کنید و روی گاز آنها را کباب کنید سعی کنید که کلاهک سبز بادمجانها کنده نشود تا بعد از کباب کردن بادمجانها راحتتر بتوانید آنها را پوست بگیرید، بادمجانها را در فر هم میتوانید کباب کنید.
مرحله ۴: خرد کردن مرغ و بادمجان پس از پخت
بعد از این که بادمجانها کباب شدند پوست آنها را بگیرید و در اندازههای کوچک خرد کنید و داخل میکسر یا خرد کن بریزید، مرغها را هم که خوب پخته شدهاند از قابلمه بیرون بیاورید و استخوانهای آنها را جدا کنید و گوشت مرغها را داخل میکسر بریزید.
مرحله ۵: اضافه کردن ترکیبات گیاهی به مخلوط
بعد مقداری ریحان تازه را تمیز بشورید و خشک کنید و به مواد داخل میکسر اضافه کنید همینطور چند ساقه پیازچه را هم تمیز بشورید و بعد از این که خشک شدند داخل میکسر بریزید سپس یک عدد فلفل سبز تند شسته شده را هم به مواد اضافه کنید.
مرحله ۶: افزودن ادویهها و آب لیمو به مخلوط
سپس مقداری ادویه دود روی مواد بریزید و بعد پودر کره را به مواد اضافه کنید و سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید و به مخلوط مواد اضافه کنید و بعد مقداری سس مایونز را هم روی مواد بریزید.
مرحله ۷: میکس کردن تمامی مواد برای یکدستی بافت
بعد مقداری سس خردل به ترکیب مواد اضافه کنید و در میکسر را ببندید و همه مواد را با هم کاملاً مخلوط و میکس کنید تا بافت یکدستی تشکیل شود و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند سپس مخلوط تشکیل شده را در ظرف دیگری بریزید.
مرحله ۸: تهیه ساندویچ با استفاده از مخلوط آماده
سپس مقداری از مخلوط مواد را روی یک نان تست قرار دهید و پخش کنید تا تمام سطح آن را بپوشاند و بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و پخش کنید تا اسنکها بعد از پخت کشدار و خوش طعمتر شود.
مرحله ۹: پخت و تثبیت ساندویچ
بعد یک نان تست دیگر را هم روی مواد اسنک قرار دهید و کمی با دست نانها را به فشار دهید تا سفت شوند و مواد اسنک از داخل آنها بیرون نریزد سپس همه مواد را به همین ترتیب بین نان تستها بریزید و پخش کنید و اسنکها را آماده کنید.
مرحله ۱۰: تزیین و سرو اسنک مرغ و بادمجان
سپس نانهای تست را در ساندویچ ساز بگذارید و اجازه دهید تا آماده شود و بعد از آن اسنکهای آماده شده را از ساندویچ ساز بیرون بیاورید و با چاقوی تیز از وسط برش دهید و با سلیقه خودتان با سس کچاپ و یا سس مایونز آنها را تزئین کنید. در آخر اسنک مرغ و بادمجان را به عنوان یک پیش غذای خوش طعم همراه با انواع مخلفات و دورچین برای پذیرایی سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- 15 ایده النگو طلا ساده روزانه؛ چطور شیک و ساده باشی؟
- بهترینهای انگشتر نقره دونه برف؛ ۱۵ مدل دیدنی و شیک
- تابلو ال ای دی مدرن؛ ۱۵ انتخاب فوقالعاده برای دکوراسیون با نورپردازی مدرن
- دستبند طلا زنانه ظریف؛۱۵ مدل شیک و جذاب برای استایلهای مختلف
- کیف کنفی جدید و شیک؛ ۱۵ مدل بهروز و زیبا برای تکمیل استایلهای مختلف
- اگر دنبال تل ظریف مرواریدی هستید؛ ۱۵ پیشنهاد عالی داریم
- منبع :
- mrchef.iran