طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده خورش گوشت چرخ کرده یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و …

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی قند کنجی، با طعم دلنشین و بافت ترد و خوشمزه‌اش، یکی از این تنقلات است که ساخت آن نه …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که دارای دستورهای بسیار متنوعی …

طرز تهیه کوفته گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه کوفته گوشت و سیب زمینی, دستور پخت کوفته گوشت و سیب زمینی

کوفته گوشت و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع آماده می‌شود و بسیار مقوی و پرخاصیت است این غذای خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوفته گوشت و سیب زمینی در ادامه با سایت اموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای کوفته‌هامقدار مواد
سیب زمینی آب پز رنده شده۳ تا ۴ عدد
بلغور گندم۴ پیمانه
آب جوش۲ پیمانه
روغن زیتوننصف پیمانه
پیاز ریز خرد شده۱ عدد
سیر رنده شده۳ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
رب فلفل۱ قاشق غذا خوری
رب انار۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زیرهبه مقدار لازم
مواد برای گوشت چرخ شدهمقدار مواد
گوشت گوساله چرخ شده با چربی متوسط۵۰۰ گرم
روغن زیتون۴ قاشق غذا خوری
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
فلفل سبز۲ عدد
فلفل قرمز۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
جعفری خرد شدهنصف پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مواد لایه روییمقدار مواد
کره۲ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز آسیاب شده۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوفته گوشت و سیب زمینی

مرحله ۱: آماده‌سازی بلغور و سیب زمینی

ابتدا برای درست کردن کوفته مقداری بلغور را داخل یک کاسه بریزید و سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بلغور خوب خیس بخورد و بافت آن کمی نرم شود، در این فاصله سیب زمینی‌ها را تمیز بشورید و در یک قابلمه بریزید.

مرحله ۲: پخت سیب زمینی و خرد کردن پیاز

سپس مقداری آب روی سیب زمینی‌ها بگیرید و بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید که سیب زمینی‌ها به مدت تقریباً ۴۵ دقیقه در آب خوب بپزند و بافت آن‌ها نرم شود، سپس پیاز را پوست بگیرید و به شکل نگینی و ریز خرد کنید.

مرحله ۳: آماده‌سازی مخلوط اصلی

بعد سیرها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید سپس سیب زمینی‌های آبپز شده را پوست بگیرید و رنده کنید و داخل یک ظرف بریزید بعد بلغورها که خیس خورده و نرم شده‌اند را به سیب زمینی‌ها اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴: افزودن پیاز و سیر

سپس پیازهای خرد شده را هم اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و بعد سیرهای رنده شده را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر سیر در مواد پخش شود سپس مقداری روغن زیتون را روی مواد بریزید و ورز دهید تا روغن زیتون کاملا به خورد مواد برود.

مرحله ۵: افزودن رب گوجه فرنگی

بعد مقداری آب روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست و لطیف شود سپس مقداری رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ رب گوجه فرنگی در مواد باز شود.

مرحله ۶: تنوع طعم با رب فلفل و رب انار

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری رب فلفل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر و طعم آن به خورد مواد برود و بعد از آن مقداری رب انار را هم روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم انار با همه مواد ترکیب شود.

مرحله ۷: افزودن ادویه‌ها

سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و کمی زیره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها در مخلوط پخش شود بعد مخلوط تشکیل شده را حسابی ورز دهید تا عطر و طعم همه مواد خوب با هم مخلوط شود و بافت صاف و یک دستی تشکیل شود.

مرحله ۸: استراحت مخلوط در یخچال

بعد هم مخلوط را داخل یک ظرف دیگر قرار دهید و روی ظرف را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مایه کوفته‌ها خوب استراحت کند و بافت آن سفت و منسجم شود و عطر طعم همه مواد به خورد هم برود.

مرحله ۹: تفت دادن گوشت چرخ‌کرده

در این فاصله مقداری گوشت را چرخ کنید و بعد در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس گوشت چرخ کرده را در آن بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند و خوب سرخ شود.

مرحله ۱۰: افزودن پیاز و سیر به گوشت

سپس پیاز را پوست بگیرید و به شکل نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک شوند و رنگ آن‌ها طلایی شود بعد سیرها را هم پوست بگیرید و ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر در مواد پخش شود.

مرحله ۱۱: تفت دادن ادویه و گوجه‌ها

بعد فلفل سبز و فلفل قرمز را تمیز بشورید و ریز خرد کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر فلفل‌ها در مواد پخش شود و طعم آن‌ها به خورد مخلوط برود سپس گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و بعد خیلی ریز خرد کنید و داخل مواد بریزید.

مرحله ۱۲: افزودن جعفری و تفت نهایی

گوجه‌ها را خوب تفت دهید تا کمی آب آن‌ها کشیده شود سپس مقداری جعفری را که از قبل تمیز شسته‌اید و خشک شده‌اند، ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کمی تفت دهید، بعد نمک و فلفل سیاه را هم به مواد اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۱۳: فرم دهی و آماده‌سازی کوفته‌ها

سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس مایه کوفته‌ها را از یخچال بیرون بیاورید بعد مقداری از مواد را به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست فرم دهید و به شکل یک بیضی فرم دهید.

مرحله ۱۴: ریختن مایه گوشت در کوفته‌ها

سپس داخل آن را گود کنید تا کوفته‌ها مثل یک ظرف توخالی شوند و بعد داخل یک ظرف مقداری روغن بریزید و قبل از درست کردن هر کدام از کوفته دست‌هایتان را با آن چرب کنید تا مایه کوفته‌ها به دست نچسبد و شکل و ظاهر آن‌ها خراب نشود.

مرحله ۱۵: تفت دادن فلفل در کره

بعد مقداری از مواد گوشتی را با قاشق بردارید و داخل آن بریزید و سپس مقداری کره را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود و بعد کمی فلفل پودر شده را به آن اضافه کنید و در کره تفت دهید تا عطر آن پخش شود.

مرحله ۱۶: اضافه کردن کره و تزیین

سپس کره ذوب شده را روی کوفته‌ها بریزید تا کره کاملاً به خورد کوفته‌ها برود و طعم و عطر کره با کوفته‌ها مخلوط شود و بعد از آن تعدادی کوفته گوشت و سیب زمینی را داخل ظرف مناسب بچینید و با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه تزئین کنید.

مرحله ۱۷: تزیین نهایی و سرو کوفته

همچنین می‌توانید مقداری مغز گردو خرد شده هم روی کوفته‌ها بریزید و سپس کوفته گوشت و سیب زمینی را به عنوان یک غذای خوش طعم و مقوی همراه با نان تازه و یا برنج زعفرانی و سالاد و زیتون پرورده و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 13 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.